Edyta M 07.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No dobra Chlopaki ............. kominki , podlogi , szafki kuchenne ............ eeeeeeeeeeeeeeee NUDY !!!!!!!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A tak bardziej powaznie to chetnie usiadlabym juz na tej podlodze przed kominkiem ze szklaneczka czerwonego grzanego winka .... a w kuchni upieklabym rogaliki drozdzowe jeszcze cieple zapraszam http://img832.imageshack.us/img832/1367/img0676ur.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 08.02.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mnie do kompletu brakuje tylko skóry z niedźwiedzia przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.02.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 to zapraszam do mnie na polowanie.... wszyscy nazywaja moj rejon cyt " ty to mieszkasz na białych niedzwiedziach" ale ja żadnych niedzwiedzi nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 08.02.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.02.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hej, hej Jest tu kto?! Trzeźwiejecie po Borygo? Ale się u Was porobiło, fiu, fiu! Renia, śliczne pokoiki dziecięce. Zefirispka gratuluję kominka i pięknej podłogi w salonie - taki parkiet aż zaprasza do tańca (skrzywienie, bo właśnie po takich parkietach wycierałam się przez 10 lat na sali prób) Strasznie Wam zazdroszczę tych górskich widoków - ileż ja bym dała za taki cosik zaoknem... makawel, Twoja kuchnia jest jeszcze piękniejsza niż była - te szafki są trafione w dychę! Pozdrawiam Was i cieszę się, że znowu się widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.02.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 no ludzie kochane! czy wyśta powymierali?! wchodzę tu i nawołuję, niczym kot na puszczy i ni chu chu - nikt się nie odzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 25.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 No, to ja: hu, hu )))) Jesteśmy pochłonięci końcówka budowy. Jest łazienka, są podłogi, teraz czekamy na kuchnię. A w międzyczasie montujemy drzwi wewnętrzne. Nie wiem jak Wy, ale cieszę się, że budowa dobiega końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Zefirispka - hej, hej, człowiek! człowiek na horyzoncie! Super, że już blisko finał, ale zdjęcia!, chłopaku, zdjęcia pokazuj, a nie tylko kusisz - chcesz, żebym się tu skręciła z ciekawości jak śruba? Fajnie wiedzieć, że ktoś jednak wytrzeźwiał po borygo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 26.02.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Hej, no topsze, zapodaję zdjęcia z: łazienka http://2.bp.blogspot.com/-f-DIr8-ugfU/Tzv6IO5E62I/AAAAAAAAAlo/fQPwGACSYnU/s1600/Zdjcie0443.jpg http://1.bp.blogspot.com/-XBsE8j7SIWI/Tzv6FbYOq0I/AAAAAAAAAlI/-vcygaC5BVw/s1600/Zdjcie0439.jpg Schody http://3.bp.blogspot.com/-XKOFchGE2k0/TzQIj5HZGtI/AAAAAAAAAkg/SjkNBgqn4zI/s1600/Zdjcie0422.jpg I przyszła kuchnia, dziś już wymalowana na sicher http://3.bp.blogspot.com/-3sclh1LgTI0/TyxUbYXnxTI/AAAAAAAAAjY/ZE0ZuXwXO04/s1600/Zdjcie0400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.02.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 melduje sie jezdemstelaż wokół okien zrobiony (mam nadzieje ze dobrze)a w weekend z pomoca ojca(jak dobrze ze przyjezdza) zaczniemy układać karton gipsy na poddaszu..... ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 27.02.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Makawel, będzie dobrze. Ja sam, wyedukowany na filmikach na You Tubie i lekcji poglądowej i znajomych zrobiłem cały sufit i ścianki z GK. Jak masz nożyce do blachy, wkręty, dobrą wkrętarkę i cierpliwość, to robienie w G-K da Ci sporo satysfakcji. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 28.02.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 spoko stelaże juz za mna prawie, trudne nie były nie licząc obróbki kosza wewnetrzego bo tego za cholere nie weim jak zrobic(jutro wstawie fotke problemu moze doradzisz jak to zrobic) a nozyce fajna sprawa choc na początku przecinałem kątówka z zepsutym, włącznikiem hehe. mam jeszcze jeden problem jak zakryć murłat bo jest to luka ok 4 cm- 1. pomysł to styropian z siatka z klejem a na to tynk taki jak na ścianach 2. ciąć suporex piłka i domurować 3 przykręcic do murłaty cd 60 i na to karton gips jak ktoś może niech doradzi bo czytam tematy o poddaszach ale nic mądrego z tego nie wynika poza kłótniami wśród wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 28.02.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ciekawe z tą kątówką. Ja też tak zaczynałem ))))))))) Co do murłaty, w moim przypadku omurowałem to gazobetonem. Jak to wyglądało zapraszam tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 28.02.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 o dzieki za link a powiedz ile miałeś cm miedzy murłata a początkiem ściany(tzn jakiej grubości paski tego z gazobetonu ciąłeś) a co do kątówki to włączała się od razu po włożeniu do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 28.02.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 To było 10 cm. Pod tym względem gazobeton jest fajny, bo bardzo plastyczny i łatwo się go przycina. Moja kątówka byłą sprawna, ale to zakładanie osłony na twarz, rękawiczek, żeby nie poparzyć rąk, to było istne wariactwo. Ale co zrobić, doświadczenia nabiera się w biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 28.02.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 ja byłem twardy jak żelki z biedronki i żadnych osłon tudzież rękawiczek nie używałem az ojciec mi podpowiedział by kupić nożyce a nimi to bajka.kurcze a ja musze paski po 3 cm wiec musze jeszcze podumac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 28.02.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 No fakt 3 cm, to trochę zabawy. Życzę Ci powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 28.02.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Cześć, chłopaki! zefirispka, zapowiada się niezły palac! azienka i kuchnia śliczne - bardzo podoba mi się kolorystyka. Gratulacje, idziecie jak burza. makawel trzymam kciuki za pełen sukces z płytami G-K. W ogóle jak czytam i obserwuję ile sami obydwaj robicie, to mi kapcie spadają z wrażenia - serio! Kolejne domy możecie chyba sami budować. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 29.02.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Lidia, tak kolejne domu można budować samemu.... jak wygramy w totka Dziękuję za kolorystyczne uznanie. To zasługa mojej lepszej połowy. Przyznam, że długo mieliśmy dylemat jaki kolor wybrać. Pozdrowienia i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts