Tom Bor 17.11.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A ja mam komin z klinkieru, jeszcze dwa iii blachodachóweczka na start.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 17.11.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Beatko gratulacje!!! Dzięki Tom Bor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 17.11.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Cześć Gratulacje za postępy. Zefirispka, drzwi piękne, a i "Strażniczka Domowego Ogniska" śliczna Marta, dawaj fotki tych pięknych płytek - pochwal się koleżankom i kolegom Ilonka, Beata, uczucia mam ambiwalentne - z jednej strony mnie wkurzacie z tym zamkniętym stanem i pokryciem dachowym :D , a z drugiej strony serdecznie gratuluję i cieszę się razem z Wami U nas weekend zakładanie starej bramy garażowej z odzysku i chyba drzwi wejściowych z demobilu - byle zimę jakoś przetrwać. Dziś przysłali mi książkę o ogrodach i teraz tym się będę katować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.11.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Lidzia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 18.11.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Lidzia dzięki. Nie martw się też tak będzie i u Ciebie, czego Ci jak najszybciej z całego serca życzę. My teraz mamy elektryka a później postój do wiosny (może w zimę mąż no i ja będziemy ocieplać poddasze, ale jeszcze nic nie wiadomo, a tak poza tym cisza i zbieranie pieniążków na dalsze etapy - teraz już nie tak bardzo widoczne, a kasy pociągną sporo, no ale taka kolej losu) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 19.11.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 TUNKI sie robią(narazie zrobiona góra oprócz łazienki oraz 2 pomieszczenia na dole) http://img264.imageshack.us/img264/7851/pict0897m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.11.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Jak już tynki są to się domowo "robi" ktoś , gdzieś na forum tak napisał i miał słuszność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 19.11.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 od wczoraj jak zobaczyłem pierwsze tynki u siebie jestem tego samego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.11.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 A u mnie dzisiaj tynki się kończą:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.11.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 No powiem że zazdroszczę Wam tych tynków jak nie wiem co! pozdrawiam.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 19.11.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Hej Makawel, super te Twoje tynki - już takie domowe ciepełko, chociaż jeszcze szare... Yuczka! Jak miło Cię widzieć - dawno tu nie byłaś... Beatka, dzięki - wiem , wiem - ja tylko tak żartuję, przecież skoro mało się u mnie dzieje, to muszę se chociaż poburczeć, żeby cokolwiek napisać Zdaje się, że Renata kiedyś wspominała tu na forum, że ocieplenia z wełny mineralnej robi się po wyschnięciu tynków - upewnij się lepiej, bo szkoda byłoby, gdyby wełna wciągnęła wilgoć z tynków i potem do niczego się już nie nadawała... Miłego weekendu, Kochani - jestem ciekawa, co też namotacie na budowach przez sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 20.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Wasze tynki sa super. U mnie już jest wytynkowany garaż, kotłownia, 3 sypialnie na górze. To prawda, że robi się "domowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.11.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 U mnie w niedzielę zamiatanie salonu i kuchni bo został bałaganik jak sie patrzy. Wymurowany zostały piękne kominy ale zdjęcia będą wieczorem.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.11.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hejka po dłuższej przerwie spowodowanej anginą jeszcze ją odczuwam .Super macie postępy u mnie też wczoraj odbieraliśmy tynki wyszły śliczne ,dziś je jeszcze przeglądniemy bo było wczoraj ciemno jak je odbieraliśmy przy świetle z lampy tyle co mąż w sobote i w niedziele przy słonku widział .Teraz rozmyślamy nad wylewkami i podłogówką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 23.11.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 komu dobrze ja jeszcze czekam aż moje się zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.11.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 makawel jak się zaczeły to i będzie koniec odwrotu nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 23.11.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Hejka po dłuższej przerwie spowodowanej anginą jeszcze ją odczuwam .Super macie postępy u mnie też wczoraj odbieraliśmy tynki wyszły śliczne ,dziś je jeszcze przeglądniemy bo było wczoraj ciemno jak je odbieraliśmy przy świetle z lampy tyle co mąż w sobote i w niedziele przy słonku widział .Teraz rozmyślamy nad wylewkami i podłogówką . A kto robił - ta sama ekipa co dach? (mieli u mnie robić SSO, ale ze względu na przeboje z urzędem wszystko przesunęło się do wiosny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.11.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 dwiemuchy Tak ta sama tynki w 100 % tradycyjne cementowo-wapienne robione ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 23.11.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 dwiemuchy długo czekacie na pozwolenie? my koło 70 dni przechodziliśmy przez Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 24.11.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Witajcież w pierwszym dniu prawdziwej zimy! Zdążyliśmy zamknąć naszą chałupinę tuż przed opadami i mamy SSZ http://img405.imageshack.us/img405/962/pb240001.jpg U nas tynki niestety muszą jeszcze poczekać. Gratuluję wszystkim, którzy już je mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts