Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć :)

Gratulacje za postępy.

Zefirispka, drzwi piękne, a i "Strażniczka Domowego Ogniska" śliczna :)

Marta, dawaj fotki tych pięknych płytek - pochwal się koleżankom i kolegom :)

Ilonka, Beata, uczucia mam ambiwalentne - z jednej strony mnie wkurzacie z tym zamkniętym stanem i pokryciem dachowym :D :D , a z drugiej strony serdecznie gratuluję i cieszę się razem z Wami :)

U nas weekend zakładanie starej bramy garażowej z odzysku i chyba drzwi wejściowych z demobilu - byle zimę jakoś przetrwać. Dziś przysłali mi książkę o ogrodach i teraz tym się będę katować.

Lidzia dzięki. Nie martw się też tak będzie i u Ciebie, czego Ci jak najszybciej z całego serca życzę. My teraz mamy elektryka a później postój do wiosny (może w zimę mąż no i ja będziemy ocieplać poddasze, ale jeszcze nic nie wiadomo, a tak poza tym cisza i zbieranie pieniążków na dalsze etapy - teraz już nie tak bardzo widoczne, a kasy pociągną sporo, no ale taka kolej losu) Pozdrawiam serdecznie

Hej :)

Makawel, super te Twoje tynki - już takie domowe ciepełko, chociaż jeszcze szare... :)

Yuczka! Jak miło Cię widzieć - dawno tu nie byłaś... :)

Beatka, dzięki - wiem , wiem - ja tylko tak żartuję, przecież skoro mało się u mnie dzieje, to muszę se chociaż poburczeć, żeby cokolwiek napisać :D

Zdaje się, że Renata kiedyś wspominała tu na forum, że ocieplenia z wełny mineralnej robi się po wyschnięciu tynków - upewnij się lepiej, bo szkoda byłoby, gdyby wełna wciągnęła wilgoć z tynków i potem do niczego się już nie nadawała...

Miłego weekendu, Kochani - jestem ciekawa, co też namotacie na budowach przez sobotę... :D

Hejka po dłuższej przerwie spowodowanej anginą jeszcze ją odczuwam .Super macie postępy u mnie też wczoraj odbieraliśmy tynki wyszły śliczne ,dziś je jeszcze przeglądniemy bo było wczoraj ciemno jak je odbieraliśmy przy świetle z lampy tyle co mąż w sobote i w niedziele przy słonku widział .Teraz rozmyślamy nad wylewkami i podłogówką .

Hejka po dłuższej przerwie spowodowanej anginą jeszcze ją odczuwam .Super macie postępy u mnie też wczoraj odbieraliśmy tynki wyszły śliczne ,dziś je jeszcze przeglądniemy bo było wczoraj ciemno jak je odbieraliśmy przy świetle z lampy tyle co mąż w sobote i w niedziele przy słonku widział .Teraz rozmyślamy nad wylewkami i podłogówką .

A kto robił - ta sama ekipa co dach? (mieli u mnie robić SSO, ale ze względu na przeboje z urzędem wszystko przesunęło się do wiosny)