Renatamama3 06.12.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 http://images37.fotosik.pl/418/86f2261ddc47ff91.jpg to serduszko licytowałam jeszcze białe ale synek i córa mieli urodziny i zapomniałam i mnie przelicytowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.12.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 zefirispka można na spokojnie zakupy zrobić .U nas kasa prawie pusta starczy jeszcze na wełne 10 na drugą warstwe i trzeba zbierać na cement ,na płyty gk i robocizne za wylewki .A za zwrot Vat to panele i farby chyba i może drzwi wewnętrzne ha ha .Pomału po Nowym Roku trzeba rozglądnąć się za kredytem ,bo większe zakupy typu piec ,kolektory słoneczne ,rekuperator ,ocieplenie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 06.12.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Renata, ja mam inaczej, bo pieniądze mam z kredytu i jeśli teraz coś kupię innego niż mogę z tej transzy, to później nie będę miał za co kupić usług, które powinny być zakupione. Słowem muszę czekać na poprawę aury. Owszem jakieś swoje małe środki mamy, ale to żaden majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.12.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 zefirispka wiem jakie jaja są z kredytem znajomi mieli jaja bo w pierwszej transzy mieli okna a w 2 dach ,normalne jaja nie wiem kto im w banku taki kosztorys zatwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.12.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dobrze ,że wylewek jest mało bo cena za metr z tynkami podobna a tynków 4 razy tyle u nas robocizna za tynki 9 tys a wylewki ok 1500-1800 tak wychodzi z obliczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 06.12.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 zefirispka wiem jakie jaja są z kredytem znajomi mieli jaja bo w pierwszej transzy mieli okna a w 2 dach ,normalne jaja nie wiem kto im w banku taki kosztorys zatwierdził. Ja tez tak mam. W jednej transzy mam montaż instalacji wod-kan, potem wylewki i tynki, a za pół roku montaż instalacji co. Fajnie, bedę się wkuwał w beton ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.12.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 to nie tak do końca ja mam kredyt w nordei i rzeczywiście jest nie po kolei ale w ostatniej kolumnie jest miejsce na datę realizacji i tam właśnie należy wpisać kiedy daną rzecz zamierzamy realizować. ale nie wiem czy w innych bankach tez tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.12.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Fajnie że macie już tynki i ocieplać możecie poddasze ja czekam na założenie dachu i tak się zastanawiam czy się doczekam. ale trzeba wierzyć mocno to się spełni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 06.12.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 to nie tak do końca ja mam kredyt w nordei i rzeczywiście jest nie po kolei ale w ostatniej kolumnie jest miejsce na datę realizacji i tam właśnie należy wpisać kiedy daną rzecz zamierzamy realizować. ale nie wiem czy w innych bankach tez tak jest. To masz fajnie, ja mam daty realizacji. I musze to zmieniać aneksami do umowy. Tak jest w PeKaO SA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.12.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 My się właśnie zastanawiamy czy brać kredyt hipoteczny czy pożyczkę hipoteczną czy pożyczke remontową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 06.12.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TP0qI78pxVI/AAAAAAAACV8/RHyz_1UcHME/Mikolaj.jpgMoi drodzy ogroomnego wora prezentów wam życzę http://www.emotka.pl/emotikony/swieta2/42.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.12.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Joluś Mikołaj był u dzieciaków od dziadków od nas w szkole ,jutro teatr moja 2 ma w grudniu urodzinki jeden właśnie dziś ,córa 16 robiliśmy wczoraj wpólne .A my dorośli robimy sobie prezenty pod choinkę .Dziś zrobiłam nam prezent i kupiłam stelaż WC z kibelkiem Koło za 330 zł licytacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.12.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Hej kochani, widzę, że forum znowu śmiga:D Całe szczęście!!!Co do prezentów mikołajkowych, to nam sprawił św. Mikołaj wieeelką niespodziankę!!! Mianowicie (to za sprawą nasze starszej córki) dostaliśmy bilety do teatru!!! (Wstyd się przyznać, ale przynajmniej 4 lata w teatrze nie byłam:oops:)Renatka, strasznie jestem ciekawa Twojego styropianu.... Ciekawi mnie, czy ceny mogą się regionalnie aż tak różnić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 07.12.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Yuka odkupiłam od sąsiada 11 m3, 5 cm pisze ESP 100 wspózynnik ciepła 38 płaciłam mu po 98 zł jeszcze mu troche zostało źle sobie obliczył zamawiał też na dom i może dlatego tak dobra cena . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 07.12.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 witam do jakich temperatur uważacie że można robić tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.12.2010 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Hej Smitka ale Cię nie było fajnie ,że jesteś już myślałam ,że depresji dudowlanej dostałaś .A z co budowlańcy na tynki my właśnie z wylewek zrezygnowaliśmy przez pogode materiał w salonie czeka .Kupiliśmy wełne i wczoraj pierwszy raz prze 3 godziny ocieplaliśmy skosy pierwszą warstwą u jednego syna gotowe ,u córy w pokoju gotowe została garderoba ,i troche łazienki .Powiem ,że fajnie się ociepla a jaka satysfakcja jak sobie człowiek pomyśli ,że 5 tys w kieszeni których brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 08.12.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 witam do jakich temperatur uważacie że można robić tynki? Moja ekipa uważa, że min + 5, zatem czekamy na wiosnę. Pozdrowienia, miło Cię "widzieć" na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.12.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Renatamama3 a w jaki sposób ocieplasz tzn tak jak pisałem wczesniej pytajac sie czy dobrze czy jakos to zmodyfikowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.12.2010 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 makawel mierzymy od krokwi do krokwi dodajemy 2 cm docinamy wełne i wkładamy ,czyma się ale dziś kupimy sznurek ,wbijemy gwoździe i zabespieczmy bo nie wiemy kiedy będziemy robić 2 warstwę napradę łatwa ,przyjemna praca iszybko widać efekty i bardzo cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.12.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 A i od wewnątrz nie dajemy gwoździ bo u nas brak deskowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts