Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zefirispka można na spokojnie zakupy zrobić .U nas kasa prawie pusta starczy jeszcze na wełne 10 na drugą warstwe i trzeba zbierać na cement ,na płyty gk i robocizne za wylewki .A za zwrot Vat to panele i farby chyba i może drzwi wewnętrzne ha ha .Pomału po Nowym Roku trzeba rozglądnąć się za kredytem ,bo większe zakupy typu piec ,kolektory słoneczne ,rekuperator ,ocieplenie domu.

Renata, ja mam inaczej, bo pieniądze mam z kredytu i jeśli teraz coś kupię innego niż mogę z tej transzy, to później nie będę miał za co kupić usług, które powinny być zakupione. Słowem muszę czekać na poprawę aury. Owszem jakieś swoje małe środki mamy, ale to żaden majątek.

zefirispka wiem jakie jaja są z kredytem znajomi mieli jaja bo w pierwszej transzy mieli okna a w 2 dach ,normalne jaja nie wiem kto im w banku taki kosztorys zatwierdził.

Ja tez tak mam. W jednej transzy mam montaż instalacji wod-kan, potem wylewki i tynki, a za pół roku montaż instalacji co. Fajnie, bedę się wkuwał w beton :))))

to nie tak do końca ja mam kredyt w nordei i rzeczywiście jest nie po kolei ale w ostatniej kolumnie jest miejsce na datę realizacji i tam właśnie należy wpisać kiedy daną rzecz zamierzamy realizować. ale nie wiem czy w innych bankach tez tak jest.

To masz fajnie, ja mam daty realizacji. I musze to zmieniać aneksami do umowy. Tak jest w PeKaO SA.

Joluś Mikołaj był u dzieciaków od dziadków od nas w szkole ,jutro teatr moja 2 ma w grudniu urodzinki jeden właśnie dziś ,córa 16 robiliśmy wczoraj wpólne .

A my dorośli robimy sobie prezenty pod choinkę .

Dziś zrobiłam nam prezent i kupiłam stelaż WC z kibelkiem Koło za 330 zł licytacja .

Hej kochani, widzę, że forum znowu śmiga:D Całe szczęście!!!

Co do prezentów mikołajkowych, to nam sprawił św. Mikołaj wieeelką niespodziankę!!! Mianowicie (to za sprawą nasze starszej córki) dostaliśmy bilety do teatru!!! (Wstyd się przyznać, ale przynajmniej 4 lata w teatrze nie byłam:oops:)

Renatka, strasznie jestem ciekawa Twojego styropianu.... Ciekawi mnie, czy ceny mogą się regionalnie aż tak różnić....

Hej Smitka ale Cię nie było fajnie ,że jesteś już myślałam ,że depresji dudowlanej dostałaś .

A z co budowlańcy na tynki my właśnie z wylewek zrezygnowaliśmy przez pogode materiał w salonie czeka .Kupiliśmy wełne i wczoraj pierwszy raz prze 3 godziny ocieplaliśmy skosy pierwszą warstwą u jednego syna gotowe ,u córy w pokoju gotowe została garderoba ,i troche łazienki .Powiem ,że fajnie się ociepla a jaka satysfakcja jak sobie człowiek pomyśli ,że 5 tys w kieszeni których brak .