dwiemuchy 03.01.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Rzeczywiście, trzeba było mnóstwo odwagi. Każdy się pukał w czoło, gdy mówiłem czego szukam. Zdjęcie może tego w pełni nie oddaje, ale ta czerń wygląda naprawdę super. Jeszcze odpowiednia , biała ceramika, dobre oświetlenie i będzie ok W okolicach Krakowa bywa z tym różnie - niestety cholernie twarda woda powoduje, że ciężko utrzymać ciemne flizy w czystości. Ale tak czy inaczej tempo imponujące - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.01.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Ja jutro będę miała pana do wyceny podbitki ,schodów wewnętrznych oraz kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 No i po wizycie pana schody między 6.000 -7.000 tys buk albo dąb meble 1000-1200 metr fronty może pan kupić w Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 07.01.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Renatko napisz cos o tych schodach!! Pełne, azurowe? Masz jakies foto? Cena chyba jest przystępna, prawda? A kuchnia to czy ta biała, którą pokazywałas na zdjęciu? cos ala ikeowy stat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.01.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Dorben tak pan nawet może ci zrobĆ korpus szafek ze swojego materiału a po front jechać do Ikea .Schody to tylko stopnie plus balustrada dla mnie drogo bo mam 11 stopni zwykłych 3 trójkątny jeden platforme dziś mam 2 wycene . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 no dziewczyny widzę że robota wre u mnie w poniedziałek mają przyjechać dekarze, jest odwilż może będzie blachodachówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.01.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Ilona robie wyceny bo musimy udać się na wiosnę po kredyt i musimy to poprzeliczać ,zwrot Vat wystarczy na cement robociznę wylewkarzy i pana hydraulika ma przyjść zrobić c.o i liczymy ,że na kominek starczy ,chcemy właśnie kaske pożyczyć od rodziców bo jest na promocji . A wczoraj kupiłam piękne zasłonki dla synka będzie pokój piłkarza zielone w leroy merlin punchy super są chce kupić turkusowe 2 synkowi ale brakło mają być do tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.01.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 http://images43.fotosik.pl/513/55e5c9168879543dmed.jpg takie fupiłam makarony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 08.01.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 A u mnie zamontowana grama garażowa, czekam jeszcze na drzwi. Zastanawiam się właśnie nad schodami, może jesionowe?? No i osprzęt elektryczny, Ospel impresja, prawdopodobnie, ale jeszcze sami nie wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.01.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Ja dziś miałam 2 wycenę schodów jeionowe bez podstopni jesion 7200 a dąb 7600 .I chyba kupimy stopnie i balustrady i zamontujemy sami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 08.01.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 My ostatnie dni odwilży wykorzystaliśmy na podmurówki pod oknami i drzwiami wejściowymi. Nawet się cieszę z nowego wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 09.01.2011 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ja właśnie też schody mam na tapecie. Wczoraj się umówiłem, będą jesionowe, betonowe obłożone w całości z drewna.15 stopni, spocznik, schody zabiegowe, barierka + chwyt przy ścianie. 6,5 tyś. woj.Lubelskie, miejscowy stolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 09.01.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ja dziś byłam w Ikea ,pani powiedziała ,że projekt super zrobiliśmy bez korekty ,podoradzała co jak ,kuchnie zapisaliśmy i wydrukowaliśmy cena przystępna bez sprzętu ,tylko w cenie zlew 5.800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.01.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 jak patrzę i czytam o kuchniach to mi strach po "grzbiecie chodzi" bo ja mam wykusz w kuchni czyli kuchnia na zamówienie sie kłania. to mnie troszku po kosztach pociągnie . dzisiaj dekarze na budowie i blachę wyginają, Alleluja że jest odwilż. pozdrawiam.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.01.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Renatko śliczne makaroniki , dzisiaj dostałam na napęd rano dzwonili Panowie od okien ale muszę ich przesunąć bo pod oknami jeszcze nie podmurowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.01.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 U mnie w kuchni też wykurz ale prosty bez kantów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 10.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Renata to pochwal się tym projektem kuchennym!! Czyli jednak całosc ikea, nie stolarz?Ilonka, hehe my to naprawdę łeb w łeb - u nas siedzieli na dachu przez całe mrozy, za to teraz mega przestój, bo dachówki zabrakło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.01.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Co do tego czy stolarz czy Ikea jeszcze decyzja nie podjęta pan co ma zakład ok 10 km od nas odpada liczy sobie 1000-1200 metr ale jeszcze jeden pan ze śląska ma się odezwać bo wykonuje u nas też mebelki ale ,żeby do mnie przyjechać zrobić projekt i wycene musi mieć z Krakowa 4-5 osób on liczy 650 metr .A ja tu umieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.01.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 jak go kupiujesz Dorben ze strony Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.01.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 no u Ciebie Dorbeniku to już końcówka dachowa a u mnie począteczek ale i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts