Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

Renatka - kuchnię kopiuję na zasadzie klawisza printscreen - nie znalazłam normalnej mozliwości (dawaj dawaj swoją kuchnię bom strasznie ciekawa:) )

Ilonka - teraz szybko pojdzie - u mnie takie ogolne krycie poszło w jakies 3 dni, a dopiero zwolniło ich przy szczegółach wokól okien, kominów itp. Jak skonczą pochwalisz się (foto)?

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A czy do SSZ nie potrzeba jeszcze drzwi? Jak to było u Was, od razu w sumie przed całą wykończeniówka montowaliście juz drzwi wejściowe takie ostateczne?

Tak, my mamy już zamontowane takie drzwi. Zostawiliśmy je na razie w folii, właśnie żeby zabezpieczyć przed upapraniem przy kolejnych pracach. Dodam, że drzwi są metalowe.

W sondzie czy montować drzwi wejściowe od razu, czy na końcu na razie 1:2.. Ja jeszcze rozważam wersję taką, zeby otwór wejściowy główny zabic dechami na 4 spusty, a wchodzić od tyłu przez kotłownię i tak kupic drzwi od razu jakies tańsze. Tylko czy to nie będzie upierdliwe wnosic materiały tak od tyłu (autem nie ma jak podjechac)? No ale chyba zaraz po stanie surowym to nic takiego wielkiego cięzkiego się nie wnosi..

Ilona super! bardzo ładny domek!

Renata pochwal się projektem!!! też jestem ciekawa :)

Nasze schody: jesion, stopnie, podstopnie, balustrada, tralki, oraz dwie barierki (ze względu na dzieci) 3600zł a więc chyba cena bardzo korzystna :)

Dziewczyny ale jak to ściągnąć ze strony Ikea?