Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Was kobiety budujące.......daaaaaawno mnie tutaj nie było,ale widzę że Renatka mnie odwiedziła i postanowiłam zaglądnąć co u Was.Oj dzieje się,dzieje.Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam.

My od poniedziałku zaczynamy kafelkowanie,przedwczoraj mieliśmy równe 10 miesięcy od wjechania pierwszy raz koparki....

Witam Was kobiety budujące.......daaaaaawno mnie tutaj nie było,ale widzę że Renatka mnie odwiedziła i postanowiłam zaglądnąć co u Was.Oj dzieje się,dzieje.Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam.

My od poniedziałku zaczynamy kafelkowanie,przedwczoraj mieliśmy równe 10 miesięcy od wjechania pierwszy raz koparki....

No zaglądłam do Ciebie bo jakoś cicho o Tobie było ale widziałam ,że żyjesz bo tu i ówdzie pisałaś .

a u mnie kazali poczekać dwa tygodnie (czekaliśmy dwa tygodnie i chyba 3 dni)i powiedzieli ze można powoli rozpoczynać grzanie ale od 20 stopni w pierwszym tygodniu po odpaleniu w drugim 25 i tak powoli podkręcać do normalnej temperatury....

łolaboga LIDKa gdzieś ty się podziewała .... jakias impreza była z pasztetem jako danie główne ???

Ogłaszam rozpoczęcie wykończeniówki Panowie w liczbie trzech dzisiaj rozpoczynają prace(zakres ich prac w dzienniku) a skończyć maja na początku marca bo wracają na wyspy pracowac

Witajcie. Ja nie bardzo na temat, choć w sprawie tematu ;) Czy Wam też, z linku z powiadomienia, przerzuca stronę od razu do ostatniego wpisu? Bo mnie tak. Wow, "zaledwie" po kilku miesiącach forum grupy normalnie działa :DDD

Na ostatnią stronę do pierwszego wpisu:) Ale i tak nie jest źle;)