Tom Bor 31.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 co kraj to obyczaj, u mnie jutro okna ale bez klamek bo ktoś z firmy moje pożyczył.podobno i tak ozdobnych klamek od razu się nie zakłada bo się niszczą podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 31.01.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam Was kobiety budujące.......daaaaaawno mnie tutaj nie było,ale widzę że Renatka mnie odwiedziła i postanowiłam zaglądnąć co u Was.Oj dzieje się,dzieje.Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam.My od poniedziałku zaczynamy kafelkowanie,przedwczoraj mieliśmy równe 10 miesięcy od wjechania pierwszy raz koparki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.01.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ilonka, my też klamek nie mamy założonych:D Są tego plusy:DA gdzie okienka kupowałaś, bo my chyba krajanki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 01.02.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam A u mnie panowie od wykończeniówki parteru pojechali na budowę pomierzyć -policzyć ile czego będzie potrzebne bo chcą za tydzień rozpocząć prace a zapomniałem w sobotę czyli po dwóch tygodniach od wylania posadzki została odpalona podłogówka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.02.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam Was kobiety budujące.......daaaaaawno mnie tutaj nie było,ale widzę że Renatka mnie odwiedziła i postanowiłam zaglądnąć co u Was.Oj dzieje się,dzieje.Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam. My od poniedziałku zaczynamy kafelkowanie,przedwczoraj mieliśmy równe 10 miesięcy od wjechania pierwszy raz koparki.... No zaglądłam do Ciebie bo jakoś cicho o Tobie było ale widziałam ,że żyjesz bo tu i ówdzie pisałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.02.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ilonka, my też klamek nie mamy założonych:D Są tego plusy:D A gdzie okienka kupowałaś, bo my chyba krajanki;) My też bez klamek jedna na górze ,druga na dole reszta w starym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.02.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Hej, hej, Budowlańcy Daawno mnie nie było, bo chyba z trzy miesiące - teraz będę miała mnóstwo roboty, żeby prześledzić wszystko, co się tutaj działo przez ten czas . Obiecuję, że jak najszybciej nadrobię zaległości w czytaniu i pisaniu. Pozdrawiam i lecę powęszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.02.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Łola boga Lidzia pojawiłaś się czyli idzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ilonka, my też klamek nie mamy założonych:D Są tego plusy:D A gdzie okienka kupowałaś, bo my chyba krajanki;) okna z prymatu, teraz mieszkam w łodzi ale wyprowadzam się na wiochę przy poddębicach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 01.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Renata cieszę się,że mnie odwiedziłaś,miło mi.I Lidzia się znalazła,jak miło i swojsko się zrobiło.Pozdrawiam.makawel szybko odpaliliście podłogówkę.U nas kategorycznie zabronili odpalania przed upływem 28 dni,że niby popękać może.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 okna z prymatu, teraz mieszkam w łodzi ale wyprowadzam się na wiochę przy poddębicach:yes: Ja też mieszkam w Łodzi i też wyprowadzam się na wiochę tyle, że trochę bliżej... Między Zgierzem a Strykowem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (...)U nas kategorycznie zabronili odpalania przed upływem 28 dni,że niby popękać może. Pozdrawiam. U nas podobnie: 28dni czekać kazali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.02.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 a u mnie kazali poczekać dwa tygodnie (czekaliśmy dwa tygodnie i chyba 3 dni)i powiedzieli ze można powoli rozpoczynać grzanie ale od 20 stopni w pierwszym tygodniu po odpaleniu w drugim 25 i tak powoli podkręcać do normalnej temperatury.... łolaboga LIDKa gdzieś ty się podziewała .... jakias impreza była z pasztetem jako danie główne ??? Ogłaszam rozpoczęcie wykończeniówki Panowie w liczbie trzech dzisiaj rozpoczynają prace(zakres ich prac w dzienniku) a skończyć maja na początku marca bo wracają na wyspy pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.02.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 yuczka to my na "razie krajanki" a potem wojewódki (czytaj z jednego województwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 yuczka to my na "razie krajanki" a potem wojewódki (czytaj z jednego województwa) :lol2: No jak nie, jak tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 02.02.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witajcie. Ja nie bardzo na temat, choć w sprawie tematu Czy Wam też, z linku z powiadomienia, przerzuca stronę od razu do ostatniego wpisu? Bo mnie tak. Wow, "zaledwie" po kilku miesiącach forum grupy normalnie działa :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.02.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 To fajnie ,że Wam się Łódź rozbudowuje ,ja kilka razy byłam w Gluchowie na targu strasznie puste te wasze rejony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witajcie. Ja nie bardzo na temat, choć w sprawie tematu Czy Wam też, z linku z powiadomienia, przerzuca stronę od razu do ostatniego wpisu? Bo mnie tak. Wow, "zaledwie" po kilku miesiącach forum grupy normalnie działa :DDD Na ostatnią stronę do pierwszego wpisu:) Ale i tak nie jest źle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 To fajnie ,że Wam się Łódź rozbudowuje ,ja kilka razy byłam w Gluchowie na targu strasznie puste te wasze rejony . :o:o W jakim sensie "puste" Trzecie pod względem liczby mieszkańców i czwarte pod względem powierzchni miasto w Polsce.... Gdzie tu pusto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.02.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Renatka bo Ty kochana poza łodzią już byłaś, i pewnie od katowic jechałaś. trzeba troszkę dalej pojechać to dopiero zoczysz ile tu luda żyje.pozdrawiam.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts