Renatamama3 15.02.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No mrozik ładny znowu chwycił u mnie teraz - 4 .No to tańczmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 -4 to nie mróz u mnie rano było -18 jak do pracy jechałem ale teraz to juz ocieplenie czuje pewnie jest z -14 ja tez chce juz wiosny wiec :wave: :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.02.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 15.02.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam, po dłuższej przerwie Ponad pół roku mnie tu nie było Przejrzałam właśnie wątek i ostatni wpis jest z końca czerwca kiedy zalaliśmy strop....A trochę od tego czasu zrobiliśmy: - wrzesień -więźba, - listopad- blachodachówa, - listopad/grudzień - okna i drzwi zewnętrzne. Tak więc na zimę osiągnęliśmy SSZ Troszkę nam zeszło z tym wszystkim, ale biorąc pod uwagę fakt, że dom postawił mój mąż sam- to i tak niezły wynik :lol2: W zeszłym tygodniu wreszcie zrobiło się trochę cieplej więc mąż postawił ścianki działowe a tata zabrał się za elektrykę Mamy już zakupiony styropian na posadzki i płytki na schody, do ganku, korytarza i kuchni Oraz wybrane do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.02.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 -4 to nie mróz u mnie rano było -18 jak do pracy jechałem ale teraz to juz ocieplenie czuje pewnie jest z -14 ja tez chce juz wiosny wiec :wave: :wave: -4 to w słonku z ranka -11 Arku wy jednak z innego rejonu Polski u was troszkę chłodniej zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.02.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 hejja tylko powiem, że jednak skończyłam tynki i NIE MAM KASY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.02.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 hej ja tylko powiem, że jednak skończyłam tynki i NIE MAM KASY! Smitka no jesteś byłam u Ciebie wczoraj kuknąć czy może coś piszesz o tych tynkach ,robisz czy nie .Kasa no u mnie też pusto cały czas oddalam kredyt ,mam troszkę materiału zgromadzonego,kończymy ocieplnenie powoli i zaczniemy układać styro pod wylewki odkupiliśmy od sąsaiada po 100 zł m3 mąż dostanie 13 pensje w marcu będzie dla panów wylekarzy no i czekamy na zwrot Vat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 to i ja sie zapisuje do tych u których kasy BRAK moze wysle jakiegos totka i trafie 6 mały up w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 16.02.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tia, a ja mam kasę, ale mrozi się na koncie, bo jak tu na mrozie tynki robić? Chyba tylko w wyobraźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.02.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 to i ja sie zapisuje do tych u których kasy BRAK moze wysle jakiegos totka i trafie 6 mały up w dzienniku No 6 marzenia ,szybciej to chyba napad na bank . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.02.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tia, a ja mam kasę, ale mrozi się na końcie, bo jak tu na mrozie tynki robić? Chyba tylko w wyobraźni. No przed tynkami też miłam kase .Ale zrobiliśmy tynki ,hydraulike ,spore zakupy ,2 umywalki ,wanne,stelaż + kibelek ,płytki do dolnej łazienki,do garażu i kotłowni ,wiatrołapu, wełne i stelaże na ocieplenie rury do wentylacji mechanicznej ,wkład do kominka ,materiał jest pewne rzeczy zrobimy sami ale na pewne trzeba fachmanów no i kas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.02.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A i Enion za skrzyneczke w wigilie skasował nas 2.100 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.02.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 hmm ja przed tynkami wylewkami kotłownia tez miałem kase a teraz ....drzwi to zrobimy później, kamień do kominka także o ogrodzeniu nawet nie marze. dostałem właśnie informacje ze mogę udać się do us po decyzje w sprawie zwrotu(ide osobiście bedzie szybciej niz czekac aż mi to przyślą). wiec 10 dni na uprawomocnienie(tak to sie chyba nazywa u nich) a później 25 dni na wypłatę wiec jeszcze troche poczekamy na kuchnię (((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.02.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 hmm ja przed tynkami wylewkami kotłownia tez miałem kase a teraz ....drzwi to zrobimy później, kamień do kominka także o ogrodzeniu nawet nie marze. dostałem właśnie informacje ze mogę udać się do us po decyzje w sprawie zwrotu(ide osobiście bedzie szybciej niz czekac aż mi to przyślą). wiec 10 dni na uprawomocnienie(tak to sie chyba nazywa u nich) a później 25 dni na wypłatę wiec jeszcze troche poczekamy na kuchnię (((( A kiedy składałeś Us rozliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.02.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 na poczatku grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 a ile macie zwrotu? Ja będę składać dopiero teraz papiery..zdjęć z tynków nie mam ale bardzo ładne są, chyba nie będę robić gładzi, bo idealne równiutkie, można na nich malować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.02.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A i Enion za skrzyneczke w wigilie skasował nas 2.100 . ja płaciłam 1600 ale to było jeszcze w lecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 16.02.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wiecie co przypomniało mi się jak dopiero rok temu tańczyłysmy,żeby była już wiosna,żeby można było zaczynać.Rok strzelił nie wiadomo kiedy.Renata na kiedy Wy planujecie przeprowadxzkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.02.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 co do zwrotu to u mnie tylko 15800 ale to dlatego ze pare rzeczy robiliśmy jako usługe na 7% vacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.02.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 heh pamiętam te tance bo pogoda była kiepska do budowy domu ciągle opady deszczu ale na szczęście u większości zaczyna lub zaraz zacznie się najlepsza część budowlanki czyli wykończeniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts