Tom Bor 17.02.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 coś nam te tańce nie wyszły bo i tak mrozi ,no wścieku mozna dostać, u mnie wczoraj kostka na taras zajechała ale na tym mrozie to lepiej nie ryzykować. pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ja płaciłam 1600 ale to było jeszcze w lecie.. My mamy może więszą moc bo mamy 3 fazy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 a ile macie zwrotu? Ja będę składać dopiero teraz papiery.. zdjęć z tynków nie mam ale bardzo ładne są, chyba nie będę robić gładzi, bo idealne równiutkie, można na nich malować.. My 7.500 obliczone przez księgową też dużo na usługę okna np .bez zwrotu policzyli nam z montażem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Wiecie co przypomniało mi się jak dopiero rok temu tańczyłysmy,żeby była już wiosna,żeby można było zaczynać.Rok strzelił nie wiadomo kiedy.Renata na kiedy Wy planujecie przeprowadxzkę?? No nie wiem przez wakacje Ale czy zdążymy ? mąż na 2 mc czerweiec lipiec w pracy zaplanowaną delegacje wpadnie troszkę grosza dodatkowo ale pewnie będą opóźnienia, może nie zależy od tego jaka będzie wiosna i jak szybko wylewki wyschną .W sierpniu urlop nad morzem zaplanowany ,zarezerwowany .Ja mam nadzieję ,że najpóźniej wrzesień ,październik ,ale po cichu liczę ,że wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 heh pamiętam te tance bo pogoda była kiepska do budowy domu ciągle opady deszczu ale na szczęście u większości zaczyna lub zaraz zacznie się najlepsza część budowlanki czyli wykończeniówka Arku sporo masz ale pewnie odliczałeś już materiał na wylewki i ocieplenie domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.02.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ocieplenie tak wylewki zrobione metoda powiedzmy gospodarczą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ocieplenie tak wylewki zrobione metoda powiedzmy gospodarczą..... No tak ale pewnie piec ,grzejniki ,wenytlacja , a to sporo .Ja będę mieć odpis za tak zwany ssz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.02.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 piec na 7 %(jak i całe ogrzewanie) bo brany jako usługa tak samo wentylacja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.02.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 My piec i grzejniki oraz wentylacje sami kupujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.02.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ile w tym prawdy,ze mozemy rozliczyć vat tylko 1 raz w roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 17.02.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Bardzo dużo, bo 100%. Wniosek składamy raz w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.02.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Siemka u was też spadł śnieg??? ja zawsze jak zamawiam coś na dowóz to zaczyna padać&*&*&*&*&*&*&*& chyba muszę skończyć sie budować to może wiosna przyjdzie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.02.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 u mnie też to białe "dziadostwo" pada i po co pytam? żeby budowniczym zycie utrudnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.02.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No właśnie. U nas też siwo, może to jest białe, ale na pewno to nie są tynki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.02.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 padało padało ale pan z hurtowni dojechał .....całe szczęście teraz jeszcze jutro wungiel do wioski maja przywieść i będę zadowolony(chyba że bede musiał nosić z drogi asfaltowej czyli jakieś 250 metrów dwie tony tzn 80 worów po 25 kg każdy) a i najważniejsze jutro przyjeżdża Pan od kuchni ja wycenic i zrobic pomiary co gdzie i na jakiej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.02.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 U nas nie padało, my jeszcze chcemy ,żeby troszkę mrozik potrzymał bo piach chcemy przywieźć na wylewki i cement . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Renata, każdy z nas ma jakieś marzenia. Moje są bardzo skromne: min +5 stopni przez kilka dni. I będę szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 19.02.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 U nas też biało i na -, ale p. inwestor twardy jest i od rana elektykę kładzie. Hydraulicy też chyba nie narzekają. Z marzeń pogodowych to oczekujemy znacznej poprawy na marzec, bo wtedy jedziemy z tynkami. A teraz mój taniec połamaniec. :wiggle::wiggle::rotfl::wiggle: Też czekamy na zwrot Vat-u, pita złożyliśmy w grudniu, więc może już niedługo coś nam wpadnie. Dużo tego na razie nie było gdzieś ok 5 tyś. Dostaliśmy za to drugą transzę z banku i mamy nadzieję więcej nie brać. Przyciskamy pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.02.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 U nas też dziś biało w nocy i teraz pada ,w poniedziałek albo wtorek piach i cement i może być nawet + 15 .Jeśli ktoś jest na etapie poddasza to w leroy jest promocja na płyty gipsowe po 1,2 na 2 m 13,10 zł lub 1,2 na 2,60 po 15 z czymś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.02.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Lili mój hydraulik c.o też robił jak było zimno sam się z nami skontaktował czy może kończyć prace bo od końca lutego ma duże zlecenie na os domków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts