Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ile macie zwrotu? Ja będę składać dopiero teraz papiery..

zdjęć z tynków nie mam ale bardzo ładne są, chyba nie będę robić gładzi, bo idealne równiutkie, można na nich malować..

My 7.500 obliczone przez księgową też dużo na usługę okna np .bez zwrotu policzyli nam z montażem .

Wiecie co przypomniało mi się jak dopiero rok temu tańczyłysmy,żeby była już wiosna,żeby można było zaczynać.Rok strzelił nie wiadomo kiedy.Renata na kiedy Wy planujecie przeprowadxzkę??

No nie wiem przez wakacje Ale czy zdążymy ? mąż na 2 mc czerweiec lipiec w pracy zaplanowaną delegacje wpadnie troszkę grosza dodatkowo ale pewnie będą opóźnienia, może nie zależy od tego jaka będzie wiosna i jak szybko wylewki wyschną .W sierpniu urlop nad morzem zaplanowany ,zarezerwowany .Ja mam nadzieję ,że najpóźniej wrzesień ,październik ,ale po cichu liczę ,że wcześniej .

padało padało ale pan z hurtowni dojechał .....całe szczęście teraz jeszcze jutro wungiel do wioski maja przywieść i będę zadowolony(chyba że bede musiał nosić z drogi asfaltowej czyli jakieś 250 metrów dwie tony tzn 80 worów po 25 kg każdy)

a i najważniejsze jutro przyjeżdża Pan od kuchni ja wycenic i zrobic pomiary co gdzie i na jakiej wysokości

U nas też biało i na -, ale p. inwestor twardy jest i od rana elektykę kładzie.

Hydraulicy też chyba nie narzekają.:p

Z marzeń pogodowych to oczekujemy znacznej poprawy na marzec, bo wtedy jedziemy z tynkami.

A teraz mój taniec połamaniec.

:wave::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::rotfl::rotfl::wiggle::wiggle::wiggle::wave:

Też czekamy na zwrot Vat-u, pita złożyliśmy w grudniu, więc może już niedługo coś nam wpadnie. Dużo tego na razie nie było gdzieś ok 5 tyś.

Dostaliśmy za to drugą transzę z banku i mamy nadzieję więcej nie brać. Przyciskamy pasa.