zefirispka 10.03.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Świeto świętych męczenników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dzieki dzieki za życzenia nawet nie wiedziałem ze takie jest. 10 zł z układaniem styro ale u nich kupowałem styro na posadzki to może dlatego?? Nam jeden powiedział ,że czy on układa czy my to 10 zł bo paliwo poszło do góry a maszyna na ropę a 2 pan z 11 zszedł na 10 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Świeto świętych męczenników Jak tak przygotowania na jutrzejszy dzień co macie teraz w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 10.03.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Wszystko przygotowane: zaprawa, pustaki, bloczki, pianka montażowa są. Planujemy dokończenie ścianek działowych, zostały dwie ostatnie warstwy przed sufitem, a potem chcę omurować murłaty na poddaszu bloczkami z gazobetonu. I to tyle planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Wszystko przygotowane: zaprawa, pustaki, bloczki, pianka montażowa są. Planujemy dokończenie ścianek działowych, zostały dwie ostatnie warstwy przed sufitem, a potem chcę omurować murłaty na poddaszu bloczkami z gazobetonu. I to tyle planów [/quo Jak na jeden dzień to sporo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 11.03.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Nie tak dużo, no i to jest na dwa dni. Dziś i jutro. Zaczyna się wiosna, więc trzeba budzić się ze snu zimowego, bo tynkarze na horyzoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.03.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Nie tak dużo, no i to jest na dwa dni. Dziś i jutro. Zaczyna się wiosna, więc trzeba budzić się ze snu zimowego, bo tynkarze na horyzoncie Oj trzeba ,trzeba zbudzić się ,my też zaczeliśmy troszkę gonić bo mamy dość tych kabelków pod nogami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.03.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Jak tam pewnie każdy na budowie bo dziś piękna pogoda .Ja dziś zaliczyłam salon z jadalnią 2 warstwy styro 5+ 10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.03.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 macie rację u mnie we wtorek wchodzi hydraulik i pora na tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 12.03.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Renata miałaś rację. Plan był bardzo ambitny i nie został zrealizowany. Mimo to, mimo zmęczenia zrobiliśmy bardzo dużo. Na razie nie mam sił na wklejanie zdjęć, ale na parterze ścianki działowe są od podłogi aż po sufit Omurowanie murłat, to zadanie na najbliższy tydzień. Dzień coraz dłuższy, więc popołudnia, będę spędzał na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.03.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ja już nawet nie myślę ile zrobimy w dany dzień czy tydzień bo często wyskakują w trakcje inne rzeczy .Ja też dziś padnięta rano od 8.30-12.30 na budowie zrobiłam salon z jadalnią potem kawa w domu zakupy ,obiadek ,sprzątanko i znowu budowa folia ,plus styro w naszej sypialni zrobiłam sama mąż usuwał reszki tynków na podłodze w gabinecie ,hollu i przedpokoju i sprzątał kolejne dni to styro w gabinecie ,łazienkach i hollu i wiatrołapie to zadanie na ten tydzień.Może uda się ruszyć z podłogówką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 12.03.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 U nas też było pracowicie (chociaż ja byłam tylko gościem). Małż i starszy inwestorek wysprzątali wokół domku. "Szpachlowały się" regipsy na poddaszu i "ubijał się" gruz w tarasie (w końcu pora go dokończyć). Pogoda była cudna i nareszcie czuć, że zbliża się WIOSNA :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.03.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Oj wczoraj było cudnie masz Joluś rację dziś też cieło 16 stopni tylko mniej słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.03.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 A mój mąż dziś też troszkę popracował efekt styro w naszej fazience i garderobie .Po południu pojechaliśmy wszyscy posprzątałam wiatrołap ,holl i łazienkę i rozciągłam folie jutro mąż rozłoży tam styro, jutro też jedziemy kupić folie aluminiową pod podłogówkę i rury pex .Jak ja lubię jak coś się dzieje już nie mogę wylewek się doczekać ale już bliżej niż dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 13.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Renata i to jest bardzo dobra taktyka. Małymi krokami do przodu. My też dziś sprzątaliśmy dom, bo wtedy mniej bałaganu i "podlewaliśmy" belkę nadprożową, którą w sobotę wylewałem. Akurat tę jedną jedyną musiałem zrobić samodzielnie. Pozostałe kupiłem gotowe na składzie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.03.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Renata i to jest bardzo dobra taktyka. Małymi krokami do przodu. My też dziś sprzątaliśmy dom, bo wtedy mniej bałaganu i "podlewaliśmy" belkę nadprożową, którą w sobotę wylewałem. Akurat tę jedną jedyną musiałem zrobić samodzielnie. Pozostałe kupiłem gotowe na składzie budowlanym Zafirska masz racę po mału do przodu ,tak sobie myślałam po co sami układamy ten styropian przecież firma by to zrobiła ,ale mąż stwierdził,że panom dziekuje widział jak układają w jeden dzień układają i wylewają ja stwierdziłam no ok niech mu będzie pomogę w dodatku zostanie 300 zł w kieszeni będzie na farbę białą na pierwsze malowanie .A z tym sprzątaniem to ja nie wiem skąd ciągle tyle pyłu brbrbr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 14.03.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 U nas w sobotę elektryk zatwierdził instalację zrobioną przez mojego tatę i od jutra wchodzimy z tynkami :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.03.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 U nas w sobotę elektryk zatwierdził instalację zrobioną przez mojego tatę i od jutra wchodzimy z tynkami :) :) No zaczyna się wiosna u wszystkich na całego .Gratulki jak są tynki to tak fajnie już ,pomieszczenia wydają się większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.03.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 a ja po niedzielnym sprzątaniu "czuję, ze mam kręgosłup" pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.03.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 a ja po niedzielnym sprzątaniu "czuję, ze mam kręgosłup" pozdrawiam wiosennie No to witaj w klubie bo robiłyśmy to samo tylko ja wczoraj sprzątałam wiatrołap ,łazienkę i holl a w sobote jadalnie i salon .Wsumie kręgosłup ok tylko szyja coś mnie chyciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts