Tom Bor 14.03.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 znaczy się "szyję posiadasz"ja na zewnątrz "ogarnęłam" bo bałagan był że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.03.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 zaczynaliśmy na wiosnę 2010, a tu kolejna wiosna nas zastała Kolejne prace zaczynamy z dniem 4 kwietnia, a może uda się nawet tydzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.03.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 znaczy się "szyję posiadasz"ja na zewnątrz "ogarnęłam" bo bałagan był że ho ho Ja na zewnątrz troszkę sprzątałam w styczniu po pierwszyc roztopach.Większe sprzątanie z równaniem ziemi zrobimy jak zniknie z działki piach na wylewki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.03.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A dziś wykonaliśmy 100% założenia kupiliśmy folie do podłogówki i rury ,mąż kopał pod kanalizację ,żeby zrobić przyłącz do domku a ja zrobiłam w 2 warstwach styropian w wiatrołapie i hollu.Została nam łazienka ,kuchnia i gabinet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 14.03.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 A ja Wam kochani WIOSNĘ od siebie przynoszę:D:D http://i56.tinypic.com/sys3yd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.03.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Yuczko śliczne, też mam krokusy na działce tylko te późniejsze muszę sobie zasadzić tych wcześniejszych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.03.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 u mojej mamy białe przebiśniegi też już są, u mnie dziś ma działać hydraulik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 15.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 U nas dzisiaj weszli tynkarze :) Niestety kwiatów się jeszcze nie dorobiłam więc nie mam się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.03.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Hura ,hura u nie też już są 3 żółte krokusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.03.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 a u mnie tylko klejąca glina i kawałki materiałów które muszę wreszcie posprzątać bo bobki zostawiły straszny syf:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.03.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 U mnie praca powolutku, powolutku idzie do przodu. i bardzo się z tego cieszę, bo w:rolleyes:krótce będą robić tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.03.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 U mnie praca powolutku, powolutku idzie do przodu. i bardzo się z tego cieszę, bo w:rolleyes:krótce będą robić tynki U nas też powolutku ,mąż wczoraj dalej działał z kanalizacją bo jesienią dociągneliśmy do działki teraz trzeba do domu ,no i styropian też kończy się układać ,jeszcze łazienka ,kuchnia ,gabinet i piwniczka .Zaczniemy wkońcu układać podłogówkę i wylewamy wylewki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.03.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Renatkogratulacje ja też nie mogę się doczekać tynków wylewek urządzania domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.03.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 a u mnie przestój bo brak gotówki. Są tynki, czekają podłogi z ogrzewaniem i wylewkami. Potem ocieplenie dachu, oddzielenie poddasza od domu i wykończeniówka.. Ale to chyba maj będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.03.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 a u mnie przestój bo brak gotówki. Są tynki, czekają podłogi z ogrzewaniem i wylewkami. Potem ocieplenie dachu, oddzielenie poddasza od domu i wykończeniówka.. Ale to chyba maj będzie.. Smitka a jak kredyt dostałaś składałaś o kredyt .Jak tak to o jaki .My też mamy teraz tylko kase na wylewki ,czekamy na zwrot Vat też coś dziubniemy z tego może grzejniki i podłończenie kominka i może coś jeszcze bo wiemy ile grzejniki ale ile podłończenie i te pierdoły do kominka jeszcze nie może chodź farbe na poddasze .U nas ten plus ,że sami z mężem ociepliliśmy poddasze płyty będzie zakładał M z moim tatą ,rury do wentylacji mąż też sam pozakładał i teraz sami układamy styropian pod wylewki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 17.03.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 U nas panowie walczą z tynkami... niestety pogoda mało sprzyja bo zrobiło się zimno i tynki słabo schną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.03.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 a ja mam w domu wodę i robią mi podejścia na grzejniki i też myślę o tynkach.Dziasiaj u mnie wiatr skarpetki z nóg ściąga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 17.03.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Oj widzę,że z kolejną wiosną ostro działacie.Renata zdradź co miał twój mąż na mysli mówiąc,że widział jak fachowcy układają styropian??W tamtym roku byłam zła na moich budowlańców jak widziałam postępy Smithki,ale widzę ,że Was wyprzedziliśmy.No,ale nam się bardzo spieszy.Łazienki się kończą,w kuchni płytki położone,kartongipsy już też prawie skończone.W sumie szło by już mieszkać,ale jeszcze ze dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.03.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Gabrysia chodziło mu o to że my wycinamy otwory pod peszłe a fachowcy tego nie robili tylko , przecinali styro dopiero 2 warstwa styro przkrywała rurki .Ale mąż jak to stwierdził sąsiad jest idealista .Ale co można od fachowców wymagać jak w jeden dzień układają styro hydraulik zakłada podłogówkę i jeszcze wylewają wylewkę .Jeden, jedyny fachowiec z którym rozmawiałam ,że żeby porządnie to zrobić to potrzebuje 3 dni układa on styro i folie daje nam 2-3 dni dla hydraulika na podłogówkę i wchodzi wylewać ale jego cena to 18 zł m2 wylewki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 17.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Renia a dajecie na pdlogę tylko folię czy też papę? Nam radzono, zeby dać papę, którą zgrzewa się z tą pomiędzy scianami a scianami fundamentowymi i dopiero na to czarną folię.. co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts