makawel 23.03.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Hmmm moja mama tez zawsze doradza ojcu co i jak ma zrobić i zawsze ojciec jest bardzo zadowolony z rad Całe szczęście ze moja żona woli nie doradzać w kwestiach technicznych a ogranicza się to zawieś tutaj a to tutaj a za pomocą czego to ja nie obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 23.03.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 A propo męzów, hehe: dobrze, ze mój mąż taki ambitny - się nasłuchał ile to Wasi potrafią i sam zabrał się do pracy, choć doświadczenia nikłe... wczoraj machnął z moja pomocą schodki wejściowe, a w planach juz niebawem instalacja odkurzacza. A propo tych wspólnych robót rodzinnych: czy u Was tez jest to takie kłótniogenne? U nas coś takiego nie występuje. Lubimy razem pracować i jest to bardzo efektywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 23.03.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Hej no zazdroszczę takiej zgody!! Mam nadzieję, ze to kwestia dotarcia się w tej nowej budowlanej dziedzinie i po kilku razach jakoś ustali się hierarchia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 23.03.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 No właśnei, my nie stosujemy żadnej hierarchii. Każde z nas dorzuca coś od siebie. Ja bardziej znam się na jednych rzeczach, moja lepsza połówka na innych. Jak są wątpliwości to dyskutujemy i zawsze wychodzi jakieś sensowne rozwiązanie. Tak remontowaliśmy już dwa mieszkania teraz pora na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.03.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 u mnie też różnie bywa, jak coś nie wychodzi- wiadomo kto winny! Ilonazmieniając temat chcę się pochwalić własnym akropolemhttp://images38.fotosik.pl/738/65ffb327680a5495gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 24.03.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 zadam wam pytanie - czy ktoś z was ma doświadczenie w temacie - z jakiego drewna robić ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 24.03.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Byłam wczoraj w domku Niestety ściany schną bardzo wolno i przez to przedłużają się prace. Panowie mają skończyć kotłownie i łazienkę i wreszcie będzie można otworzyć zaklejone okna. A poza tym to co widziałam jest bardzo zadowalające - chyba nie będziemy musieli robić gładzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 24.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 U nas jakoś wyjątkowo łagodnie na placu boju,w sumie to tylko raz się kłóciliśmy tak serio.I jest tak razem wymyślamy,dyskutujemy a racje mam zawsze ja ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 25.03.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Byłam wczoraj w domku Niestety ściany schną bardzo wolno i przez to przedłużają się prace. Panowie mają skończyć kotłownie i łazienkę i wreszcie będzie można otworzyć zaklejone okna. A poza tym to co widziałam jest bardzo zadowalające - chyba nie będziemy musieli robić gładzi :) u mnie jeszcze nie wyschło a tynki były robione w zimie.. w domu zimniej niż na zewnątrz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.03.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Proszę moją grupę o pomoc Gdzie i za ile styropian 12 i jaki w tej cenie współczynnik przewodzenia ciepła? Sprawa pilna!!! Dzięki! pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.03.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 u mnie styro 12 paczka po 33 zł. Centrobud Ozorków koło Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.03.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Proszę moją grupę o pomoc Gdzie i za ile styropian 12 i jaki w tej cenie współczynnik przewodzenia ciepła? Sprawa pilna!!! Dzięki! pozdrawiam!!! Martuś za styropian nie płaci się za grubość tylko metr sześcienny albo paczkę .To zależne też od firmy my na jesień kupowaliśmy 5 m3 na ocieplenie garażu i szczytów frezowany po chyba 119 zł m3 teraz nie wiem współczynnik 0,42 .Teraz właśnie zobaczyłam do tego sprzedawcy i cena 130 m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.03.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 zadam wam pytanie - czy ktoś z was ma doświadczenie w temacie - z jakiego drewna robić ogrodzenie? Kurcze nie wiem też mi się podobają drewniane ogrodzenia i balustrady na balkon ale jeszcze nie interesowałam się ale może modrzew tak mi przyszło do głowy bo tarasy z modrzewia właśnie polecają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 26.03.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ceny styropianu wahają się w zależności od sezonu. Teraz, niestety idą w górę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.03.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ceny styropianu wahają się w zależności od sezonu. Teraz, niestety idą w górę :/ Jak tam wykonałeś wszystko co miałeś w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.03.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A u nas dziś dość pracowicie ,folia pod podłogówkę rozłożona ,podłogówka w salonie ,jadalni ,wiatrołapie i hoolu również zostały nam łazienki i kuchnia ale brakło rur .Posadziłam też kupione roślinki w Biedronce łubin ,tawułkę i liatrię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 26.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Renata, prawie wszystko, ale wiadomo, że prawie ..... Musze jeszcze w tygodniu poświęcić po pracy kilka godzin, by panowie tynkarze mogli paćkać po ścianach. W każdym bądź razie ścianki działowe gotowe, elektryka również, co prezentuję na zdjęciach Jak na to patrzę, że nie chwaląc się, jam te ścianki postawił, to nie wierzę. http://img232.imageshack.us/img232/3782/p3260004.jpg http://img534.imageshack.us/img534/5026/p3260005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.03.2011 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Renata, prawie wszystko, ale wiadomo, że prawie ..... Musze jeszcze w tygodniu poświęcić po pracy kilka godzin, by panowie tynkarze mogli paćkać po ścianach. W każdym bądź razie ścianki działowe gotowe, elektryka również, co prezentuję na zdjęciach Jak na to patrzę, że nie chwaląc się, jam te ścianki postawił, to nie wierzę. http://img232.imageshack.us/img232/3782/p3260004.jpg http://img534.imageshack.us/img534/5026/p3260005.jpg No gratulki ścianek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 28.03.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 zefirispka mój domek wyglądał tak jak Twój 2 tygodnie temu Teraz wygląda tak: http://images38.fotosik.pl/752/c2938ec587b6398bmed.jpg Teraz musimy zrobić "wylewki" w pomieszczeniach gdzie ma być podłogowe (na etapie chudego źle nam podpowiedzieli i mamy za dużo zostawione :rolleyes:) a później woda i ogrzewanie - na szczęście tutaj też własnymi siłami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts