Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Renata, gratuluję! Teraz możecie wznieść się ponad poziomy.... wylewek.

A u nas tynki od wczoraj sobie schną.

Ciekawe jest wrażenie, kiedy wchodzi się do takiego pomieszczenia i okazuje się, że we wnętrzu jest echo, kiedy mówimy. Zupełnie jak w .... domu ;)

http://img64.imageshack.us/img64/8568/p4090001k.jpg

Renata, gratuluję! Teraz możecie wznieść się ponad poziomy.... wylewek.

A u nas tynki od wczoraj sobie schną.

Ciekawe jest wrażenie, kiedy wchodzi się do takiego pomieszczenia i okazuje się, że we wnętrzu jest echo, kiedy mówimy. Zupełnie jak w .... domu ;)

http://img64.imageshack.us/img64/8568/p4090001k.jpg

Zafirska dopiero po wylewkach jest echo .Skończyłeś już tynki ?

gratuluję Wam tynków, u mnie dzisiaj myślałam że zejdę śmiertelnie jak się okazało że mój cudowny majster ocieplił mi fundamenty przyklejając styropian w górze tj,nie dotykał do ławy fundamentowej ( szczelina 10 cm) i szybciuteńko obsypał piachem. fachman na 102. i było mało sympatycznie i awantura. próbował mi wmówić, że to jest bez znaczenia.kierownik budowy popierał jednak moje zdanie.dno i wodorosty od poniedziałku ma poprawiać

Renatamama3 to kiedy przeprowadzka :D

życzę szybkiej przeprowadzki całe szczęscie ze ja juz swoja mam w wiekszości za sobą :D

Arku oj tu problem nie określiliśmy daty przeprowadzki bo mąż prawdopodobnie od 8.06 do 8.08 będzie w delegacji a wtedy pewnie nic sie nie zrobi ja bedę malowała pokoje dzieci .Jak mąż wróci to wakacje nad morzem 2 tygodnie i będzie wrzesień więc liczymy ,że wrzesień -październik bo jak będzie pomalowana góra przeze mnie to siup panele i można mieszkać .