Renatamama3 12.04.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Renatko piękne macie te wyleweczki, juz prawidziwny donmeczek się zrobił, gratulacje;) Ilonka dzięki tak się cieszę bo już po rurkach nie chodzimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 13.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Gratuluję wszystkim postępów. U nas też cały czas do przodu, a każdy dzień to: praca i budowa, że nie mam czasu nawet tu pozaglądać a dziennik uzupełniam hurtem. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.04.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Renata pięknie!!!!! Gratuluję wszystkim postępów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 17.04.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Uff, wczoraj skończyliśmy kładzenie papy na parterze. Ech, mogłem się wyżyć, dosłownie robota paliła mi się w rękach Trzymajcie się inwestorki i inwestorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.04.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 a u mnie tynki skończą w środę i wygląda to superancko. prawdziwy dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.04.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Tom sprawdź na koniec czy nie zatynkowali Ci gniazdek elektrycznych. U mnie zniknęło 7 sztuk. Dobrze, że robiliśmy zdjęcia, więc z lokalizacją nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.04.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 już sprawdzałam gniazdka są " wyłuszczone" - widać je. bardzo dokładnie zrobili aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.04.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Gratuluję wszystkim budującym,Renata szybciutko idziecie.U nas już pierwsza nocka na budowie dzieci zaliczona,radochę miały wielką.W łazienkach można już mieszkać,dzieciaki się kąpały w ogromnej wannie.Teraz trzeba zrobić coś na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 20.04.2011 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A u mnie robi się elewacja, podczytuję Was, ale nie mam czasu nadrobić zaległości, więc czytam na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.04.2011 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Gratuluję wszystkim budującym,Renata szybciutko idziecie.U nas już pierwsza nocka na budowie dzieci zaliczona,radochę miały wielką.W łazienkach można już mieszkać,dzieciaki się kąpały w ogromnej wannie.Teraz trzeba zrobić coś na zewnątrz. Chciałoby się więcej Gabrysiu ale dużo robimy sami a to trwa ,teraz przygotowujemy wykop pod murek oporowy pod taras ,w sobotę mąż i sąsiadem robili przyłącz pod kanalizację ,można robić siku tylko stelaż z kibelkiem musimy założyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 20.04.2011 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich! Moi drodzy widać,że każdy z Was jak jeden mąż brnie do przodu i to w expresie.Renatko gratulacje- wylewki pirwsza klasa.Tom Bar tyneczki - zazdroszczę i gratuluje.Fajnie jak sie robota dobrze układa i widać postępy.Cały czas tu w padam i podczytuję, bo my na razie przyczajamy się i gapimy jak sroki w nasze mury bo niestety schną P O W O L I.A już by sie tynków chciało i wylewek. Ale nic tam, nastąpiła mobilizacja sił i bieżemy się za ogrodzenie i taras.No to co pozdrawiam wszystkich inwestujących- byle do przodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.04.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 lili pozdrawiam serdecznie dawno się nie odzywałaś. Powiem szczerze że tarasik na majówkę w sam raz myślicie widzę strategicznie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.04.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich! Moi drodzy widać,że każdy z Was jak jeden mąż brnie do przodu i to w expresie. Renatko gratulacje- wylewki pirwsza klasa. Tom Bar tyneczki - zazdroszczę i gratuluje. Fajnie jak sie robota dobrze układa i widać postępy. Cały czas tu w padam i podczytuję, bo my na razie przyczajamy się i gapimy jak sroki w nasze mury bo niestety schną P O W O L I. A już by sie tynków chciało i wylewek. Ale nic tam, nastąpiła mobilizacja sił i bieżemy się za ogrodzenie i taras. No to co pozdrawiam wszystkich inwestujących- byle do przodu!!! Lili ech te tarasy .Ja też własnie kopię rowek pod mur oporowy ,mąż powiedział ,że czasu brak jak wykopie ten rów to pomyślimy o zalaniu betonem więc kopie kilka metrów już wykopałam dziś nabawiłam się sliwy na dłoni od tego kopania i ściągania darni wsadzałam 4 liliowce i kilka bylinek .Tarasu też się nie mogę doczekać u mnie będzie 40 m2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.04.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Renatko u mnie też ze 40 i półokragły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://images38.fotosik.pl/800/a5daca0258fd9df7gen.jpgZdrowych i Wesołych Świąt dla Wszystkich Budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Renata dzielna babka z ciebie!!!lili gdzie byłaś jak cię nie było? Kochani wszystkim przyjaciołom z tego wątku chciałabym życzyć:SPOKOJNYCH, RODZINNYCH I SŁONECZNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCYALLELUJA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.04.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://images39.fotosik.pl/816/82012615b15d11e9.jpg Smacznego jajka mokrego dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 24.04.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych życzy Jola z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.04.2011 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam poświątecznie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.04.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Święta Święta i po świętach nic się nie zmieniło no chyba że moja waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts