Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratuluję wszystkim budującym,Renata szybciutko idziecie.U nas już pierwsza nocka na budowie dzieci zaliczona,radochę miały wielką.W łazienkach można już mieszkać,dzieciaki się kąpały w ogromnej wannie.Teraz trzeba zrobić coś na zewnątrz.

Chciałoby się więcej Gabrysiu ale dużo robimy sami a to trwa ,teraz przygotowujemy wykop pod murek oporowy pod taras ,w sobotę mąż i sąsiadem robili przyłącz pod kanalizację ,można robić siku tylko stelaż z kibelkiem musimy założyć .

Witam Wszystkich!

Moi drodzy widać,że każdy z Was jak jeden mąż brnie do przodu i to w expresie.

Renatko gratulacje- wylewki pirwsza klasa.

Tom Bar tyneczki - zazdroszczę i gratuluje.

Fajnie jak sie robota dobrze układa i widać postępy.

Cały czas tu w padam i podczytuję, bo my na razie przyczajamy się i gapimy jak sroki w nasze mury bo niestety schną P O W O L I.

A już by sie tynków chciało i wylewek. Ale nic tam, nastąpiła mobilizacja sił i bieżemy się za ogrodzenie i taras.

No to co pozdrawiam wszystkich inwestujących- byle do przodu!!!

Witam Wszystkich!

Moi drodzy widać,że każdy z Was jak jeden mąż brnie do przodu i to w expresie.

Renatko gratulacje- wylewki pirwsza klasa.

Tom Bar tyneczki - zazdroszczę i gratuluje.

Fajnie jak sie robota dobrze układa i widać postępy.

Cały czas tu w padam i podczytuję, bo my na razie przyczajamy się i gapimy jak sroki w nasze mury bo niestety schną P O W O L I.

A już by sie tynków chciało i wylewek. Ale nic tam, nastąpiła mobilizacja sił i bieżemy się za ogrodzenie i taras.

No to co pozdrawiam wszystkich inwestujących- byle do przodu!!!

Lili ech te tarasy .Ja też własnie kopię rowek pod mur oporowy ,mąż powiedział ,że czasu brak jak wykopie ten rów to pomyślimy o zalaniu betonem więc kopie kilka metrów już wykopałam dziś nabawiłam się sliwy na dłoni od tego kopania i ściągania darni wsadzałam 4 liliowce i kilka bylinek .Tarasu też się nie mogę doczekać u mnie będzie 40 m2 .