zefirispka 11.05.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Renata- GRATULUJĘ My oczekujemy, ale to kwestia najbliższych 2 tygodni. Wtedy sprecyzujemy model kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.05.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 zafirspka to ty już drugi raz ale Ci fajnie .Mam już faktur na sporą kwotę ale mogę dopiero w przszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 11.05.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Renata, no jakoś tak wyszło, że po raz drugi i nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.05.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Renata, no jakoś tak wyszło, że po raz drugi i nie ostatni Fajnie zawsze to jakiś przypływ gotówki .No u nas też pewnie jeszcze kilka razy ,teraz chcemy jak najwięcej zebrać faktur ,jeszcze się uzbiera,drzwi,kafle kuchnia ,salon z jadalnią .A jak jest ze schodami też można czy nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 12.05.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 U nas krok do przodu- mamy już postawioną przez elektrownie skrzynkę, podłączoną do słupa i do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 12.05.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A u nas jest gotowy wod-kan. W przyszłym tygodniu zacznie robić się co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.05.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Hej, hej Renatka, zefirispka gratulacje! Ach, jak ja bym chciała być teraz Waszym portfelem... My też czekamy na zwrot. Dziś zaczęli u nas "rurkarze" - będą się robiły gazy, wody i te inne - do tej pory braliśmy wodę od sąsiada, a teraz wreszcie będzie swoja. Jutro mają nam przysłać wycenę okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Wcisnęłam raz, a zrobiły się 4 posty - 2 skasowałam, ale więcej się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.05.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 A ja właśnie wczoraj miałam pana od schodów ,wycena jak dla nas pozytywna więc zamówiłam ,zamówiłam też płytki do salonu,jadalni ,kuchni wodasticki te duże no i chyba wybrałam drzwi wewnętrzne http://allegro.onet.pl/drzwi-drewniane-producent-transport-caly-kraj-i1612631228.html na dniach pojadę i je oglądnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.05.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dzisiaj byłam w Ikea i powiem jedno chyba zwariuję wcześniej niż się wprowadzę ,kupiliśmy szafe synkowi młodszemu ,starszemu regał na Lego córce łóżko metalowe ,karnisz metalowy ,dywan i kilka pierdołek i jestem padnięta a to początek br br br . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.05.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 zafirspka to ty już drugi raz ale Ci fajnie .Mam już faktur na sporą kwotę ale mogę dopiero w przszłym roku. Ile razy w roku można złożyć o zwrot? Raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 14.05.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.05.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ile razy w roku można złożyć o zwrot? Raz? Tak jak wyżej .Też bym chiała już dać pit o zwrot bo faktur mam już na sporą kwotę kilka tysiecy by już było a przy wykończeniówce jak znalazł .U nas mój tato obkładał wczoraj tynkiem przygotowaną ,ocieploną murłatę prze M styro .Udało mu się zrobić w 2 pokojach i w łazience wkońcu będzie można na skosy układać płyty .A mąż walczył z ubijaniem podjazdu do garażu a ja walczłam na pikniku ogrodniczym w szkole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.05.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 dziewczyny to znaczy że mogę część faktur już rozliczyć z tego roku a z resztą faktur ( z tego roku) poczekać do przyszłego.ło matko ale zagmatwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.05.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 dziewczyny to znaczy że mogę część faktur już rozliczyć z tego roku a z resztą faktur ( z tego roku) poczekać do przyszłego. ło matko ale zagmatwałam Możesz ja akurat rozliczałam tamten rok .I Zwrot już sobie odemnie poszedł zostało na drzwi jadę do producenta je oglądać chcę sosnowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.05.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Renatka to foteczki zrób koniecznie bo ja też muszę się w drzwi zaopatrzeć, a gdzie szanowne panie kupują bramę garażową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.05.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ilonka, my kupiliśmy bramę POLTAU (na Wycieczkowej;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.05.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ilonka drzwi jadę taki zobaczyć mam zgryza czy z małymi czy z większymi drabinkami http://allegro.onet.pl/drzwi-drewnia...612631228.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.05.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Yuczka a czy jesteście z niej zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.05.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Jest ładna;) Te kilka razy co ją otworzyliśmy zadziałała... Nie użytkujemy jej często trudno mi się póki co wypowiadać, generalnie zastrzeżeń nie mam:) Ale gdybyś chciała podjechać, zobaczyć... Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts