Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Renata, no jakoś tak wyszło, że po raz drugi i nie ostatni :D

Fajnie zawsze to jakiś przypływ gotówki .No u nas też pewnie jeszcze kilka razy ,teraz chcemy jak najwięcej zebrać faktur ,jeszcze się uzbiera,drzwi,kafle kuchnia ,salon z jadalnią .A jak jest ze schodami też można czy nie .

Hej, hej :)

Renatka, zefirispka gratulacje! Ach, jak ja bym chciała być teraz Waszym portfelem... :)

My też czekamy na zwrot.

Dziś zaczęli u nas "rurkarze" - będą się robiły gazy, wody i te inne - do tej pory braliśmy wodę od sąsiada, a teraz wreszcie będzie swoja.

Jutro mają nam przysłać wycenę okien.

A ja właśnie wczoraj miałam pana od schodów ,wycena jak dla nas pozytywna więc zamówiłam ,zamówiłam też płytki do salonu,jadalni ,kuchni wodasticki te duże no i chyba wybrałam drzwi wewnętrzne http://allegro.onet.pl/drzwi-drewniane-producent-transport-caly-kraj-i1612631228.html na dniach pojadę i je oglądnę .

Ile razy w roku można złożyć o zwrot? Raz? :rolleyes:

Tak jak wyżej .Też bym chiała już dać pit o zwrot bo faktur mam już na sporą kwotę kilka tysiecy by już było a przy wykończeniówce jak znalazł .U nas mój tato obkładał wczoraj tynkiem przygotowaną ,ocieploną murłatę prze M styro .Udało mu się zrobić w 2 pokojach i w łazience wkońcu będzie można na skosy układać płyty .A mąż walczył z ubijaniem podjazdu do garażu a ja walczłam na pikniku ogrodniczym w szkole .

dziewczyny to znaczy że mogę część faktur już rozliczyć z tego roku a z resztą faktur ( z tego roku) poczekać do przyszłego.

ło matko ale zagmatwałam

Możesz ja akurat rozliczałam tamten rok .I Zwrot już sobie odemnie poszedł zostało na drzwi jadę do producenta je oglądać chcę sosnowe .