dorben 31.05.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 No Edyta, cieszę się,ze obyło się bez problemów.Jak ja słyszę 'kontrola' to wpadam w panikę, choć przecież wszystko mamy w porządku. Wszystkim gratuluję postępów - u nas od wczoraj domek opiankowany, od jutra walczymy ze styropianem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.06.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 dorben powodzenia ze styro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 No to super cieszę się z Tobą ,że wszystko ok i w stylku prace pujdą do przodu . Dzieki Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.06.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Wygląda na to, że to nie były tzw. czynniki zewnętrzne. Inspekcja, typuje takie rzeczy też na podstawie własnych regulacji. A ponieważ inspektorów jest bardzo mało, podobno ok. 5 ludzi na powiat, to tego typu inspekcje są rzadkością. Innymi słowy jesteś jak alpinista, który zobaczył yeti ;D Trzeba zagrac w TOTKA skoro mam " takie szczescie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.06.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 No Edyta, cieszę się,ze obyło się bez problemów.Jak ja słyszę 'kontrola' to wpadam w panikę, choć przecież wszystko mamy w porządku. Wszystkim gratuluję postępów - u nas od wczoraj domek opiankowany, od jutra walczymy ze styropianem:) Dzieki ..... niby wszystko w porzadku , ale wiesz .... zawsze moga cos " ODKOPAC " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.06.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 No Edyta, cieszę się,ze obyło się bez problemów.Jak ja słyszę 'kontrola' to wpadam w panikę, choć przecież wszystko mamy w porządku. Wszystkim gratuluję postępów - u nas od wczoraj domek opiankowany, od jutra walczymy ze styropianem:) Jak tam walka ze styro ?A ja zrobiłam sobie wolne .Wczoraj mąż wylatywał na 2 mc, poszłam tylko sprawdzić na ścianie kolor farby kupionej do wiatrołapu .Dziś pojechałam z dzieciakami na paradę smoków i do M'Donalda .A popołudniu miałam wizytę pana kafelkowego może zaczynać w piątek wieczorkiem gruntowaniem podłóg .A od soboty idzie z płytkami .Soboty ,niedziele u mnie i w tygodniu popołudniami bo ma jeszcze inną robotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.06.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Renatko dziennika co prawda nie prowadzisz ale chociaż foty wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 06.06.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Renia - parada smoków?? Mnie czeka rozbiórka tego co ułozyłam (na szczescie tylko 2 pokoje..) - nie dałam tasmy dylatacyjnej ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.06.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Renia - parada smoków?? Mnie czeka rozbiórka tego co ułozyłam (na szczescie tylko 2 pokoje..) - nie dałam tasmy dylatacyjnej ( No takie zrobione przez dzieciaki ze szkół i przedszkoli wpisz sobie w google parada smoków Kraków .Dorotko ale przecież możesz teraz dać piankę my dawaliśmy po położeniu styro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.06.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Renatko dziennika co prawda nie prowadzisz ale chociaż foty wklej Tutaj jest zdjęcie płytowania kafelek jeszcze zdjęcia brak .http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159145-Dziennik-budowy-E-amp-J&p=4756656#post4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.06.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 przez chwilkę myślałam że prowadzisz dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 11.06.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Ta dam! Mamy podłogówkę http://4.bp.blogspot.com/-1PXa7IoKiZY/TfN16dfhX-I/AAAAAAAAAP4/3UKJEQMds9o/s1600/Zdjcie0258.jpg W czwartek mają zacząć robić wylewki, obym nie zapeszył. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Zefirispka ..... trzymam kciuki za prace wylewkarzy , do mnie Panowie od tynkow wchodza 20 - 21 czerwca ..... mam nadzieje , ze wszystko pojdzie dobrze poprzedni tynkarz " dal ciala " i wystawil mnie do wiatru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 12.06.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Edyta, mam nadzieję, że tym razem trafisz na porządną ekipę. Z własnego doświadczenia, radzę Ci zrobienie zdjęć gniazdek elektrycznych przed tynkami i porównanie tego po wykonaniu tynków. Nie mogę narzekać na moich tynkarzy, ale dopiero 2 tygodniach zorientowałem się, że brakuje mi 7 wyłączników. Dzięki zdjęciom, szybko je "odkuliśmy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.06.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Zafirska gratulacje czymam kciuki za proste wylewki u mnie od wczoraj kaflowanie salon-jadalnia gotowe została docinka i pół kuchni jest pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 12.06.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Renata dziękuję i zazdroszczę dalszego etapu wykończeniówki. Na układanie kafli muszę jeszcze poczekać. Jak tylko wyschną wylewki kupię duuuży nóż i zacznę przycinać wełnę mineralną na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Edyta, mam nadzieję, że tym razem trafisz na porządną ekipę. Z własnego doświadczenia, radzę Ci zrobienie zdjęć gniazdek elektrycznych przed tynkami i porównanie tego po wykonaniu tynków. Nie mogę narzekać na moich tynkarzy, ale dopiero 2 tygodniach zorientowałem się, że brakuje mi 7 wyłączników. Dzięki zdjęciom, szybko je "odkuliśmy" Hejka Dzieki za rade .... wlasnie w piatek poprosilam moja Pelnomocniczke zeby " nakrecila film " z wnetrza Stylka z opisami kazdej sciany pod katem elektryki i hydrauliki , powiem jeszcze zeby zrobili fotorelacje z " gniazdkowania " . Swoja droga to moj elektryk nagral plytke ze swojej pracy ( poprosilam Go o to ) i mam ja otrzymac od niego .... Staram sie wszystkiego dopilnowac , ale wiesz jak jest . A co do tynkarza to Pan wydaje sie byc " solidna firma " .... gdyby poprzedni wykonawca nie wymiekl ( znalazl sobie mniej wymagajacego inwestora ) to byloby juz po tynkowaniu , ale widocznie tak mialo byc jak to mowia co sie odwlecze to nie uciecze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 12.06.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Edyta, warto być wymagającym, a jak mówi stare przysłowie pszczół: długie czekanie, dobre śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Edyta, warto być wymagającym, a jak mówi stare przysłowie pszczół: długie czekanie, dobre śniadanie Cos w tym jest ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.06.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Renata dziękuję i zazdroszczę dalszego etapu wykończeniówki. Na układanie kafli muszę jeszcze poczekać. Jak tylko wyschną wylewki kupię duuuży nóż i zacznę przycinać wełnę mineralną na poddaszu U nas mineło ponad dwa mc od wylewk pan kafelkowy powiedział ,że super wyschły piły grunt aż miło .Salon z jadalnią i część kuchni udało mu się zrobić w sobotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts