Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

Gonimy robotę. Od 2 godzin wylewki schną sobie na podłodze :D

http://4.bp.blogspot.com/-MAXaQS9Y7oo/Tfuf2LKOZcI/AAAAAAAAAQI/alM56owpGfo/s1600/Zdjcie0268.jpg

I co tutaj moje piekne oczy widza http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif wyleweczki jak malowane

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zefirispka u mnie Pan tynkarz wprowadza sie na budowe w poniedzialek ..... dowiedzialam sie rowniez interesujacej rzeczy od elektryka .... wszystkie gniazdka w Stylku sa pozamykane specjalnymi puszkami z wasami wiec po tynkach latwo bedzie te " zachlapane " kontakty odszukac http://emotikona.pl/emotikony/pic/policjant.gif

Edyta, życzę postępów w chlapaniu ścian. Fajnie masz z tymi puszkami, ja musiałem analizować zdjęcia, mierzyć rozmiary pustaka i szukać, jak zwiad lotniczy :)

Podobnie jak Renata cieszę się, że po styropianie i podłogówce już nikt nie chodzi. Dziś wylewki będziemy podlewać i "zapeklujemy" folią żeby równo wiązało.

Hejka :) Witajcie Kochani! Wchodzę sobie dziś na forum i nie mogę oczom uwierzyć - same zmiany - tu podłogi, tam wylewki, tynki, kafle, kontrole! Wow! Super! Ależ się u Was dużo dzieje. My też nie próżnujemy: mamy okna, rośnie ogrodzenie, klima i alarmy się projektują, powoli przymierzamy się do robienia wjazdu na działkę, a po weekendzie wchodzi mój teściunio z elektryką... Uff, trochę tego jest, a myślałam, że tak mało robimy... :)

zefirispka, wylewki przepięknej urody :)

Renatko, masz śliczne podłogi - teraz to Ci się nawet stópki w chacie nie pobrudzą, bo już po posadzkach będziesz pomykać...

Edytka, graj w Totka, "ino szypko" - może Ci los jakąś niespodziankę sprawi - życzę przyjemniejszej niż odwiedziny Yeti :)

Edyta, życzę postępów w chlapaniu ścian. Fajnie masz z tymi puszkami, ja musiałem analizować zdjęcia, mierzyć rozmiary pustaka i szukać, jak zwiad lotniczy :)

Teraz przynajmniej wiem gdzie podzialo sie moje 10 tys. na material .... do elektryki ;) .....

Hejka :) Witajcie Kochani! Wchodzę sobie dziś na forum i nie mogę oczom uwierzyć - same zmiany - tu podłogi, tam wylewki, tynki, kafle, kontrole! Wow! Super! Ależ się u Was dużo dzieje. My też nie próżnujemy: mamy okna, rośnie ogrodzenie, klima i alarmy się projektują, powoli przymierzamy się do robienia wjazdu na działkę, a po weekendzie wchodzi mój teściunio z elektryką... Uff, trochę tego jest, a myślałam, że tak mało robimy... :)

zefirispka, wylewki przepięknej urody :)

Renatko, masz śliczne podłogi - teraz to Ci się nawet stópki w chacie nie pobrudzą, bo już po posadzkach będziesz pomykać...

Edytka, graj w Totka, "ino szypko" - może Ci los jakąś niespodziankę sprawi - życzę przyjemniejszej niż odwiedziny Yeti :)

Lidza dawno u Ciebie nie bylam ...... zaraz pobiegne "polukac" ... chyba kurka zaczne grac w lotto a noz - widelec cos wygram :yes:

Zefirispka u mnie Pan tynkarz wprowadza sie na budowe w poniedzialek ..... dowiedzialam sie rowniez interesujacej rzeczy od elektryka .... wszystkie gniazdka w Stylku sa pozamykane specjalnymi puszkami z wasami wiec po tynkach latwo bedzie te " zachlapane " kontakty odszukac http://emotikona.pl/emotikony/pic/policjant.gif

U mnie też przykryweczki z wąsami .

Podobnie jak Renata cieszę się, że po styropianie i podłogówce już nikt nie chodzi. Dziś wylewki będziemy podlewać i "zapeklujemy" folią żeby równo wiązało.

Oj tak wylewki cieszą ,wkońcu widać koniec najgorszych pracy a w kryzysie można nawet mieszkać Gratuluję Ci kolejego etapu Ciesz Nie .Zaczną ci się warjacje płyteczkowo ,panelowe .

a ja od wczoraj składam, przywieszam podłączam zakupy zrobione w czasie urlopu. Jak wsio ogarnę to wrzucę fotki, tak pewnie koło środy powinno byc wsio zrobione i posprzątane bo trzeba szykować dom oraz jakieś jedzonko na chrzciny. A brakuje mi jednego stołu tak na 10 osób ale wymysliłem że sam zrobie z desek oraz stempli co mi zostały po budowie, pewnie jakaś płyta karton gips się znajdzie by zniwelować dziurki miedzy dechami i będzie blat jak marzenie hehehehhe:))