Edyta M 17.06.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Gonimy robotę. Od 2 godzin wylewki schną sobie na podłodze http://4.bp.blogspot.com/-MAXaQS9Y7oo/Tfuf2LKOZcI/AAAAAAAAAQI/alM56owpGfo/s1600/Zdjcie0268.jpg I co tutaj moje piekne oczy widza http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif wyleweczki jak malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Zefirispka u mnie Pan tynkarz wprowadza sie na budowe w poniedzialek ..... dowiedzialam sie rowniez interesujacej rzeczy od elektryka .... wszystkie gniazdka w Stylku sa pozamykane specjalnymi puszkami z wasami wiec po tynkach latwo bedzie te " zachlapane " kontakty odszukac http://emotikona.pl/emotikony/pic/policjant.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.06.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Edyta, życzę postępów w chlapaniu ścian. Fajnie masz z tymi puszkami, ja musiałem analizować zdjęcia, mierzyć rozmiary pustaka i szukać, jak zwiad lotniczy Podobnie jak Renata cieszę się, że po styropianie i podłogówce już nikt nie chodzi. Dziś wylewki będziemy podlewać i "zapeklujemy" folią żeby równo wiązało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 18.06.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Gonimy robotę. Od 2 godzin wylewki schną sobie na podłodze U nas też :) Baaa u mnie w salonie nawet firanka już wisi http://images43.fotosik.pl/935/f0da64151b40f799gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 18.06.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Hejka Witajcie Kochani! Wchodzę sobie dziś na forum i nie mogę oczom uwierzyć - same zmiany - tu podłogi, tam wylewki, tynki, kafle, kontrole! Wow! Super! Ależ się u Was dużo dzieje. My też nie próżnujemy: mamy okna, rośnie ogrodzenie, klima i alarmy się projektują, powoli przymierzamy się do robienia wjazdu na działkę, a po weekendzie wchodzi mój teściunio z elektryką... Uff, trochę tego jest, a myślałam, że tak mało robimy... zefirispka, wylewki przepięknej urody Renatko, masz śliczne podłogi - teraz to Ci się nawet stópki w chacie nie pobrudzą, bo już po posadzkach będziesz pomykać... Edytka, graj w Totka, "ino szypko" - może Ci los jakąś niespodziankę sprawi - życzę przyjemniejszej niż odwiedziny Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.06.2011 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Edyta, życzę postępów w chlapaniu ścian. Fajnie masz z tymi puszkami, ja musiałem analizować zdjęcia, mierzyć rozmiary pustaka i szukać, jak zwiad lotniczy Teraz przynajmniej wiem gdzie podzialo sie moje 10 tys. na material .... do elektryki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.06.2011 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 u nas też :) baaa u mnie w salonie nawet firanka już wisi http://images43.fotosik.pl/935/f0da64151b40f799gen.jpg fajnie !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.06.2011 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Hejka Witajcie Kochani! Wchodzę sobie dziś na forum i nie mogę oczom uwierzyć - same zmiany - tu podłogi, tam wylewki, tynki, kafle, kontrole! Wow! Super! Ależ się u Was dużo dzieje. My też nie próżnujemy: mamy okna, rośnie ogrodzenie, klima i alarmy się projektują, powoli przymierzamy się do robienia wjazdu na działkę, a po weekendzie wchodzi mój teściunio z elektryką... Uff, trochę tego jest, a myślałam, że tak mało robimy... zefirispka, wylewki przepięknej urody Renatko, masz śliczne podłogi - teraz to Ci się nawet stópki w chacie nie pobrudzą, bo już po posadzkach będziesz pomykać... Edytka, graj w Totka, "ino szypko" - może Ci los jakąś niespodziankę sprawi - życzę przyjemniejszej niż odwiedziny Yeti Lidza dawno u Ciebie nie bylam ...... zaraz pobiegne "polukac" ... chyba kurka zaczne grac w lotto a noz - widelec cos wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.06.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Zefirispka u mnie Pan tynkarz wprowadza sie na budowe w poniedzialek ..... dowiedzialam sie rowniez interesujacej rzeczy od elektryka .... wszystkie gniazdka w Stylku sa pozamykane specjalnymi puszkami z wasami wiec po tynkach latwo bedzie te " zachlapane " kontakty odszukac http://emotikona.pl/emotikony/pic/policjant.gif U mnie też przykryweczki z wąsami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.06.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Edyta, życzę postępów w chlapaniu ścian. Fajnie masz z tymi puszkami, ja musiałem analizować zdjęcia, mierzyć rozmiary pustaka i szukać, jak zwiad lotniczy Podobnie jak Renata cieszę się, że po styropianie i podłogówce już nikt nie chodzi. Dziś wylewki będziemy podlewać i "zapeklujemy" folią żeby równo wiązało. Oj tak wylewki cieszą ,wkońcu widać koniec najgorszych pracy a w kryzysie można nawet mieszkać Gratuluję Ci kolejego etapu Ciesz Nie .Zaczną ci się warjacje płyteczkowo ,panelowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.06.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Milego tygodnia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.06.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 i ode mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Tynki sie robia ...... yessss .... nareszcie bo juz powiem szczerze nie moglam patrzec na te ilosci kabli w scianach http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 21.06.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Edyta: POWODZENIA i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.06.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 zefirispka, Ranata śliczne podłogi!!!!!idzie u każdego robota, idzie!!!!! super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2011 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Edyta: POWODZENIA i do przodu No ja mysle , ze do przodu ..... Panowie pracuja , az milo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.06.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Cześć dziewczyny... Dawno nie zaglądałam... GRATULUJĘ POSTĘPÓW WAM WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.06.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 no i po urlopie (((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.06.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 no i po urlopie (((( A my dopiero od 16 sierpnia nad morzem przez 2 tygodnie .A teraz sama z dzieciakami mąż dopiero wraca 6 sierpnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.06.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 a ja od wczoraj składam, przywieszam podłączam zakupy zrobione w czasie urlopu. Jak wsio ogarnę to wrzucę fotki, tak pewnie koło środy powinno byc wsio zrobione i posprzątane bo trzeba szykować dom oraz jakieś jedzonko na chrzciny. A brakuje mi jednego stołu tak na 10 osób ale wymysliłem że sam zrobie z desek oraz stempli co mi zostały po budowie, pewnie jakaś płyta karton gips się znajdzie by zniwelować dziurki miedzy dechami i będzie blat jak marzenie hehehehhe:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts