makawel 12.07.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 halo halo jak u was pogoda u mnie wczoraj straszna nawałnica przeszła - efekt droga rozmyta drzewa połamane ( całe szczęście ze normalnie dało się dojechać do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 12.07.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 U nas w porządku. Jest ciepło i słonecznie. Wczoraj wieczorem mocniej popadało, ale nie było żadnych strat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.07.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 U mnie też ok zrobiło się wczoraj wiecznie i cemno ale nawet nie padało .Ja nawet z budowy uciekłam bo byłam na rowerku bałam się ,że mnie złapie w drodze a tu nic .I tym sposobem ,że mnie wczoraj pogoniło dziś zamiast malować farbą sufity musiałam gruntoać bo wczoraj nie zdążyłam ale dziś się udało u synków biało zagrutowane jutro lecę z malowaniem sufitów i skosów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.07.2011 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 U mnie w czwartek wyleweczki w planach ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 13.07.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Edyta, życzę powodzenia, udanego zatarcia wylewek, no i co by "poziomy pion" trzymały A potem 2 tygodnie sezonowania, można pojechać na urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.07.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Dzieki .... wylewki tylko na poddaszu robie ( 4 cm. ) i w domku gospodarczym ( 6 cm. ) ..... nie moga sobie dlugo " polezakowac " bo 25 lipca ekipa od ogrzewania wchodzi i musza potuptac po nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.07.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Hej, Ludziki podczytałam sobie zaległości i nieźle się uśmiałam - zefirispka, mam nadzieję, że co Cię miało wyswędzieć i wydrapać, to już wyswędziało i wydrapało... Strasznie Ci współczułam, ale grunt, że humor dopisywał Ci cały czas - morda "poddaszowa" wyszła Ci przepiękna - zwłaszcza ten użmiech ze śrubokrętów Edytka, współczuję sensacji burzowych a jeszcze bardziej sąsiedzkich - małe szanse, że zaprzyjaźnicie się na śmierć i życie... szkoda, że takie egzemplarze Ci się trafiły... Renatko, jesteś wielkim zuchem, że sama dajesz radę z taką robotą! Czapki z głów! Jak skończysz swoją budowę, to możesz budować za kasę U nas wylany beton na wjeździe, kończy się murować ogrodzenie (na razie przerwa, bo musimy nawieźć ziemi do ogrodu i gdybyśmy zamknęli płot, to auta nie miałyby jak wjechać na posesję. Ponadto mamy już murki kaskadowe przy wjeździe go garażu, a w tym tygodniu wchodzi hydraulik - będziemy robić rury i rurki w całym domu. makawel - piękna jadalnia i kuchnia, a najpiękniejszy ten mały bąk na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.07.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Pokaże wam pokoje moich dzieciaków synuś nr 1 http://images43.fotosik.pl/998/29ee864221a83103med.jpg sam wybierał troszke mu pomogłam ale miało być niebiesko-czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.07.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Pokój nr 2 sama zadecydowałam bo chciał na zielono ale ma zielono-białą szafę zielone zasłony i inne dodatki było by za zielono jeszcze rura od rekuperacji do obudowania http://images46.fotosik.pl/956/8542821b706e37ecmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.07.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Oraz córy tu będą białe meble plus czarne łóżko http://images39.fotosik.pl/981/7702e78f3553086amed.jpg pracam moja od początku do końca czyszczenie ścian gruntowanie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 26.07.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Renia właśnie się zastanawiałam jaktam postępy u Ciebie (gdzie ten Twój dziennik/galeria??) Wyszło przepieknie!! Ależ te Twoje pociechy mają zdolną i pracowitą mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.07.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Dorotko dzięki galeria będzie ale jeszcze chwilkę jak pan skończy łazienkę to wstawię zdjęcia do albumu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 26.07.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Renata, Twój wpis przekonał mnie, aby córce dać wolną rękę co do kolorystyki jej pokoju.Nas ciągle gryzie wełna, ale druga warstwa na skosach gotowa. http://4.bp.blogspot.com/-D7clWrNNIEc/TisgnxPb-dI/AAAAAAAAARQ/LwclkRxNC-8/s1600/Zdjcie0343.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 26.07.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 zefirispka Daj córce wolny wybór niech wybiera bo uśmiech i szczęśliwe jakie są wtedy jest tego warte ,ja nie przepadam za niebieskim ale marzenia dzieciaków warto spełniać to tylko farba za 2-3 lata można przemalować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.07.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No moja młodsza to dopiero pojechała po bandzie: dwa odcienie różu sobie wybrała:rolleyes: bajkowy róż i truskawkowy koktajl;) Ale szczęście w oczach jak wejdzie do pokoju-bezcenne:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 26.07.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Hej, hej A'propos kolorów, to u mnie starsza córeczka (6 lat) też odgraża mi się systematycznie, że chce pokój w kolorze różowym. Zęby mnie bolą, gdy tego słucham i ciągle mam nadzieję, że dziecię zmieni zdanie, niemniej jednak, jeśli się uprze, to daję jej wolną rękę, z tym, że resztę dobieramy na zasadzie kompromisów. Młodsza (4 latka) mówi, że chce fiolo - mam tylko nadzieję, że nie będzie to tako jak stuła księdza, bo będę tupać nogą... Tak naprawdę, to strasznie mnie bawi i cieszy, gdy one robią już takie plany - ledwo od ziemi odrosły, a z takim zaangażowaniem się wymądrzają, że nie miałabym serca im odmówić. zefirispka, Twoje skosy wyglądają nad wyraz profesjonalnie - co tam parę dni swędzenia, kiedy efekty są taaaakie! Drap się i rób, bo Ci to dobrze wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 27.07.2011 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 No moja młodsza to dopiero pojechała po bandzie: dwa odcienie różu sobie wybrała:rolleyes: bajkowy róż i truskawkowy koktajl;) Ale szczęście w oczach jak wejdzie do pokoju-bezcenne:D:D:D I tu masz Yuczka racje bezcenne .Dzieciaków pokoje im ma się podobać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 27.07.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Podpisuję się pod tym. W końcu to będzie również ICH dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 A mnie Kochani wszystko sie u Was podoba ..... czlowieka cieszy jak praca idzie do przodu bez zgrzytow .... i wpadek budowlanych . Buziaki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 28.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Edyta, święte słowa. Ech, u nas od rana piec kondensacyjny dumnie wisi na ścianie. Można powiedzieć, że chałupina jest już na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts