Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie też ok zrobiło się wczoraj wiecznie i cemno ale nawet nie padało .Ja nawet z budowy uciekłam bo byłam na rowerku bałam się ,że mnie złapie w drodze a tu nic .I tym sposobem ,że mnie wczoraj pogoniło dziś zamiast malować farbą sufity musiałam gruntoać bo wczoraj nie zdążyłam ale dziś się udało u synków biało zagrutowane jutro lecę z malowaniem sufitów i skosów .

Dzieki .... wylewki tylko na poddaszu robie ( 4 cm. ) i w domku gospodarczym ( 6 cm. ) ..... nie moga sobie dlugo " polezakowac " bo 25 lipca ekipa od ogrzewania wchodzi i musza potuptac po nich

• 2 weeks później...

Hej, Ludziki :)

podczytałam sobie zaległości i nieźle się uśmiałam - zefirispka, mam nadzieję, że co Cię miało wyswędzieć i wydrapać, to już wyswędziało i wydrapało... :) Strasznie Ci współczułam, ale grunt, że humor dopisywał Ci cały czas - morda "poddaszowa" wyszła Ci przepiękna - zwłaszcza ten użmiech ze śrubokrętów :D

Edytka, współczuję sensacji burzowych a jeszcze bardziej sąsiedzkich - małe szanse, że zaprzyjaźnicie się na śmierć i życie... szkoda, że takie egzemplarze Ci się trafiły... :D

Renatko, jesteś wielkim zuchem, że sama dajesz radę z taką robotą! Czapki z głów! Jak skończysz swoją budowę, to możesz budować za kasę :D

U nas wylany beton na wjeździe, kończy się murować ogrodzenie (na razie przerwa, bo musimy nawieźć ziemi do ogrodu i gdybyśmy zamknęli płot, to auta nie miałyby jak wjechać na posesję. Ponadto mamy już murki kaskadowe przy wjeździe go garażu, a w tym tygodniu wchodzi hydraulik - będziemy robić rury i rurki w całym domu. :)

makawel - piękna jadalnia i kuchnia, a najpiękniejszy ten mały bąk na podłodze. :)

Hej, hej :)

A'propos kolorów, to u mnie starsza córeczka (6 lat) też odgraża mi się systematycznie, że chce pokój w kolorze różowym. Zęby mnie bolą, gdy tego słucham i ciągle mam nadzieję, że dziecię zmieni zdanie, niemniej jednak, jeśli się uprze, to daję jej wolną rękę, z tym, że resztę dobieramy na zasadzie kompromisów. :) Młodsza (4 latka) mówi, że chce fiolo - mam tylko nadzieję, że nie będzie to tako jak stuła księdza, bo będę tupać nogą... Tak naprawdę, to strasznie mnie bawi i cieszy, gdy one robią już takie plany - ledwo od ziemi odrosły, a z takim zaangażowaniem się wymądrzają, że nie miałabym serca im odmówić. :D

zefirispka, Twoje skosy wyglądają nad wyraz profesjonalnie - co tam parę dni swędzenia, kiedy efekty są taaaakie! :D Drap się i rób, bo Ci to dobrze wychodzi! :D