zefirispka 12.10.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Drogie Panie szlachectwo zobowiązuje. Dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.10.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Drogie Panie szlachectwo zobowiązuje. Dzięki za uznanie Prawie dostałam zawał jak Cię przeczytałam ,w mojej przyszłej miejscowość jest zameczek a w nim mieszkał hrabia .Dobrze ,że tynk czeka bo jeszcze decyzję bym zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.10.2011 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Prawie dostałam zawał jak Cię przeczytałam ,w mojej przyszłej miejscowość jest zameczek a w nim mieszkał hrabia .Dobrze ,że tynk czeka bo jeszcze decyję bym zmieniła. Reniu czy ten hrabia ...... to moze Drakus ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.10.2011 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Drogie Panie szlachectwo zobowiązuje. Dzięki za uznanie Nalezalo sie JASNIE PANIE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.10.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Reniu czy ten hrabia ...... to moze Drakus ... Edytko przykre ale Nie .To moja okolica http://www.google.pl/search?q=kryspin%C3%B3w&hl=pl&biw=1192&bih=595&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=f4SWTpOMN8j_8QPRxKXqBQ&sqi=2&ved=0CEQQsAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.10.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Edytko przykre ale Nie .To moja okolica http://www.google.pl/search?q=kryspin%C3%B3w&hl=pl&biw=1192&bih=595&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=f4SWTpOMN8j_8QPRxKXqBQ&sqi=2&ved=0CEQQsAQ a okolica w której teraz mieszkam http://www.google.pl/search?q=bielany+krak%C3%B3w&hl=pl&biw=1192&bih=595&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1IeWTtWVGYe68gOg953WBQ&sqi=2&ved=0CGEQsAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 13.10.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Prawie dostałam zawał jak Cię przeczytałam . Przepraszam. Miałbym na sumieniu szefa grupy, ale by się porobiło. Już nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.10.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Przepraszam. Miałbym na sumieniu szefa grupy, ale by się porobiło. Już nie będę He he he ale pojechałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 13.10.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ostatnio mam dobry humor, bo wszystkie systemy grzewcze u mnie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 13.10.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 No to Jaśnie Panie może to oblejemy...? http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif, żeby dobrze działało! Co prawda na salonach powinien być szampan, ale na portalu z ikonkami nie przewidzieli, że z TAKIEJ okazji przydałby się stosowny trunek. Dziś wybrałam kolor tynku - pojechałam do hurtowni z ręcznikiem kąpielowym i on posłużył mi za wzornik koloru, bo właśnie taki chcę mieć dom. Operacja trwała 5, może 7 minut, mam nadzieję, że przez kolejnych kilka lat nie będę żałować tego pośpiechu - w razie czego przemaluję na żółty... Tynk będzie silikonowy, barwiony w masie KABE granulacja 1,5 mm. Kolor podobny do budyniu śmietankowego - zupełnie jak mój ręczniczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mam do sprzedania skrzynke do pradu budowlanego ( kompletnie wyposazona ) - pierwszy wlasciciel !!!! zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 14.10.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No to Jaśnie Panie może to oblejemy...? Niewątpliwie tak, psze Pani ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 17.10.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 U nas styropian na elewacji położony, domek pomalowany gruntem Tynk elewacyjny zostawiamy na wiosnę Z robót zewnętrznych zostaje obróbka okien i założenie parapetów i zabieramy się za wnętrza.... Powoli też przymierzamy się do oddania domu, ale przed nami najpierw szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 A ja walcze i maluję drzwi ,zamówiłam ościeżnice .A M kończy ze styropianem jeszcze z 2 dni po dwie godzinki i koniec i zacznie kłaść siatkę i klej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 17.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hejka U nas "sie gruntuje" - myślę, że za 2-3 dni będzie koniec. Dziś przyjechał tynk - 32 wiadra - razem ponad pół tony - to wszystko niebawem znajdzie się na naszych ścianach. Chłopcy i Dziewczęta, tak pięknie potraficie tańczyć taniec w intencji pogody - pomóżcie koleżance w potrzebie - poprzebierajcie kończynami - pleeeeeaaaasssseeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.10.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lidia, przyłaczam się do tańca pogodowego, bo i mnie potrzeba trochę słońca w najbliższe dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.10.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 chcecie taniec, macie taniec :wave::wave::wave::wave::wave::wave: chyba starczy na ładną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.10.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Fala jak w Meksyku w 86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.10.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Mi też potrzeba ,kurcze do połowy listopada jak w tamtym może być ładnie ,ja się NIE pogniewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 18.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 zefirispka, Renata - w kupie siła, w sile... kupa - może zbiorowe modły pomogą... makawel - Twoja fala jest super! Dzięki - w zeszłym roku działało, to może i teraz damy radę... Zawsze można na Was liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts