Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Prawie dostałam zawał jak Cię przeczytałam ,w mojej przyszłej miejscowość jest zameczek a w nim mieszkał hrabia .Dobrze ,że tynk czeka bo jeszcze decyję bym zmieniła.

Reniu czy ten hrabia ...... to moze Drakus ;) ...

No to Jaśnie Panie może to oblejemy...? :) http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif, żeby dobrze działało! Co prawda na salonach powinien być szampan, ale na portalu z ikonkami nie przewidzieli, że z TAKIEJ okazji przydałby się stosowny trunek. :D

Dziś wybrałam kolor tynku - pojechałam do hurtowni z ręcznikiem kąpielowym i on posłużył mi za wzornik koloru, bo właśnie taki chcę mieć dom. :) Operacja trwała 5, może 7 minut, mam nadzieję, że przez kolejnych kilka lat nie będę żałować tego pośpiechu - w razie czego przemaluję na żółty...:D

Tynk będzie silikonowy, barwiony w masie KABE granulacja 1,5 mm. Kolor podobny do budyniu śmietankowego - zupełnie jak mój ręczniczek...

Hejka :D

U nas "sie gruntuje" - myślę, że za 2-3 dni będzie koniec. Dziś przyjechał tynk - 32 wiadra - razem ponad pół tony :) - to wszystko niebawem znajdzie się na naszych ścianach. Chłopcy i Dziewczęta, tak pięknie potraficie tańczyć taniec w intencji pogody - pomóżcie koleżance w potrzebie - poprzebierajcie kończynami - pleeeeeaaaasssseeee...:D