Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Renata, szacun wielki. Dla męża również. Ciekaw jestem jak będziecie dawać okapy na balkonie, między balkonem i wylewką, czy też na górze wylewki? U nas daliśmy na samą górę i też jest dobrze.

Dziś zacząłem romans z rusztem pod ścianki z GK ;D

Kiedy w kominku grzeje, to nawet poranne przymrozki nie są straszne.

http://4.bp.blogspot.com/-sRbG32i0rjE/TqLwXvihRfI/AAAAAAAAAW8/EH9InuG6fbM/s1600/Zdjcie0190.jpg

cześć

dawno nie zaglądałam, ale już mam kredyt, za tydzień podłogówka rusza a potem proszę falę za ciepło bo chcę zdążyć zrobić wylewki! Dziś spotkania z panami od wykończeniówki (zaczynamy od dachu), nowy kierownik budowy no i dalej... szukam kogoś kto by mi obrobił słupki ogrodzeniowe jeszcze... do takich prac ciężko znaleźć ochotników...

cześć

dawno nie zaglądałam, ale już mam kredyt, za tydzień podłogówka rusza a potem proszę falę za ciepło bo chcę zdążyć zrobić wylewki! Dziś spotkania z panami od wykończeniówki (zaczynamy od dachu), nowy kierownik budowy no i dalej... szukam kogoś kto by mi obrobił słupki ogrodzeniowe jeszcze... do takich prac ciężko znaleźć ochotników...

Smith super cieszę się bardzo ,że ruszasz do przodu ,jakoś często o tobie myślę (pewnie też spowodowane jest to też przez p.Janka) będę Ci dopingować .

zaglądam regularnie i trzymam kciuki za wszystkie wasze plan :)

renia prosimy o fotki!!!!!!

Martuś tu kilka nowszych ,a najnowszych brak ,zrobię jak hydraulik skończy kominek a ja troszkę ogarnę domek ,ale zmiany to zasłonki u dzieciaków oraz grzejniki i roletka w łazience no i lampy w gabinecie ,kuchni i u dzieciaków http://www.mojalbum.com.pl/Album=3ZJ3GEQC

Hej, Kochani-Budowlani :)

Dzięki za pogodową falę i tańce-łamańce! Działają, więc tańczmy jeszcze, niech się chałupy wykańczają jak należy. :)

U nas robi się ostatnio 100 rzeczy jednocześnie. Bywają dni, że na budowie ludziów jak mrówków - swoi i pożyczeni (pożyczał ich murarz jak robili elewację na najdłuższej ścianie). Można się nieźle łaciny nauczyć jak się dłużej w jednym miejscu postoi - murarze i hydraulicy klną jak szewcy, krawcy i różni tacy - nawet mój teść się już trochę przy nich wyedukował.... :D

Smithka, myślałam już, że olałaś forum, a Ty po prostu zbierałaś siły. :) Trzymam kciuki za szybką jazdę na budowie.

zefirispka, te Twoje stelarze wyglądają jak ramy do przeszkleń, a nie do karton-gipsów - industrialnie się u Was zrobiło. :D

Renatka, ślicznie już u Ciebie - jesteście z mężem debeściaki - Adam Słodowy chowa się przy Was pod dywan. :)

Łośka, a Ty się przy tej wykończeniówce nie wykończ, bo jak by to było jakbyś kopyta :D wyciągnęła... (bo Łoś przecież ma kopyta...) :D

Edytka, yuczka - tańczcie, kochane, bo pięknie Wam to wychodzi - pogoda jak ta lala :) - jeszcze chwila i wyrośniecie na forumowe cheerleaderki! :)

Hej, Kochani-Budowlani :)

Dzięki za pogodową falę i tańce-łamańce! Działają, więc tańczmy jeszcze, niech się chałupy wykańczają jak należy. :)

U nas robi się ostatnio 100 rzeczy jednocześnie. Bywają dni, że na budowie ludziów jak mrówków - swoi i pożyczeni (pożyczał ich murarz jak robili elewację na najdłuższej ścianie). Można się nieźle łaciny nauczyć jak się dłużej w jednym miejscu postoi - murarze i hydraulicy klną jak szewcy, krawcy i różni tacy - nawet mój teść się już trochę przy nich wyedukował.... :D

Smithka, myślałam już, że olałaś forum, a Ty po prostu zbierałaś siły. :) Trzymam kciuki za szybką jazdę na budowie.

zefirispka, te Twoje stelarze wyglądają jak ramy do przeszkleń, a nie do karton-gipsów - industrialnie się u Was zrobiło. :D

Renatka, ślicznie już u Ciebie - jesteście z mężem debeściaki - Adam Słodowy chowa się przy Was pod dywan. :)

Łośka, a Ty się przy tej wykończeniówce nie wykończ, bo jak by to było jakbyś kopyta :D wyciągnęła... (bo Łoś przecież ma kopyta...) :D

Edytka, yuczka - tańczcie, kochane, bo pięknie Wam to wychodzi - pogoda jak ta lala :) - jeszcze chwila i wyrośniecie na forumowe cheerleaderki! :)

Lidzia tak już jest z tymi budowlańcami ,że lubią sobie porzucać nie cenzuralnymi słowami u mnie odpukać ,murarze tylko chodź raz po nosie ode mnie dost li i jak ja byłam na budowie to się powstrzymywali ,wystarczyło raz im przygadać jak jeden raz powiedział przy mnie oooo ku.wa a ja na to, a ja panie Staszku żadnych ku.w tu nie widzę ,jaka cisza się zrobiła aż miło tylko przeprosił .