Renatamama3 07.11.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No ba... ma i to jeszcze w nadmiarze spracowane... Gratulki to ten sam etap mamy ja chora smarkam kicham oj jak tego nie lubię moje dzieciaki też ale oni końcówka .Ja wczoraj troszkę posprzątałam po panu hydrauliku kartony i worki po grzejnikach a M składał kupiony stół i krzesła z zakupu jesteśmy bardzo zadowoleni . A zapomniałam M z moim tatą pospawał 2 balustrady (szkielet ) będzie wypełniony deseczkami i dziś właśnie zamontowali na balkonach . kilka nowych zdjęć http://www.mojalbum.com.pl/Album=3ZJ3GEQC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.11.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 My szczęśliwi na maksa bo udało nam się zalać balkony mamy wylewkę oraz dziś pierwsze palenie oficjalne z zalanymi rurami w kominku ,grzejniczki grzeją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 17.11.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Renatko oglądałam Twój album Ślicznie sie u Ciebie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.11.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Aga a gdzie ty byłaś co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.11.2011 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Hejka Łośka, to jednak żyjesz po wszystkich przeprowadzkowych zawieruchach! Super! Zaraz lecę do Ciebie podejrzeć co z Waszą przeprowadzką. Zefirispka na tym granatowym zdjęciu taki fajny nastrój - super ta ściana w ścianie. Czary, czy co? - Tylko nie pisz, że czyco. Renia ja chyba nie umiem tego Twojego albumu oglądać, bo widzę śliczne zdjęcia, ale balustrad, o których piszesz, ni diabła - nie widzę i już! Czyżby mi się już wapno i na oczy rzuciło...? U nas od piątku zalane posadzki - jutro już można wejść do domu, ale ja z mężem weszliśmy podejrzeć i ponapawać się już w sobotę - tak czubeczkiem bucików- jak kopciuszki - po styropianie stąpaliśmy, żeby śladów nie zostawić. Mamy przedłużony daszek nad tarasem i w tym tygodniu chyba wreszcie pojawi się betonowy taras - wreszcie będzie - pierwsza kawka wraz z pierwszymi promykami wiosennego słonka. Miłego poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.11.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Hej dziewczyny!! Jak dobrze Was znów ..czytać (chciałam napisać -widzieć, hehe) - super postępy, gratuluję wszystkim!!! No i trzymam kciuki za sprawne przeprowadzki - Renia, Lili - zazdroszczę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.11.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 LILI nic na oczy ci się nie rzuciło tam poprosu nie ma tego zdjęcia wstawie chodź to tylko szkielet deseczki na wiosnę .Dorotko dobrze ,że jesteś tylko czemu tak długo cię nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.11.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Renia, za to Tobie się na oczy rzuciło - ja nie jestem Lili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 25.11.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Renia, za to Tobie się na oczy rzuciło - ja nie jestem Lili Kurcze przyszłam z dziennika LILI a miałam napisać Lidzia brrrrrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.11.2011 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Lidzia czy Lili tez pieknie ...... dziewczyny dajcie spokoj ....... na mnie mowia Edzia ( nie cierpie tego ) wrrrrrrrr. A u mnie domeczek gospodarczy wyplytkowany .... http://img834.imageshack.us/img834/7523/dscf5330z.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img266.imageshack.us/img266/4417/dscf5335a.jpg Uploaded with ImageShack.us W poniedzialek zaczynamy zabudowe poddasza ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 27.11.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Hejka Zefirispka na tym granatowym zdjęciu taki fajny nastrój - super ta ściana w ścianie. Czary, czy co? - Tylko nie pisz, że czyco. Lidia, to nie napiszę ;D Zdjęcie wyszło granatowe przez słabe oświetlenie. Płyty są standardowe białe i zielone. U nas zabudowa poddasza dobiega końca. Teraz czekam na elektryków, żeby poprzeciągali kable między ściankami. A w międzyczasie zaopatrzyliśmy się w świadectwo energetyczne. Domek wypadł całkiem dobrze. Można powiedzieć, że prawie na zielono Pozdrowienia. http://kp-dom.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.12.2011 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 sie u mnie ocieplenie poddasza zaczelo ...... http://img855.imageshack.us/img855/6531/dzialkaedytki020.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img830.imageshack.us/img830/5214/dzialkaedytki021.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 06.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Renia a dlaczego ja Twojego dziennika nie widzę??Bardzo jestem ciekawa jak tam u Was?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 08.12.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 a u schody do piwnicy sie płytkuja no nie same ale z pomocą glazurnika http://img713.imageshack.us/img713/8621/dsc00192xz.jpg By makawel at 2011-12-08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.12.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Renia a dlaczego ja Twojego dziennika nie widzę??Bardzo jestem ciekawa jak tam u Was?Pozdrawiam. Gabrysia gdzieś kilka stron wcześniej wklejałam mój album . Jestem po przerwie nadaję z nowego lokum mieszkamy 15 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2011 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Gabrysia gdzieś kilka stron wcześniej wklejałam mój album . Jestem po przerwie nadaję z nowego lokum mieszkamy 15 dni . Renia gratuluje przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 12.12.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Renata, GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.12.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzięki Edytko i Zafirspka ,mieszka się fajnie cisza spokój metrów 3 razy tyle braków troszkę ale to nic pomału się zrobi dziś np .robiliśmy półki u córy w garderobie ,teraz zakładamy listwy na dole i tak co dzień coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 12.12.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Renata. To jest właśnie sposób na wykończenie, krok po kroku. U mnie jest już oficjalnie numer domu, ale przeprowadzka na wiosnę. Szczerze zazdroszczę i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 12.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 sie u mnie ocieplenie poddasza zaczelo ...... Edyta, od samego patrzenia gryzie mnie..... sumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts