Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka :)

dawno mnie nie było i widzę, ze sporo się dzieje - cały czas roboty się posuwają - super! :)

zefirispka, szybko wykańczacie to poddasze - jeszcze chwilunia i przeprowadzka, co? :)

Renatka - gratulacje! Świetnie, ze już mieszkacie i że tak się tym cieszycie - widać, ze ominął Was kryzys przeprowadzkowy - ja się trochę obawiam przeprowadzki, bo bardzo przywiązuję się do ludzi, miejsc i rzeczy i takich tam wszystkich innych :)...

NIE-Edzia :D :D , jesteśmy dokładnie w tym samym miejscu - u mnie też od 2 tyg. ocieplają poddasze. Tak jak zefirispkę - od samego patrzenia na wełnę, wszystko mnie swędzi :)

No to zaginajmy, kochani, bo do świąt jeszcze tydzień, sporo jeszcze można w tym czasie zrobić.

Pozdrowionka

widać, ze ominął Was kryzys przeprowadzkowy - ja się trochę obawiam przeprowadzki, bo bardzo przywiązuję się do ludzi, miejsc i rzeczy i takich tam wszystkich innych :)...

Pozdrowionka

Mnie nie minął... tyle, że u mnie to chyba z przepracowania przylazł... przez kilka dni miałam niechęć do czegokolwiek... ale postanowiłam nic na siłę nie robić i łaziłam sobie po lesie z czarnym co przywróciło mnie do częściowej równowagi...:rolleyes:;)

No to teraz Dziewczyny wyobrazcie sobie jak ja sie bede przeprowadzala ??? juz planuje co do kontenera wsadzic :rolleyes:...... z tego co widze to miejsca braknie w jednym :wiggle:.

A z ladnej pogody w Polsce ciesze sie bardzo caly czas u mnie prace do przodu ( w normalnym nie szalenczym tempie ) ..... :bye:

No to teraz Dziewczyny wyobrazcie sobie jak ja sie bede przeprowadzala ??? juz planuje co do kantenera wsadzic :rolleyes:...... z tego co widze to miejsca braknie w jednym :wiggle:.

A z ladnej pogody w Polsce ciesze sie bardzo caly czas u mnie prace do przodu ( w normalnym nie szalenczym tempie ) ..... :bye:

Będziesz miała wesolutko...;)

Nie mniej jednak postępów GRATULUJĘ!!! :hug:

Łosiu, bo forum jest "po wszystko": po to i po tamto, po to, by smutki leczyć, też. :)

Jakbyś potrzebowała się wygadać, to daj sygnał - przylecę, wysłucham, przytulę, a potem się pośmiejemy. :)

Edytka, to Ty już może w małych paczuszkach wysyłaj co tydzień po parę rzeczy....:D Będzie jak znalazł...

Jakby co, to pomożemy Ci się rozpakowywać. :D Od tego forum też może być...

Hejka :)

dawno mnie nie było i widzę, ze sporo się dzieje - cały czas roboty się posuwają - super! :)

zefirispka, szybko wykańczacie to poddasze - jeszcze chwilunia i przeprowadzka, co? :)

Renatka - gratulacje! Świetnie, ze już mieszkacie i że tak się tym cieszycie - widać, ze ominął Was kryzys przeprowadzkowy - ja się trochę obawiam przeprowadzki, bo bardzo przywiązuję się do ludzi, miejsc i rzeczy i takich tam wszystkich innych :)...

NIE-Edzia :D :D , jesteśmy dokładnie w tym samym miejscu - u mnie też od 2 tyg. ocieplają poddasze. Tak jak zefirispkę - od samego patrzenia na wełnę, wszystko mnie swędzi :)

No to zaginajmy, kochani, bo do świąt jeszcze tydzień, sporo jeszcze można w tym czasie zrobić.

Pozdrowionka

Lidzia kryzys mnie popadł ale malutki tłumaczę sobie ,że tu mam spokój robię co chcę a za uchem mamy nie słyszę przytyczki czemu robisz tak ja to robię tak oj jak mi z tym dobrze .A za ludziami tęsknię chodź to tylko 1,6 km dalej i jakoś ciężko mi się było przyzwyczaić do innych widoków za oknem chodź teraz mam 100 razy lepsze bo graniczę z lasem i np .przed okna salonowe przychodzą do mnie sarenki no ale jak można nie tęsknić mieszkałam tam 28 lat większą tęsknotę przeżyłam jak miałam 5,5 lat i przeprowadziliśmy się od dziadków do nowego domu .

Renata, coś w tym jest. Mieszkamy w swoim M4 od kilku lat i bardzo dobrze się tu czujemy. A wiosną , jak to się mówi w moich stronach, przekludzamy się na swoje włości. I jak sobie to wyobrazimy, to jakoś dziwnie się robi. Ale pocieszamy się, że będzie ognisko w salonie. Znaczy się kominek. Jak u ludów pierwotnych w jaskini: ogień w chałupie :)