Edyta M 15.12.2011 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Edyta, od samego patrzenia gryzie mnie..... sumienie Ale , ze co ? ...... ja nie dotykam welenki tylko foteczki gladam no i rachunki place ..... ktos musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 15.12.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No tak, fajnie tak patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 16.12.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Hejka dawno mnie nie było i widzę, ze sporo się dzieje - cały czas roboty się posuwają - super! zefirispka, szybko wykańczacie to poddasze - jeszcze chwilunia i przeprowadzka, co? Renatka - gratulacje! Świetnie, ze już mieszkacie i że tak się tym cieszycie - widać, ze ominął Was kryzys przeprowadzkowy - ja się trochę obawiam przeprowadzki, bo bardzo przywiązuję się do ludzi, miejsc i rzeczy i takich tam wszystkich innych ... NIE-Edzia :D , jesteśmy dokładnie w tym samym miejscu - u mnie też od 2 tyg. ocieplają poddasze. Tak jak zefirispkę - od samego patrzenia na wełnę, wszystko mnie swędzi No to zaginajmy, kochani, bo do świąt jeszcze tydzień, sporo jeszcze można w tym czasie zrobić. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 widać, ze ominął Was kryzys przeprowadzkowy - ja się trochę obawiam przeprowadzki, bo bardzo przywiązuję się do ludzi, miejsc i rzeczy i takich tam wszystkich innych ... Pozdrowionka Mnie nie minął... tyle, że u mnie to chyba z przepracowania przylazł... przez kilka dni miałam niechęć do czegokolwiek... ale postanowiłam nic na siłę nie robić i łaziłam sobie po lesie z czarnym co przywróciło mnie do częściowej równowagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 17.12.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Osiu, bo to chyba prawda, że czworonogi to lek na całe zło - kochają nas najbardziej na świecie i pomimo wszystko. Jak będziesz miała kryzys, to daj znać, będziemy Cię reanimować i przywracać do stanu używalności. http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 No to teraz Dziewczyny wyobrazcie sobie jak ja sie bede przeprowadzala ??? juz planuje co do kontenera wsadzic ...... z tego co widze to miejsca braknie w jednym . A z ladnej pogody w Polsce ciesze sie bardzo caly czas u mnie prace do przodu ( w normalnym nie szalenczym tempie ) ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jak będziesz miała kryzys, to daj znać, będziemy Cię reanimować i przywracać do stanu używalności. http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif Dzięki:hug:, nawet nie wiesz ile razy forum mi na smuteczki pomogło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 No to teraz Dziewczyny wyobrazcie sobie jak ja sie bede przeprowadzala ??? juz planuje co do kantenera wsadzic ...... z tego co widze to miejsca braknie w jednym . A z ladnej pogody w Polsce ciesze sie bardzo caly czas u mnie prace do przodu ( w normalnym nie szalenczym tempie ) ..... Będziesz miała wesolutko... Nie mniej jednak postępów GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.12.2011 02:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Będziesz miała wesolutko... Nie mniej jednak postępów GRATULUJĘ!!! Dzieki Moosia ..... fajna Loska z Ciebie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Łosiu, bo forum jest "po wszystko": po to i po tamto, po to, by smutki leczyć, też. Jakbyś potrzebowała się wygadać, to daj sygnał - przylecę, wysłucham, przytulę, a potem się pośmiejemy. Edytka, to Ty już może w małych paczuszkach wysyłaj co tydzień po parę rzeczy.... Będzie jak znalazł... Jakby co, to pomożemy Ci się rozpakowywać. Od tego forum też może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.12.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Kochani, Wam wszystkim i każdemu z osobna składam serdeczne świąteczne życzenia: http://foto3.m.onet.pl/_m/68fc6ab3134e51abfdfadb7928d4eb73,10,19,0.jpg Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.12.2011 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Łosiu, bo forum jest "po wszystko": po to i po tamto, po to, by smutki leczyć, też. Jakbyś potrzebowała się wygadać, to daj sygnał - przylecę, wysłucham, przytulę, a potem się pośmiejemy. Obiecujesz...???? Jeśli tak to wisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.12.2011 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zdrowych i spokojnych Swiat http://img818.imageshack.us/img818/5765/img0648yb.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 23.12.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img502.imageshack.us/img502/1751/kartkaa.jpg Radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.12.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://kartki4u.eu//kartki/271/3/d/3165.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Hejka dawno mnie nie było i widzę, ze sporo się dzieje - cały czas roboty się posuwają - super! zefirispka, szybko wykańczacie to poddasze - jeszcze chwilunia i przeprowadzka, co? Renatka - gratulacje! Świetnie, ze już mieszkacie i że tak się tym cieszycie - widać, ze ominął Was kryzys przeprowadzkowy - ja się trochę obawiam przeprowadzki, bo bardzo przywiązuję się do ludzi, miejsc i rzeczy i takich tam wszystkich innych ... NIE-Edzia :D , jesteśmy dokładnie w tym samym miejscu - u mnie też od 2 tyg. ocieplają poddasze. Tak jak zefirispkę - od samego patrzenia na wełnę, wszystko mnie swędzi No to zaginajmy, kochani, bo do świąt jeszcze tydzień, sporo jeszcze można w tym czasie zrobić. Pozdrowionka Lidzia kryzys mnie popadł ale malutki tłumaczę sobie ,że tu mam spokój robię co chcę a za uchem mamy nie słyszę przytyczki czemu robisz tak ja to robię tak oj jak mi z tym dobrze .A za ludziami tęsknię chodź to tylko 1,6 km dalej i jakoś ciężko mi się było przyzwyczaić do innych widoków za oknem chodź teraz mam 100 razy lepsze bo graniczę z lasem i np .przed okna salonowe przychodzą do mnie sarenki no ale jak można nie tęsknić mieszkałam tam 28 lat większą tęsknotę przeżyłam jak miałam 5,5 lat i przeprowadziliśmy się od dziadków do nowego domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 kilka Nowych zdjęć dzieciaków pokoje wstawię wieczorkiem lub jutro http://www.mojalbum.com.pl/Album=3ZJ3GEQC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 05.01.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Renata, coś w tym jest. Mieszkamy w swoim M4 od kilku lat i bardzo dobrze się tu czujemy. A wiosną , jak to się mówi w moich stronach, przekludzamy się na swoje włości. I jak sobie to wyobrazimy, to jakoś dziwnie się robi. Ale pocieszamy się, że będzie ognisko w salonie. Znaczy się kominek. Jak u ludów pierwotnych w jaskini: ogień w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.01.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Zafirspka tak kominek to lek na całe zło jak mi ciężko jak wstanę ,mąż odwiezie dzieciaki do szkoły i prosto do pracy to chodź w domku 21-22( zapalam kominek i mi lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.01.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Renatka coś mi się twój link z fotkami nie odpala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts