makawel 29.02.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 moja ż już coś tam mówi ze chciała by mieć pustkę nad salonem i salon szerszy by sie przydał, wiec jak skończymy ten dom to bysmy moze pomysleli o sprzedaży a teraz to w sumie ceny działek spadły wiec mozna sie rozejrzec za nowa działka...... pozostawie to bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.03.2012 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Arku trzeba bylo sie ze mna ozenic ..... ja nie grymasze i wszystko mi sie w moim domku podoba ....... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif ..... Trzymajcie sie Chlopaki i nie dajcie sie zwariowac ... ( ani zmanipulowac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.03.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 jak to mówia ty żony nie wybierasz bo to ona cie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 02.03.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 A podobno jest demokracja i każdy ma swój głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.03.2012 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wyglada na to , ze ostatnie slowo nalezalo do zony Arka .... taka to demokracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 03.03.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 oj tam oj tam, czepiacie się - makawel, zefirispka, pamiętajcie: żona ma zawsze rację, a nawet jak jej nie ma, to patrz punkt pierwszy, czyli, zawsze i tak ją MA edytka, a Ty byś od razu takiego odchodowanego i ułożonego chłopa chciała i w dodatku z chałupą - to ciężka orka, żeby sobie wychować i kumpla i kochanka - ni ma tak dobrze, szukaj Amerykańca albo szybko wracaj do Polski - jesteś genialną partią, więc kolejki się będą ustawiały TAKA babka i jeszcze z piękną chatą, wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.03.2012 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Lidzia no fakt .... pewnie lepiej na wlasnej piersi wykarmic .... ..... niz chlopa z odzysku brac ( sorrki chlopaki - bez urazy:hug:) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 04.03.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 niz chlopa z odzysku brac A podobnież recykling teraz taki bardzo na czasie jest ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.03.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ja też jestem ,jakoś takoś się nie zbiegało tu dotrzeć. Malkwel my murłątę ocieplaliśmy styropianem na to tynk.Zafirskap ,fajnie już tak domowo ,masz płytki z tej samej serii w kuchni tylko ja mam w krówki .Ja czekam na chody będą w tą lub w przyszłą sobotę ,montujemy sami jak M wróći a wraca w kwietniu .Na dniach zacznie się obudowa kominka i chyba zamawiam nowy narożnik do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 05.03.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja też jestem ,jakoś takoś się nie zbiegało tu dotrzeć. Malkwel my murłątę ocieplaliśmy styropianem na to tynk. Zafirskap ,fajnie już tak domowo ,masz płytki z tej samej serii w kuchni tylko ja mam w krówki . Ja czekam na chody będą w tą lub w przyszłą sobotę ,montujemy sami jak M wróći a wraca w kwietniu . Na dniach zacznie się obudowa kominka i chyba zamawiam nowy narożnik do salonu. dzieki za odpowiedz ja tez chyba zrobie to styropianem a i pamiętaj o foto relacji z montażu schodów jak to nie problem bo tez pewnie zrobie to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 05.03.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 dzieki za odpowiedz ja tez chyba zrobie to styropianem a i pamiętaj o foto relacji z montażu schodów jak to nie problem bo tez pewnie zrobie to sam Zrobię zdjęcia schody się robią będą w tą lub w przyszłą sobotę ,a montaż po świętach bo M wraca 4 kwietnia .Powiem ci ,że warto bo cena o 60 % tańsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 05.03.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Lidzia no fakt .... pewnie lepiej na wlasnej piersi wykarmic .... ..... niz chlopa z odzysku brac ( sorrki chlopaki - bez urazy:hug:) . Edytka, zefirispka, facet z recyclingu to taki z narowami, a najgorsze, że jak mocno kochał poprzednią, to co rusz by ją wspominał i tę nową porównywał z byłą Czasem jednak zdarzają się wyjątki... Renia, nareszcie, latasz nie wiadomo gdzie, zamiast tu listę podpisywać codziennie, w końcu moderatorką jesteś, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.03.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Lidzia spoko ,spoko obiecuję poprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.03.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Przedstawiam wam mój kominek ,z pod igły normalnie jeszcze fugi brak http://images37.fotosik.pl/1399/eb9f85327ae439dcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 18.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Słowa uznania! Naprawdę pozazdrościć, wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.03.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Dzięki zefirispka ,bardzo się bałam jak to wyjdzie bo pomysł mój ,wykonanie mojego pana kafelkowego ,ale efekt mnie bardzo cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Cześć grupo wiosenna:) Wiosnę przyniosłam:)http://i40.tinypic.com/2133uao.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.03.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Yuczka u mnie też krokusy ale żółte i tak chodzę koło nich i się uśmiecham ,a moje dzieciaki dziś przyniosły mi bukiet kotków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.03.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mój bukiecik niedzielny od mojej trójcy http://images46.fotosik.pl/1395/9c1cfe4acdcddc81med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.03.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Hej, hej Renia, śliczny kominek - naprawdę super! Yukuś, od razu cieplej się tu zrobiło, jak pani wiosna zawitała. To z Twojego ogródka? Piękne! A ja wreszcie po całej zimie próżnowania przyzwyczajam się do myśli, że jutro wypadałoby dziennik uzupełnić, bo normalnie obciach - w dzienniku jesień, aczkolwiek gdybym się nie przyznała, to krajobraz jesienny i wiosenny, gdy drzewa gołe wygląda tak samo... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts