Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Arku trzeba bylo sie ze mna ozenic ..... ja nie grymasze i wszystko mi sie w moim domku podoba ....... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif .....

Trzymajcie sie Chlopaki i nie dajcie sie zwariowac ... ( ani zmanipulowac :) )

oj tam oj tam, czepiacie się - makawel, zefirispka, pamiętajcie: żona ma zawsze rację, a nawet jak jej nie ma, to patrz punkt pierwszy, czyli, zawsze i tak ją MA :D

edytka, a Ty byś od razu takiego odchodowanego i ułożonego chłopa chciała i w dodatku z chałupą - to ciężka orka, żeby sobie wychować i kumpla i kochanka - ni ma tak dobrze, szukaj Amerykańca albo szybko wracaj do Polski - jesteś genialną partią, więc kolejki się będą ustawiały TAKA babka i jeszcze z piękną chatą, wow! :)

Ja też jestem ,jakoś takoś się nie zbiegało tu dotrzeć.

Malkwel my murłątę ocieplaliśmy styropianem na to tynk.

Zafirskap ,fajnie już tak domowo ,masz płytki z tej samej serii w kuchni tylko ja mam w krówki .

Ja czekam na chody będą w tą lub w przyszłą sobotę ,montujemy sami jak M wróći a wraca w kwietniu .

Na dniach zacznie się obudowa kominka i chyba zamawiam nowy narożnik do salonu.

Ja też jestem ,jakoś takoś się nie zbiegało tu dotrzeć.

Malkwel my murłątę ocieplaliśmy styropianem na to tynk.

Zafirskap ,fajnie już tak domowo ,masz płytki z tej samej serii w kuchni tylko ja mam w krówki .

Ja czekam na chody będą w tą lub w przyszłą sobotę ,montujemy sami jak M wróći a wraca w kwietniu .

Na dniach zacznie się obudowa kominka i chyba zamawiam nowy narożnik do salonu.

dzieki za odpowiedz ja tez chyba zrobie to styropianem

a i pamiętaj o foto relacji z montażu schodów jak to nie problem bo tez pewnie zrobie to sam

dzieki za odpowiedz ja tez chyba zrobie to styropianem

a i pamiętaj o foto relacji z montażu schodów jak to nie problem bo tez pewnie zrobie to sam

Zrobię zdjęcia schody się robią będą w tą lub w przyszłą sobotę ,a montaż po świętach bo M wraca 4 kwietnia .Powiem ci ,że warto bo cena o 60 % tańsza

.

Lidzia no fakt .... pewnie lepiej na wlasnej piersi wykarmic .... :) ..... niz chlopa z odzysku brac ( sorrki chlopaki - bez urazy:hug:) .

Edytka, zefirispka, facet z recyclingu to taki z narowami, a najgorsze, że jak mocno kochał poprzednią, to co rusz by ją wspominał i tę nową porównywał z byłą :D Czasem jednak zdarzają się wyjątki... :D

Renia, nareszcie, latasz nie wiadomo gdzie, zamiast tu listę podpisywać codziennie, w końcu moderatorką jesteś, tak? :D

• 2 weeks później...

Hej, hej :)

Renia, śliczny kominek - naprawdę super!

Yukuś, od razu cieplej się tu zrobiło, jak pani wiosna zawitała. To z Twojego ogródka? Piękne!

A ja wreszcie po całej zimie próżnowania przyzwyczajam się do myśli, że jutro wypadałoby dziennik uzupełnić, bo normalnie obciach - w dzienniku jesień, aczkolwiek gdybym się nie przyznała, to krajobraz jesienny i wiosenny, gdy drzewa gołe wygląda tak samo... :)

Pozdrowionka