zefirispka 24.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Cóż, u mnie jest PnB, czekam jeszcze na klauzulę prawomocności decyzji, ekipa umówiona, kierownik budowy też już prawie, prawie, materiały będą poszukiwane jeszcze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 24.09.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 to Wy tak jak my już PNB juz mamy w ręku ,teraz własnie szukamy ekipy dziś po przesyłałam im wymagane rzuty o które prosili i maja dać znac jak wycenią domek ,zobaczymy na razie czekamy ,a materaiały tez chcemy kupowac w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 24.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 i ja się dopisuję Oby wszystko poszło po naszej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziutek78 25.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Dopisuję się, pozwolenie na budowę już tuż tuż, ale realnie patrząc to pewnie zaczniemy naszą nadbudowę na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Tomasz 26.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 witajcieWczoraj odebrane pozwolenie na budowę. szukamy ekipy i wyceniamy materiały na budowę. napewno też sondujecie ceny. co myślicie o pustaku Unipor pod budowę. cenowo wychodzi korzystnie, ale jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 26.09.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam, My tez mamy plany "skorygawane" juz na start w wiosna 2010 Po kupnie dzialki pelen entuzjazmu chcialem juz na jesieni 2009 zrobic stan zero,ale projektowanie domku sie caly czas przedluza i chyba w tym roku to juz PNB nie dostane.Mam nadzieje ze w 2010 zaczniemy z WAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 27.09.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ja na wiosnę definitywnie zaczynam jak będzie ciepło w marcu tym czasem myślę rozebrać kolejny obiekt na działce no i dostałem pozwolenie na ścięcie drzewa to trzeba będzie ściąć giganta i go pociąć wiec roboty jest jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 27.09.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 27.09.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Widzę ze wiosenne domki będą rosnąć jak grzyby po deszczu . Na wiosnę i ja swój chcę zacząć stawić . WITAJCIE . Mój wniosek już tydzień w starostwie .Póki to to się ruszy to i skowronek zaśpiewa . Działka jest wodza też prąd również , ogrodzone ,wjazd na działeczkę ,łopata przygotowana .POWODZENIA wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klajo 28.09.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 U nas stawia się płot...i chyba troche to potrwa , bo stawiamy sami (mąż + tata, czasem brat) i po pracy, a teraz szybko ciemno..., ale podmurówka pod słupkami jest - podnosimy dziłake, nie duzo, ale przynajmniej do poziomu drogi..., kierownik wybrany - i najważniesze juz się zgodził..., wykonawca prawie na 99,9 % też wybrany - chcemy tylko jechać jeszcze zobaczyc jego budowę, ale jedyny który nie uważała że rozmowa z kobieto o budowie jest niepoważna... i jedyny ktory miał pytania... ja się zastanawiam nad pustakami leier, unipor widziałam jedynie na aalegro, budowy z nich jakoś nigdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 18.10.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Nic sie nie dzieje u wszystkich? Wszyscy czekaja i nic nie robia. Piszcie o postepach bo u mnie wszystko zakorkowało. Pradu nie ma jeszcze,projekt nie skonczony bo projektant sie leni a to dopiero poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 19.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 To i my się dołączymy Planujemy zacząć budowę wiosną 2010r. Czekamy na adaptację projektu, która ma być zrobiona na jutro i w środę składamy wniosek o pozwolenie na budowę. W tym roku chcemy zrobić przyłącze wody do działki, prąd i gaz mamy w drodze, więc bez problemu. Do pełni szczęścia brakuje, żeby tę kumulację, co jest dzisiaj w RMF FM (110 tys zł) zgarnąć :) Pozdrawiamy serdecznie przyszłych budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Do pełni szczęścia brakuje, żeby tę kumulację, co jest dzisiaj w RMF FM (110 tys zł) zgarnąć :) Pozdrawiamy serdecznie przyszłych budowniczych Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 19.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Nic sie nie dzieje u wszystkich? Wszyscy czekaja i nic nie robia. "W polu" trudno teraz coś robić. Ale się robi. Ja, na ten przykład, pielgrzymuję po bankach. Cóż, każdy ma swoje miejsce kultu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja, na ten przykład, pielgrzymuję po bankach. Cóż, każdy ma swoje miejsce kultu Napisz czy wymodliłeś coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam my juz mamy ekipe budowlana umówiona na luty/marzec wszystko oczywiscie zależy od pogody żeby w tym roku nasza zima była łaskawa i wiosna do nas przyszła wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 21.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Napisz czy wymodliłeś coś Póki co układam tekst litanii do najważniejszego skarbnika banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klajo 21.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Napisz czy wymodliłeś coś Póki co układam tekst litanii do najważniejszego skarbnika banku hi hi hi..., ja pielgrzymki zaczynam od stycznia....ale też czekam na wieści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 22.10.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witajcie! My też zaczynamy na wiosnę. Chcieliśmy w tym roku zrobić fundament, ale architekt od czerwca nie zdążył zrobić projektu. Po dziś dzień go rysuje.. Przestałam się dziwić dlaczego ludzie kupuja projekty gotowe.. Irytuje mnie to strasznie. Ciekawe czy do lutego z PNB zdążmy..? W każdym razie: działka gotowa, altana i kibelek stoją. Krzaki ścięte, bloczki fundamentowe stoją, dechy ( pewnie się przydadzą) przygotowane. Różdżkarz ( to pomysł męża) był- mamy jedną, wielką żyłę wodną. Ekipa na luty/marzec umówiona. A PNB ni ma.. Dopiero mapki się wyciągnęły ze starostwa i umowa z Energią szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 22.10.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Hej!A decyzję o warunkach zabudowy juz macie? Bez tego nie będzie PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts