PanPaniSmith 15.03.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 u nas wszystko wstrzymane. Nie ma sensu w taką pogodę nic robić Nie ma sensu czekać, trzeba robić pozdr adam jak robić, jak na ziemi śnieg, z nieba śnieg w porywach śnieg z deszczem... Jak w taką ziemię ma wjechać koparka i kopać? Przecież zakopie się w tej ziemi i tyle z tego będzie.. A jak wykopie pod fundamenty to tam się woda zaraz zbierze, bo ziemia to iły są, nie chłoną.. To jak w takie bagno potem beton lać? Nie ma sensu robić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 JA sie cieszę że zdążyłem na jesieni skończyc fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 15.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 My też czekamy na poprawę pogody i osuszenie ziemi. Nasz majster i kierownik budowy zgodnie orzekli, że to dobra pogoda.... żeby napić się ciepłej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 15.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam wszystkich, mamy do sprzedania rozdzielkę budowlaną oraz kabel w otulinie gumowej. Może ktoś jest zainteresowany?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 na razie nie.. może jak będzie cieplej mam prośbę, jeśli możecie, wejdźcie w ten link: http://lokaba.posadzdrzewo.pl rośnie tam wirtualne drzewo, jest taki konkurs firmy tetra pack, jeśli będzie wystarczająco dużo głosów to posadzą to drzewo na prawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tralala, mąz odebrał dzis pozwolenie Jeszcze się uprawomocni i już, mozna działac heh, działac tylko jak i z kim? ani to pogoda ani majstrów nie mamy... ale i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 17.03.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nie chcę przechwalić, ale moja ekipa jest niesamowita. Najważniejsze moje zadanie to dopilnować aby materiał był na czas, bo gdy czegoś brakuje robią się nerwowi. Żadnych zaliczek, płatne po każdym etapie. O alkoholu w trakcie pracy nawet nie ma mowy. Wiem, że w Poznaniu prowadzili budowy, ale Ty, Lukarna, mieszkasz chyba jeszcze dalej ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Roby ja jeszcze 40 km za Poznaniem:) więc chyba przyjdzie szukac mi na lokalnym gruncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 17.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 a my ciągle walczymy z prądem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAKARINA 17.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A umnie już powoli coś widac ,ekipe budowlaną mam w porządku aby tak dalej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 18.03.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 A ja dziś zakupiłam stal, szkoda tylko że jeszcze ok tydzień temu była o 200zł tańsza za tonę Pan&PaniSmithdrzewko podlałam całkiem spore już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 18.03.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jutro WIELKI dzień. Układamy strop, w sobotę ma być wylewany. No a później chyba trzeba trochę przerwy zrobić, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 18.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Niby zima ale już zaczynają się terminy w hurtowniach i u wykonawców. Jak zaczynałem dwa tygodnie temu to materiały i transport na jutro a najlepiej to na dziś. Teraz to panie za tydzień. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.03.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja mam dzisiaj takie złości,że chyba muszę do sklepu po jakieś % skoczyć. Dzisiaj geodeta wytyczył dom i ekipa miała od poniedziałku zaczynać,ale oczywiście stwierdzili,że za mokro i jeszcze nie zaczną.No szlag mnie trafia.Oczywiście wszystko się na mężu skupiło,bo to on był przy wytyczaniu z budowlańcami i jemu powiedzieli,że lepiej jeszcze nie.Pewnie jak ja bym była to nie mieli by za dużo do gadania,ale ja z chorym dzieckiem w domu siedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 20.03.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ale faktycznie błoto jeszcze okropne i ziemia okropnie grząska.. my też jeszcze czekamy, ciepło przecież dopiero od 3 dni.. znalazłam w "echu miasta" link do stronki z wykonawcami, dostawcami i poradami fachowców:http://www.budujesz-kupujesz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 20.03.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Zalane stropy Przerwa do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 20.03.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Wy tu mówicie o błocie, a na mojej działce tak dzisiaj dawało piaskiem po oczach, że sama byłam w szoku. Kilka dni temu sniegu po kostki a dzisiaj wydmy się robiły. A my w tym piachu cięliśmy drzewo na dach. Wyszło tego trochę, a deski to pewnie będę sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 21.03.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 U nas też sucho. Ekipa uporała się w końcu z szalunkami (ziemia głębiej była zamarznięta) i w poniedziałek zalewamy ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 22.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 o rany.. no więc my też.. a jeszcze tyle trzeba zrobić.. Startujemy po świętach.. tak już na serio! nic jeszcze nie kupione, jutro muszę koparkę umówić.. O RANY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ależ zazdraszczam wszystkim, u których już takie postępy. ja teoretycznie też zaliczam się do grupy startujących w 2010, ale plan startu budowy jest na czerwiec/lipiec, a tak chciałabym już widziec pierwszą wbijaną łopatę... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts