Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

u nas wszystko wstrzymane. Nie ma sensu w taką pogodę nic robić :(

Nie ma sensu czekać, trzeba robić :) pozdr adam

jak robić, jak na ziemi śnieg, z nieba śnieg w porywach śnieg z deszczem... Jak w taką ziemię ma wjechać koparka i kopać? Przecież zakopie się w tej ziemi i tyle z tego będzie.. A jak wykopie pod fundamenty to tam się woda zaraz zbierze, bo ziemia to iły są, nie chłoną.. To jak w takie bagno potem beton lać? Nie ma sensu robić..

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie chcę przechwalić, ale moja ekipa jest niesamowita. Najważniejsze moje zadanie to dopilnować aby materiał był na czas, bo gdy czegoś brakuje robią się nerwowi. Żadnych zaliczek, płatne po każdym etapie. O alkoholu w trakcie pracy nawet nie ma mowy. Wiem, że w Poznaniu prowadzili budowy, ale Ty, Lukarna, mieszkasz chyba jeszcze dalej ode mnie.

Ja mam dzisiaj takie złości,że chyba muszę do sklepu po jakieś % skoczyć.

Dzisiaj geodeta wytyczył dom i ekipa miała od poniedziałku zaczynać,ale oczywiście stwierdzili,że za mokro i jeszcze nie zaczną.No szlag mnie trafia.Oczywiście wszystko się na mężu skupiło,bo to on był przy wytyczaniu z budowlańcami i jemu powiedzieli,że lepiej jeszcze nie.Pewnie jak ja bym była to nie mieli by za dużo do gadania,ale ja z chorym dzieckiem w domu siedziałam. :evil: :evil: :evil: