jolla25 10.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Pisząc o ekipie budowlanej miałam na myśli taką co buduje dom od fundamentów po dach a ja tylko jeżdżę sobie po pracy i podziwiam efekty. A tak to trzeba dużo rzeczy robić własnymi rękoma a jakiegoś fachowca zatrudniać tylko kiedy jest to niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 no ja mam takich, że tylko podziwiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.05.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Pomimo deszczu nasza brygada prawie zaszalowala fundamenty i jutro po 14 wielkie lanie, oby nie padalo, dziewczyny trzymajcie kciuki bo od srody znowu deszcz :bash:co za brzydki maj u mnie na dzialce woda stoi (mozna zobaczyc w moim dzienniku) jak tak dalej bedzie dolewalo to nie wiem kiedy ja ten stan 0 osiagne. ' Pozdrowionka i sloneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 11.05.2010 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Po krótkiej przerwie, znowu zaczyna się coś ruszać na budowie. Dzisiaj przyjeżdża drewno na więźbę, dachówka zamówiona i dekarz przestępuje z nogi na nogę z niecierpliwości kiedy będzie mógł wejść na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 11.05.2010 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 brawo roby! ty z resztą cały czas byłeś do przodu! Chcecie zamieszkać w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 11.05.2010 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 brawo roby! ty z resztą cały czas byłeś do przodu! Chcecie zamieszkać w tym roku? Taki jest plan, ale najgorsze dopiero przed nami (podobno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 11.05.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 mnie tez tak mówią.. a ja ciągle mam nadzieję, że się mylą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 11.05.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Pomimo deszczu nasza brygada prawie zaszalowala fundamenty i jutro po 14 wielkie lanie, oby nie padalo, dziewczyny trzymajcie kciuki bo od srody znowu deszcz :bash:co za brzydki maj u mnie na dzialce woda stoi (mozna zobaczyc w moim dzienniku) jak tak dalej bedzie dolewalo to nie wiem kiedy ja ten stan 0 osiagne. ' Pozdrowionka i sloneczka U nas to samo, woda stoi, robota też. Naszym marzeniem- stan zero. Na dziś jest "mniej niż zero, o, o, o, !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.05.2010 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witajcie nie jest zle .... dzisiaj 11.05.2010 fundamenty domku zalane YUPI i zalane lawy w domku gospodarczym ...... Sloneczko dzieki za promyczki :hug:i osuszanie gruntu w dniu dzisiejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszekSL 12.05.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam raz jeszcze Wszystkich, mam na zbyciu ziemię z wykopu nadającą się do wyrównania działki lub utwardzenia drogi.Jest w niej sporo kamienia wapiennego np. na skalniaki, podmórówki.Proszę o kontakt na priv. Budowa w Świerklańcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 12.05.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 mój jest ten kawałek podłogi.jest zerozaczęły się mury piąć do górya dzisiaj był pierwszy dzień bez rachunków i z tego się najbardziej cieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.05.2010 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 :)Czy mozecie mi powiedziec ile placiliscie za piasek do zasypania fundamentow , nie wiem czy to dobra cena samochod 15ton 450 zl czy powinnam sie targowac .Za wszelkie podpowiedzi dziekuje:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 13.05.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 :)Czy mozecie mi powiedziec ile placiliscie za piasek do zasypania fundamentow , nie wiem czy to dobra cena samochod 15ton 450 zl czy powinnam sie targowac .Za wszelkie podpowiedzi dziekuje:D:D:D ja płaciłam 500zł za wywrotkę i mój majster mówił, że to dobra cena, bo normalnie jest po 600zł. Ale skończyło się na tym, że piasek był bardzo mokry (czyli tak na prawdę było go mniej niz powinno) i musiałam dokupować kolejną wywrotkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 13.05.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 My płaciliśmy 450 zł, ale chyba za 30 ton :eek: U nas przestój :( Czekamy aż dostarczą nam Leiera :( Tylko się strasznie ociągają Ciekawe jak to się skończy, czy w końcu nie zamówimy materiału gdzie indziej Bo ekipa czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.05.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 :)Czy mozecie mi powiedziec ile placiliscie za piasek do zasypania fundamentow , nie wiem czy to dobra cena samochod 15ton 450 zl czy powinnam sie targowac .Za wszelkie podpowiedzi dziekuje:D:D:D Wg mnie powinnaś się targować. U nas też normalnie jest 400 (tylko chyba 20ton:eek:) ale do zasypywania, przy dużej ilości wynegcjowaliśmy 250:jawdrop: Tzn. mój M. Ale on negocjował:cool: Tylko my mamy żwirownię niedaleko działki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 13.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ja płaciłam 450 za 30 ton - piasek 4 siany jest tańszy niż pospółka więc brałam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 13.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 :)Czy mozecie mi powiedziec ile placiliscie za piasek do zasypania fundamentow , nie wiem czy to dobra cena samochod 15ton 450 zl czy powinnam sie targowac .Za wszelkie podpowiedzi dziekuje:D:D:D Ja też uważam, że powinnaś się targować. Ja za 231 ton załaciłam 4500zł (piasek + transport + wrzut do fundamentów), czyli 19,48zł/t (i jeszcze narzekałam, że drogo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 13.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 My płaciliśmy 450 zł, ale chyba za 30 ton :eek: U nas przestój :( Czekamy aż dostarczą nam Leiera :( Tylko się strasznie ociągają Ciekawe jak to się skończy, czy w końcu nie zamówimy materiału gdzie indziej Bo ekipa czeka a ten Leier to już na ściany? ruszacie z murami? u nas przestój - majster cośtam ciągnie na innej budowie, czekamy aż skończy, prawdopodobnie do czerwca.. Wszystko jest później przez tą pogodę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 13.05.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 My za piasek do zasypywania płaciliśmy 350 za 24 tony.Na jutro zamówiłam taki fajny,do murowania za 500 zł 18 ton.U nas Leier już dwa razy dojechał,nie ma problemu.Zamawiamy z dnia na dzień.Mamy w depozycie.Pozdrawiam i dużo słońca zyczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 13.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Długo mnie nie było tu.Widzę,że roboty idą pełną para.Trochę Wam zazdroszczę bo u nas wciąż oczekiwanie na PNB.Pytanie do doświadczonych na placu boju.Czy jest szansa zrobić stan zero w 7dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts