Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja się tez nie wyłamię z pogodą niestety ;(

M. własnie pojechał na działkę zobaczyc czy się coś nie poobrywało...

Mamy koparką wykopane pod piwnice i ławy, w niektórych miejscach dziury na 3,5m, teraz starszyzna "dopieszcza" łopatami pod ławy. I się cały czas stresuję czy im się to wszytsko nie zawali.

Od jutra maja szalowac i zalewac ławy.

Cholerny deszcz:/

Śląsk niestety też cały zalany, my również nie mamy słoneczka i leje non stop. Dzisiaj już 2 raz w mojej wiosce straż pożarna wyjeżdżała do akcji. Ponadto jutro drugi raz będziemy musieli odmówić gruszkę z betonem, która miała nam zalać strop nad garażem, filary i częściowo schody, bo w takich warunkach nie da się nic robić, firma też może jutro wcale ani nie przyjedzie no i ich rozumiem, bo to nie ma sensu i jeszcze tylko jakieś grypsko się może przyplątać. MASAKRA!!!!

Niestety pogoda kiepska, prawdopodobnie na Śląsku od środy ma sie poprawić.

Jeżeli są Państwo na etapie tynków i wylewek, serdecznie zapraszamy.

Prace wykonujemy na terenie Śląska i Małopolski.

Więcej o naszej firmie znajdą Państwo na naszej stronie http://www.parget.pl oraz na http://www.fachoweusługi.pl (nasze referencje).

Wstępny pomiar i wycena - bezpłatnie.

słyszałam w prognozach że takie ulewy to tylko do środy. A na północy już wcale nie pada, więc może już ylko 3 dni?

Hejka "SMITHY" jak ja lubie takie wiesci ..... oby sie Wasza prognoza sprawdzila :D