Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie!

Widzę że trafiłam na grupę,która jest na tym samym etapie co my:)a tym samym mamy te same kłopoty i radości ... my również na etapie stropu pietra jesteśmy i również alało nam zero :bash:i jeśli pozwolicie to dopisze sie do Was choć pewnie z innego reg.Polski jestem :)

pozdrawiam Wioletta

Witajcie!

Widzę że trafiłam na grupę,która jest na tym samym etapie co my:)a tym samym mamy te same kłopoty i radości ... my również na etapie stropu pietra jesteśmy i również alało nam zero :bash:i jeśli pozwolicie to dopisze sie do Was choć pewnie z innego reg.Polski jestem :)

pozdrawiam Wioletta

Hejka Wioletta :yes:

Czuj sie jak u siebie .... Zakladaj dziennik :cool:

Witam :)

...przyszedł czas i na mnie by się przywitać :)... już od dłuższego czasu czytam "wydażenia" tej grupy :)...

Ja również przechodzę podobne do Waszych radości, kłopoty i rozterki... też nas zalała woda, ale jakoś sobie z nią poradziliśmy... i w sobote zakończyliśmy fundamenty..

pozdrawiam

kasia

Witam :)

...przyszedł czas i na mnie by się przywitać :)... już od dłuższego czasu czytam "wydażenia" tej grupy :)...

Ja również przechodzę podobne do Waszych radości, kłopoty i rozterki... też nas zalała woda, ale jakoś sobie z nią poradziliśmy... i w sobote zakończyliśmy fundamenty..

pozdrawiam

kasia

Kasiu :welcome:

Fajnie , ze wpadlas .......

Powodzenia i pogody zycze :yes:

trzma się jednak dobrze. Nwe dachówki w paczkach porozkładane na dachu do ułożenia nie spadły, a tego się bałam najbardziej. Za to pogoda do d.. zimno i pada or rana..

Z ta pogoda to ..... :bash:, nie chce sie wkurzac , a dach - super ze wszystko dobrze ....... przynajmniej w tym temacie nie ma problemow :yes:

Pozdrowienia i sloneczka zycze :wave: