zefirispka 11.06.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Tym samym wyżej się już nie wzniesiecie, a nas nadal czeka okres wzrostu A propos dachówki jaką bierzecie betonową czy ceramiczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 11.06.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No i w końcu znów budujemy :yes: a słoneczko grzeje, że aż strach http://lh3.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TBJggc9DaaI/AAAAAAAABcY/yTtpyTwazes/28.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.06.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Tym samym wyżej się już nie wzniesiecie, a nas nadal czeka okres wzrostu My ceramiczną po pierwsze mniej waży po 2 ładniej wykończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 12.06.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Tym samym wyżej się już nie wzniesiecie, a nas nadal czeka okres wzrostu A propos dachówki jaką bierzecie betonową czy ceramiczną? ceramiczną, bo różnica w cenie nie całe 2000zł a ładniejsza i gładka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.06.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Hej .Ale upałam da w czachy tym naszym budowcą ja kupuję dla nich po 10 zgrzewek wody tygodniowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 12.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 My też kupiliśmy ceramiczną dachóweczkę i potwierdzam - waga mała i ładniej wykończona Co do upału dokuczającego naszej ekipie to małż zawiózł murarzom 2 beczki po 80l wody do umycia i schłodzenia ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 13.06.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 dziś w nocy burza była, mam nadzieję, że nie pozrywało dachu.. zaraz jedziemy sprawdzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 13.06.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witajcie! Widzę że trafiłam na grupę,która jest na tym samym etapie co my:)a tym samym mamy te same kłopoty i radości ... my również na etapie stropu pietra jesteśmy i również alało nam zero :bash:i jeśli pozwolicie to dopisze sie do Was choć pewnie z innego reg.Polski jestem pozdrawiam Wioletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witaj Wioletta Tu nie ma ludzi z jednego regionu, ale fakt, południe Polski opanowało grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 dziś w nocy burza była, mam nadzieję, że nie pozrywało dachu.. zaraz jedziemy sprawdzić.. I co slychac w temacie dach ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witajcie! Widzę że trafiłam na grupę,która jest na tym samym etapie co my:)a tym samym mamy te same kłopoty i radości ... my również na etapie stropu pietra jesteśmy i również alało nam zero :bash:i jeśli pozwolicie to dopisze sie do Was choć pewnie z innego reg.Polski jestem pozdrawiam Wioletta Hejka Wioletta Czuj sie jak u siebie .... Zakladaj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 13.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witaj Wiolu, im nas więcej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiawloczka 13.06.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam ...przyszedł czas i na mnie by się przywitać ... już od dłuższego czasu czytam "wydażenia" tej grupy ... Ja również przechodzę podobne do Waszych radości, kłopoty i rozterki... też nas zalała woda, ale jakoś sobie z nią poradziliśmy... i w sobote zakończyliśmy fundamenty.. pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witam ...przyszedł czas i na mnie by się przywitać ... już od dłuższego czasu czytam "wydażenia" tej grupy ... Ja również przechodzę podobne do Waszych radości, kłopoty i rozterki... też nas zalała woda, ale jakoś sobie z nią poradziliśmy... i w sobote zakończyliśmy fundamenty.. pozdrawiam kasia Kasiu Fajnie , ze wpadlas ....... Powodzenia i pogody zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 14.06.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Pozdrawiam nowych z rocznika 2010 U nas dłubanina przy szalunkach stropowych, jutro odbieramy strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 14.06.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 I co slychac w temacie dach ...... trzma się jednak dobrze. Nwe dachówki w paczkach porozkładane na dachu do ułożenia nie spadły, a tego się bałam najbardziej. Za to pogoda do d.. zimno i pada or rana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 14.06.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 wiedze ze nie tylko u mnie akcja strop. do mnie dzisiaj przyjeżdża kier-budowy oglądać strop przed zalaniem a zalewanie w środę (oczywiście jak pogoda na to pozwoli)MAM JUŻ DOSYĆ TEJ POGODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.06.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 U nas też zalewanie się przeciąga w czasie.DZISIAJ ZNOWU LEJE OD RANA!!!Wszystkim budującym "starym"i "nowym" zyczę dużo słońca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.06.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 trzma się jednak dobrze. Nwe dachówki w paczkach porozkładane na dachu do ułożenia nie spadły, a tego się bałam najbardziej. Za to pogoda do d.. zimno i pada or rana.. Z ta pogoda to ..... , nie chce sie wkurzac , a dach - super ze wszystko dobrze ....... przynajmniej w tym temacie nie ma problemow Pozdrowienia i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 14.06.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Gdyby dom był ruchomością, zbudowałbym go na północy kraju, a potem przywiózł i zakopał w ogrodzie Nie cierpię deszczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts