Edyta M 14.06.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Gdyby dom był ruchomością, zbudowałbym go na północy kraju, a potem przywiózł i zakopał w ogrodzie Nie cierpię deszczu! Dobry plan na WOZ ZEFIRISPKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 14.06.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Hejka:) Dzisiaj urlopuję bo z młodym po chirurgach 2-gi dzień biegałam. Pogoda jak i u was szkoda gadać, a od jutra Teriva miała się układać nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 14.06.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dobry plan na WOZ ZEFIRISPKA Rozwinieta wersja wozu Drzymały. Murowana z dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.06.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam Nowych buowniczych . U nas dziś jeszcze brak wieści .W piątek i sobotę akcje kanaliza panowie wykopali wykop wkopali ruru i studzienke sąsiadowi przed nami zrobili wsumie koło 60 metrów z 120 m .Kominy zaczeli układać .Kupiliśmy nadproża nad okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 14.06.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Witam nowe forumowiczki!!! Czym nas więcej tym lepiej i weselej U nas dzisiaj również strasznie zimno i deszczowo, ale chłopaki (cieśle) od dachu przyjechali i zaczyna nam się dach robić, także praca idzie do przodu, a to najważniejsze;) Pozdrawiam serdecznie i słoneczka wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Hejka:) Dzisiaj urlopuję bo z młodym po chirurgach 2-gi dzień biegałam. Pogoda jak i u was szkoda gadać, a od jutra Teriva miała się układać nad garażem Jutro ( wtorek ) ma byc juz ...... slonecznie bo jak nie to ....... :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Rozwinieta wersja wozu Drzymały. Murowana z dachówką :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 A u mnie bylo tak ..... Poniedzialek 12.06.2010 http://img822.imageshack.us/img822/4043/zalewanieszalunkowdlakon.jpg Uploaded with ImageShack.us Mimo padajacego deszczu zalewalismy betonem B20+W8 .... szalunki scianek dla koryt do ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.06.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 u u mnie dzisiaj słońce wiec może jednak jutro zalewanie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 15.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Mimo padajacego deszczu zalewalismy betonem B20+W8 .... Nam kierbud odradzał zalewanie betonem w czasie deszczu. Podobno jest ryzyko związane z wypłukaniem cementu z mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 15.06.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Chciałam nieśmiało zameldować, że u nas wczoraj coś się ruszyło. Tzn. zaczęli kopać I przestali, bo się koparka zakopywała Oczywiście cały czas lało Jak na złość dzisiaj świeci piękne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 15.06.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Jutro ( wtorek ) ma byc juz ...... slonecznie bo jak nie to ....... :mad: No i jak na razie jest pięknie i słonecznie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 15.06.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 No i jak na razie jest pięknie i słonecznie :yes: No! Rozumiemy się?!- jak mawiał klasyk Anioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 15.06.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Niestey pomocnik murarza dzisiaj nie przyszedł :mad: Murarz "grzebie" przy wykuszu zamiast z pomocnikiem kończyć garaż przed układaniem Terivy i całej reszty do zalania stropu. A jutro znów ..................... nawet nie mówię głośno. Pozdrawiam - Jola;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nam kierbud odradzał zalewanie betonem w czasie deszczu. Podobno jest ryzyko związane z wypłukaniem cementu z mieszanki. Bardziej byla to mzawka niz deszcz ...... w czasie kiedy lali beton , ale jak zobaczysz na fotkach wlewany byl on w taki waskie kanaliki , ciezko bylo wlac wiec pewnie i z wyplukaniem przez deszcz bylby problem :yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 15.06.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Rozumiem, ja już mam przeczulenie na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 15.06.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witajcie i dziękuje za miłe przyjęcie U nas zimno i wylewać strop będą dopiero w przyszłym tygodniu no ale przecież musieliśmy przełożyc termin wylewania stropu ponieważ pan ze składu budowlanego przeciągnął sprawę z kominem o tydzień jego szczęści że na mężą trafił :)bo gdyby trafił na mnie:mad::mad: a tak prace idą swoim tempem pozdrwiam i do następnego kliknięcia Wioletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.06.2010 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Rozumiem, ja już mam przeczulenie na tym punkcie Ja tez i lepiej dmuchac na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.06.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 jak u was z pogodą bo u mnie świeci słońce, całe szczęście więc prace idą do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 16.06.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 U nas również słoneczko, więc dach brnie do przodu;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts