Edyta M 16.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Slonce choc w nocy padalo ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.06.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Hej .Dziś słoneczko ,kanaliza do działki przyciągnięta ,chłopaki murują kominy i ściany ,nośne i działowe mamy 9 warstw hura . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 16.06.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 u nas końcówka SSO, mały problem z dachówką i firmą Dach - Centrum. Nie polecam współpracy, potem napiszę szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 16.06.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Zamawiam pogodę na jutro bo zalewanie stropu wreszcie mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.06.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 PaniSmith czytałam o nich kilka opini negatywnych w necie ,że do puki nie kupisz są mili i cacy a później jest gorzej ale może wszystko dobrze się skończy czymam kciuki .U na jest 11 warstw i pokładli nad oknami nadproża ,brakło czasu na 2 okna i ścianki działowe dokończyć robi się fajnie bo widać zarys pomieszczeń ,w poniedziałek wtorek leemy chudy ,a panowie będą robić zbrojenie na strop Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A u mnie na budowie zrobilo sie NIEBIESKO :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 17.06.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Niebiesko? Brzmi tajemniczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.06.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Zamawiałem wczoraj pogode i ....... JEST pogoda wiec o 10:00 zalewanie a jutro obsypywanie piwnicy http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/wave.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.06.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A u mnie na budowie zrobiło się NIEBIESKO :cool: sprawdziłem w dzienniku ładna ta niebieska pierzynka http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/happyyes.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 17.06.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 PaniSmith czytałam o nich kilka opini negatywnych w necie ,że do puki nie kupisz są mili i cacy a później jest gorzej ale może wszystko dobrze się skończy czymam kciuki . U na jest 11 warstw i pokładli nad oknami nadproża ,brakło czasu na 2 okna i ścianki działowe dokończyć robi się fajnie bo widać zarys pomieszczeń ,w poniedziałek wtorek leemy chudy ,a panowie będą robić zbrojenie na strop Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra. całkowicie się zgadzam i nikomunie polecam Dach Centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.06.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 całkowicie się zgadzam i nikomu nie polecam Dach Centrum a co sie stało u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Niebiesko? Brzmi tajemniczo. :cool: ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 sprawdziłem w dzienniku ładna ta niebieska pierzynka http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/happyyes.gif Dzieki , mam tylko nadzieje ze spelni swoje zadanie jak bedzie padal tfu tfu deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 17.06.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 U nas też od wczoraj ładniutka pogoda więc garaż się "skończył" i nawet okno luksferowe. Pozdro - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 U nas też od wczoraj ładniutka pogoda więc garaż się "skończył" i nawet okno luksferowe. Pozdro - Jola Hejka Jolapp2 tak trzymac .... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.06.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 hej chłopaki hej dziewczyny. Dziś już mam nadproża w środku nad drzwiami 11 i po 9 warst bloczków w środku ,domek robi się domek salony hi hi łazienki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.06.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Renatamama3 szalejesz......jam jutro zobaczę co u mnie się dzieje mam nadzieje zobaczyć koperkowego obsypującego domek no i jak co dzien ostatnio pogode na jutro zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No to ja tez zamawiam ....... i chcialabym tak przynajmniej do polowy lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 18.06.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 a co sie stało u Ciebie?? co się stało w temacie Dach - Centrum? nie szanują klijenta, przy transakcji za ponad 20 000zł nie chcą na w-z wydać nieielkiej ilośći brakujących dachówek (więc budowa ma przestoje), bo musimy zapłacić im gotówką - a to oni źle policzyli ilość materiału i stąd są braki! Przywieźli zły kolor dachówki i zrobią wymianę "jak transport będzie w okolicy, moze w poniedziałek się uda".. powiem wam kupujemy materiały w wielu miejscach i jest to jedyne w którym tak zostaliśmy potraktowani! a z nowości - wczoraj wreszcie skończony SSO, zdjęcia może dziś a jak nie to w poniedziałek bo mam straszny hardkor w pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niesia2708 18.06.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 U nas nadal trwa szalowanie stropu Niestety prace idą powoli, a po niedzieli będą szły jeszcze wolniej bo mąż wraca do pracy. Krycie zostawiamy na 2 połowę sierpnia/ wrzesień bo ponoć wtedy jest lepsze drzewo, a po 2: 7 sierpnia bierzemy ślub kościelny Więc będzie innego załatwiania. Mamy wstępnie zamówione drewno na dach- musimy się tylko zastanowić jaka impregnacja- poprzez zanurzanie czy pod ciśnieniem., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts