Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

PaniSmith czytałam o nich kilka opini negatywnych w necie ,że do puki nie kupisz są mili i cacy a później jest gorzej ale może wszystko dobrze się skończy czymam kciuki .

U na jest 11 warstw i pokładli nad oknami nadproża ,brakło czasu na 2 okna i ścianki działowe dokończyć robi się fajnie bo widać zarys pomieszczeń ,w poniedziałek wtorek leemy chudy ,a panowie będą robić zbrojenie na strop Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.

PaniSmith czytałam o nich kilka opini negatywnych w necie ,że do puki nie kupisz są mili i cacy a później jest gorzej ale może wszystko dobrze się skończy czymam kciuki .

U na jest 11 warstw i pokładli nad oknami nadproża ,brakło czasu na 2 okna i ścianki działowe dokończyć robi się fajnie bo widać zarys pomieszczeń ,w poniedziałek wtorek leemy chudy ,a panowie będą robić zbrojenie na strop Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.

całkowicie się zgadzam

i nikomunie polecam Dach Centrum

sprawdziłem w dzienniku ładna ta niebieska pierzynka http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/happyyes.gif

Dzieki , mam tylko nadzieje ze spelni swoje zadanie jak bedzie padal tfu tfu deszcz ;)

a co sie stało u Ciebie??

co się stało w temacie Dach - Centrum? nie szanują klijenta, przy transakcji za ponad 20 000zł nie chcą na w-z wydać nieielkiej ilośći brakujących dachówek (więc budowa ma przestoje), bo musimy zapłacić im gotówką - a to oni źle policzyli ilość materiału i stąd są braki! Przywieźli zły kolor dachówki i zrobią wymianę "jak transport będzie w okolicy, moze w poniedziałek się uda"..

powiem wam kupujemy materiały w wielu miejscach i jest to jedyne w którym tak zostaliśmy potraktowani!

a z nowości - wczoraj wreszcie skończony SSO, zdjęcia może dziś a jak nie to w poniedziałek bo mam straszny hardkor w pracy!

U nas nadal trwa szalowanie stropu :jawdrop: Niestety prace idą powoli, a po niedzieli będą szły jeszcze wolniej bo mąż wraca do pracy. Krycie zostawiamy na 2 połowę sierpnia/ wrzesień bo ponoć wtedy jest lepsze drzewo, a po 2: 7 sierpnia bierzemy ślub kościelny ;) Więc będzie innego załatwiania.

Mamy wstępnie zamówione drewno na dach- musimy się tylko zastanowić jaka impregnacja- poprzez zanurzanie czy pod ciśnieniem.,