Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas spkojnie. Strop nad garażem schnie od tygodnia. Od jutra zaczyna się układać strop na parterem :) a dzisiaj małż z młodymi inwestorkami demontował zadaszenie na schnącym od ponad roku drzewem na więźbę. U cieśli wybrałam wzór do wycięcia podczas obróbki więźby, ale już go prawie nie pamiętam. Może wymyślę jakiś swój :rolleyes:

Hejka u mnie we wtorek bylo juz TAAAAAAKKKKK :cool::cool::cool:

http://img191.imageshack.us/img191/3762/mury29062010.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nadproza zalane ... kotlownia zalana .....

Sama nie moge w to uwierzyc :eek:

A u nas wyrósł lasek w salonie :) czyli belki i pustaki ułożone, teraz szałowanie schodów i wzmocnienie balkonu nad wykuszem. Dzisiaj przyjeżdżają kominy. Wciąż zastanawiam się nad wzorem wystających krokwi, a od wczoraj chodzi nam po głowie kawałek dachu łamanego nad tarasem (temat kiedyś zarzucony znów powrócił). Słonecznej pogody życzę - Jola :)

Superancko !!!!!! Niesia 2708 u mnie tak bedzie za tydzien !!!!! :cool:

Hejka inwestorki. Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie za tydzień :rolleyes: bo schody jeszcze nie gotowe do zalania :( Nasza cierpliwość dobrnęła już do granic możliwości i murarz dostał OPR :mad: Niepokoją mnie trochę zapowiadane na przyszły tydzień upały (czwartek 33ºC), więc chyba małż weźmie urlop i będzie polewał. Jak mus to mus.

Pozdrawiam i dużych przyrostów na budowie życzę - Jola :)