Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a nasi dojeżdżają do nas 80km

nie da się nic postawić. Z resztą powiedzieli, że po robocie nie piją, tylko w wolne. Zatem zakupiliśmy flaszeczki i daliśmy majstrowi do rozdysponowania :)

O to jest właściwa linia...;) Ani w robocie ani po robocie a na weekendzik z przyjemnością zawiozłam co nieco ;)

U mnie tez BBQ w sobote ....... Kochani w ciagu tygodnia :no::no::no: Chlopaki TRZEZWE musza byc musowo .....

A w sobote po zalaniu stropku male co nie co do zjedzenia i do domku po flaszeczce .... a niech maja :)

Edyta to wiucha się szykuje grilik trzeba zapełnić .

U mnie wczoraj był kierownik posprawdzał zbrojenie na schodach kazał poprawić .Szef brygady stwierdził ,że upierdliwy ten nasz kierbud ,jak dla mnie b.dobrze od tego jest .

Na Kierownika tez nie powiem zlego slowa :rolleyes: .... przyklada sie do pracy , sprawdza Chlopakow , jak cos to poprawke kaze zrobic ( chociaz " GRZESKI " buduja solidnie ) ..... zdjecia mi wysyla na maila ..... z opisami .

Udal mi sie :cool:

Mojego obecnego kierownika jeszcze na oczy nie widziałam.Ja załatwiłam pierwszego,który zrezygnował po miesiącu,ale taki był d.....,że brak słów.Tak to jest jak się kogoś po znajomości załatwia i do tego chyba to była jego druga budowa(pierwsza to własna).Teraz mamy starszego dziadka,ale jest też inspektorem,wiele "ważnych",dużych budów prowadził i jest ok.Fakt kasuje dwa razy tyle co tamten,ale coś za coś.Za co do górali nie ma się o co czepiać,bo robotę swoją robią bardzo dobrze.......tylko ja pytam dlaczego tak wolno? W sumie to nie mogę im nic zarzucić odnośnie budowy,ale to takie brudasy są,wszędzie pełno petów,butelek no i do tego coś co mnie najbardziej wkurza to telefon o piątej rano"u nas leje to nie przyjeźdżamy".Każdy najmniejszy deszczek ich odstrasza i przez to jesteśmy w ciemnej d..... jeszcze.Ah się nagadałam.Pozdrawiam i życzę wszystkim dalszych postępów.

No i "kicha", murarz bardzo się grzebie, nagle okazało się, że zabraknie kilka prętów stali na schody. Stal zamówiona, ale dopiero na jutro rano więc zalewanie w poniedziałek. Jestem wściekła :mad: bo to znów kilka dni w plecy. Myślę, że po wybudowaniu domu rozstaniemy się z naszym murarzem i do reszty poszukamy innego wykonawcy. Weekend na horyzoncie i urodzinki małża :) więc pora się szykować na przyjęcie gości.

A mój elektryk chce 3000zł :) - to chyba też dobrze.