Renatamama3 10.07.2010 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 A schody już mamy i chodzimy po garażu ,i podziwiamy widoki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.07.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Zalewajcie,polewajcie, bo skwar niemiłosierny :/ Brat elektryk wraz z mężem zrobili dziś elektrykę na dole, jutro poddasze.Czy wy po elektryce robicie tynki, a potem dopiero c.o? czy elektryka, c.o, tynki? każdy mówi inaczej i już sami nie wiemy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.07.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 my robimy elektrykę wodę i co, podłogówka, wylewki, tynki. Kaloryfery po tynkach, wiadomo. Odponiedziałku wchodzi elektryk, w najbliższych planach jescze równanie terenu na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.07.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 super Panismit niektórym się w dupach przewraca ja dziś dzwoniłam za kamieniem do drenażu i uwaga u jednego 50 zł tona bez transportu podzwoniłam i mam za 850 zł 15 ton z transportem . Czegoś nie rozumiem 15 tox 50 zł=750 zł. Z 850 zostaje 100 na transport, Czyli mniej więcej to samo, chyba, że transport tyle samo co kamień, ale to mi się wierzyć nie chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.07.2010 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Właśnie oni transportu nie posiadają ale mogą załatwić do mnie koło 4 km powiedzieli koło 250 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 11.07.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 ja za transport z Brzegów płacę zwykle ok 200zł, niezależnie od tego ile materiału biorę. Dlatego zwykle zamawiam więcej, bo i tak przydaje się później.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.07.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 yuka odwiedziłam wasz dziennik- pięknie tam u was ogród już zachwyca )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.07.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 PaniSmith a jaka cena tego kamienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 U mnie poszly ogromne ilosci kamienia .............. do drenazu . 40 kubikow......... + pospula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.07.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Edyta strasznie dużo ,mamy 3 ściany bo 4 z sąsiadem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Edyta strasznie dużo ,mamy 3 ściany bo 4 z sąsiadem . Hejka Renatamama3 ...... wierz mi jak slyszalam , ze jeszcze kamien potrzebny !!!!!!!! to :mad: niestety jak TRZA to TRZA nie bylo wyjscia i troche tego kamienia w ziemie wladowalam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.07.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 yuka odwiedziłam wasz dziennik- pięknie tam u was ogród już zachwyca )) Fajnie, że zajrzałaś, dzięki za miłe słowa:wiggle::wiggle: Ogród, eeee tam:oops: moze jeszcze nie zachwyca, ale cieszy, jak nie wiem;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Fajnie, że zajrzałaś, dzięki za miłe słowa:wiggle::wiggle: Ogród, eeee tam:oops: moze jeszcze nie zachwyca, ale cieszy, jak nie wiem;);) A ogrod FAJNY mnie tez sie podoba , te wrzosy ktore wsadzilas u siebie widzialam kiedys kwitnace ............................. normalnie :jawdrop:opada . Na rabacie byly 3 rozne kolory ( bordo , zolty i fiolet ) slicznie wygladaly . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.07.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 A ogrod FAJNY mnie tez sie podoba , te wrzosy ktore wsadzilas u siebie widzialam kiedys kwitnace ............................. normalnie :jawdrop:opada . Na rabacie byly 3 rozne kolory ( bordo , zolty i fiolet ) slicznie wygladaly . Ja mam 4 kolory: jaśniutko różowy, biały fiolet i czerwony. Zobaczymy jak to wyjdzie. Już białe niektóre zaczynają kwiatuszki wypuszczać, chociaż od sierpna dopiero mają kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.07.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ja mam 4 kolory: jaśniutko różowy, biały fiolet i czerwony. Zobaczymy jak to wyjdzie. Już białe niektóre zaczynają kwiatuszki wypuszczać, chociaż od sierpna dopiero mają kwitnąć Ja widzialam jak kwitly teraz czyli w lipcu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 12.07.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 I ja już chciałabym planować do nasadzeń roślinki, kwiaty, krzewy, itp..., rozmieszczać rabaty, sypać korę i białe kamyczki :rolleyes: Jesienią jak wyrównamy teren wokół domku to może na granicy z sąsiadem brabanty lub szmaragdy posadzę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.07.2010 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Planuj Jolu , planuj ................ Nie samym budowaniem czlowiek zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.07.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ja też już planuję. Mam już spory ogród u teściów, a więc większość roślin poprzesadzam. Na jesieni bankowo powiększę sad i posadzę kwiaty cebulowe, aby wiosną (kiedy już zamieszkamy) było już kolorowo i domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.07.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam,jacy wszyscy zajęci budowaniem,nie ma komu tutaj pisać??Ja się wyłamię i powiem Wam,że ostatnią rzeczą jaką chciałabym mieć na ogrodzie to kwiaty.Osobiście marzy mi się tylko równiutka zielona trawka,a że miejsca nie mamy za dużo to i tylko ta trawka będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 14.07.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Gabrysiu wywołałaś inwestora z lasu szalunków. Napiszę krótko: schody uzbrojone, a na jutro rano zamówiliśmy beton. I nie zawahamy się go użyć! http://img204.imageshack.us/img204/9971/071410182240.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts