Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

super Panismit niektórym się w dupach przewraca ja dziś dzwoniłam za kamieniem do drenażu i uwaga u jednego 50 zł tona bez transportu podzwoniłam i mam za 850 zł 15 ton z transportem .

Czegoś nie rozumiem 15 tox 50 zł=750 zł.

Z 850 zostaje 100 na transport, Czyli mniej więcej to samo, chyba, że transport tyle samo co kamień, ale to mi się wierzyć nie chce;)

Edyta strasznie dużo ,mamy 3 ściany bo 4 z sąsiadem .

Hejka Renatamama3 ...... wierz mi jak slyszalam , ze jeszcze kamien potrzebny !!!!!!!! to :mad::mad: niestety jak TRZA to TRZA nie bylo wyjscia i troche tego kamienia w ziemie wladowalam !!!!

Fajnie, że zajrzałaś, dzięki za miłe słowa:wiggle::wiggle::wiggle:

Ogród, eeee tam:oops: moze jeszcze nie zachwyca, ale cieszy, jak nie wiem;););)

A ogrod FAJNY mnie tez sie podoba , te wrzosy ktore wsadzilas u siebie widzialam kiedys kwitnace ............................. normalnie :jawdrop: :jawdrop:opada . Na rabacie byly 3 rozne kolory ( bordo , zolty i fiolet ) slicznie wygladaly .

A ogrod FAJNY mnie tez sie podoba , te wrzosy ktore wsadzilas u siebie widzialam kiedys kwitnace ............................. normalnie :jawdrop: :jawdrop:opada . Na rabacie byly 3 rozne kolory ( bordo , zolty i fiolet ) slicznie wygladaly .

Ja mam 4 kolory: jaśniutko różowy, biały fiolet i czerwony. Zobaczymy jak to wyjdzie. Już białe niektóre zaczynają kwiatuszki wypuszczać:jawdrop:, chociaż od sierpna dopiero mają kwitnąć;)

Ja mam 4 kolory: jaśniutko różowy, biały fiolet i czerwony. Zobaczymy jak to wyjdzie. Już białe niektóre zaczynają kwiatuszki wypuszczać:jawdrop:, chociaż od sierpna dopiero mają kwitnąć;)

Ja widzialam jak kwitly teraz czyli w lipcu .......