Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moje kochane :)

mówiłam, że on jest wyjątkowy, haha!

Schować to tam można tylko sznurki i gwoździe, bo więcej to strach - najsolidniejsza w tym wszystkim jest chyba kłódka.

Nie wiem czy na Allegro ktoś będzie miał tyle kasy, żeby to cudo kupić - my co prawda dostaliśmy go za darmo, ale wartość sentymentalna już jest przeogromna, bo to unikat :)

Pozdrawiam

Tańce pomogły i panowie zrobili wczoraj szlunki nad jadalnią ,salonek ,łazienką i gabinetem ,dziś zmów pada więc dziewczynki i chłopcy tańczymy .Dzwoniłam do szefa narazie robią może skończą szalunki została kuchnia i hol ,balkony .

Ja wertuje neta za cementem bo stwierdziłam , że dużo za dużo na nas w pobliskim składzie na nas zarabiają paleta 588 zł poszukałam i mam za 534 zł pls transport 60 zł różnica duż .

Dziewczyny jakie będziecie mieć drzwi wejściowe drewno czy metalowe my myślimy i myślimy i mamy mętlik w głowie .Brame garażową zamawiam w Bytomiu segmentową automat 2,5 x2125 za 2 tys .Drzwi do kotłowni wejście od ogrodu metalowe złoty dąb wyszukałam na allegro za 450 zł zamki antywłamaniowe pan ma takie same do domu grubsza blacha ocieplane wełną za 650 zł i mam mętlik bo chciałam drewniane ale drewniane koło 2 tys mąż mówi decyduj .

W sumie jest mi obojętne czy drewno czy metal. Po prostu wybrałam fason i tego się trzymam. Podobają mi się drzwi Teksas S2 firmy Stobrawa i każde w tym stylu.

O takie :) ale cena 3215zł a w tamtym roku 2799zł. Liczę na promocję.

http://lh3.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TFKdgR339-I/AAAAAAAABww/OclLgEqHx2c/stobrawa%20-2799%2C00z%C5%82.jpg

Na allegro widziałam takie, które mogłyby być od strony ogrodu - podobne, bez szyby i tańsze;)

Tańczmy nadal :wave:

Wczoraj pomogło a dzisiaj trzeba znów w podskokach przebierać nóżkami bo leje jak z cebra. Ponoć jutro ma być ładnie więc może prace budowlane posuną się nam wszystkim do przodu :)

Joluś fajne drzwi widze ,że drzewo cena dla mnie zaporowa ,muszę kupić drzwi klasyczne bez witraży i dużych szybek mąż nie lubi zgodził się na okna w środku złoty dąb i klamki srebrne i a chciał środek biały a jak go przekonałam na środek też złoty dąb to klamki chciał złote przekonałam go ,że klamki i uchwyty w meblach będą srebrne wieć wszystko razem się spasuje więc niech te drzwi będą klasyczne nawet mi się podobają kazał poszukać prostych które też mi się podobają i mu pokazać zakceptował te więc niech chłop ma .