Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

W tamtym roku we wrześniu posadziliśmu 50 thuj od strony jednego z sąsiadów stary sad ,kupiliśmy takie małe po 3.00 zł miały 25 cm teraz się robią ładne gęste i większe z 50 tylko 2 uschły mam nadzieje ,że za rok będą raz większe ,narazie chcemy zagospodarować troszke teren tam gdzie będzie taras i wyrównać zasiać trawke ,żeby dzieciaki miały się gdzie bawić .Kupuje po troszke skalniaki i żurawki i hoye ,rozrastają się ładnie niektóre można już dzielić na 2 bedzie na skalniak przy tarasie .

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej, hej, witajcie :)

U mnie ostatnie dni to było tylko zamiatanie-sprzątanie-przenoszenie-zamiatanie-sprzątanie-wylewanie wody.... I tracąc już nadzieję na jakąś ochronę domku przed intensywymi u nas ulewami dostaliśmy dzisiaj miłą wiadomość - dekarze przyjdą w czwartek :wave:

JJUUPPII - będziemy mieć dach :wiggle:

Dziewczynki i chłopaki ,wczoraj 21.30 dzwoni cieśla ,pani Renatko miedzy 7.30-8.00 jesteśmy u was .Dziś rano wstajemy prądu brak no to ładnie myślimy dzwonimy do enionu do godziny bedzie coś się zerwało pracują nad tym .Staneli na wysokości zadania i prund jest .Chłopaki się wstawil przed 8.00 szybkie przebranie ,kuknięcie na więźbe ,rozłożyli pape na wieńce i zaczeli zabawe z więźbą to wszysko w godzine jestem ceiekawa co dziś zrobią ?.