Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

Jolapp2, martaibartek, dzięki ;)

Kochani mój pierwszy strop już od wczoraj jest - leży pięknie i strasznie mnie cieszy! Wczoraj weszłam do garażu i poczułam tak namacalnie, że to właśnie rośnie "mój dom" - do tej pory były krzaczory, potem wielkie dziursko w ziemi i całe kupy piachu, a teraz już jest coś, do czego można wejść i są ściany , a za "chwilę" będą schody i czuję ten dreszcz..., który Wy już jakiś czas temu pewnie poczuliście, bo jesteście już pod dachami...

Dziś wieczorem wkleję zdjątka do dziennika...

Pozdrawiam spod podłogi :)

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A nasze plany na dziś szlag trafił :/ mieliśmy wkopywać ekologiczną oczyszczalnię ścieków, wszystko załatwione, ludzie umówieni, zaczęliśmy pracować i jak zaczęło padać... najpierw chłopaki pracowali w deszczu,ale po godzinie odpuścili... wkopali tylko zbiornik i napełnili,a drenaże rozłączające i resztę pierdół musi poczekać do soboty (jak pogoda dopisze)

Lidia i ja gratuję postępów-teraz to już pójdzie!!!

Ranat to jest tempo pracy!!!! oby pogoda wam dopisywała!

makawel lecę zajrzeć!

to z rana koło 8.00 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7900461c17575fe1tutaj

a te koło 13 .00 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74e53c72e2caf08b.html

jeszcze mam z 18 ale aparat się wyładował

Najlepiej prawym klawiszem na obrazku i 'kopiuj adres obrazka' czy jakos tak. BTW - to ekipa ktora robila u PaniSmith, tak? (bo umowiony jestem z majstrem, a wspominal ze robia obecnie w Kryspinowie)

Lidzia oj mąż robi to co lubi ,a cieśli podziwia ,że tak im się chce pracować wstawie wam zdjęcia co zrobili u nas przez jeden dzień u sąsiada ciut więcej ale przez tydzień ale inni cieśle .

No to jedziemy na tym samym wózku, bo mój A. też za żadne skarby nie zamieniłby swojej pracy na inną :)

Pokaż tylko te zdjęcia , bo obudziłaś moją wielką ciekawość...

Nie chciałabym sie wymądrzać, ale czy ocieplanie poddasza przed wyschnięciem tynków to dobry pomysł?

Myślę, że wełna będzie kumulowała w sobie wilgoć z tynków.

- nie będzie. U mnie tynki były robione późną jesienią jednocześnie z kartongipsami na poddaszu i nic się nie skumulowało.