Lidia_G. 18.08.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Jolapp2, martaibartek, dzięki Kochani mój pierwszy strop już od wczoraj jest - leży pięknie i strasznie mnie cieszy! Wczoraj weszłam do garażu i poczułam tak namacalnie, że to właśnie rośnie "mój dom" - do tej pory były krzaczory, potem wielkie dziursko w ziemi i całe kupy piachu, a teraz już jest coś, do czego można wejść i są ściany , a za "chwilę" będą schody i czuję ten dreszcz..., który Wy już jakiś czas temu pewnie poczuliście, bo jesteście już pod dachami... Dziś wieczorem wkleję zdjątka do dziennika... Pozdrawiam spod podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.08.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Lidzia gratulki pierwej płyty .Oj tak dreszczy cały dzień dziś od rana chłopaki pracują na 3 piły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.08.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 My dopiero będziemy kłaść na domek a wy już ją macie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.08.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Sam jestem ciekaw jak Wam pójdzie. Ten etap jest jeszcze trochę przed nami. Trzymam kciuki! To wyżej to do Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 18.08.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 WitamNo i wreszcie coś się dzieje z studnia przyjechał dzisiaj studniarz i już ok 15-tej miał 35 metrów i złoże wody ale jak stwierdził mało wydajne wiec zaczęli wiercić dalej. Jakby ktoś chcial zobaczyć czym wiercą tym razem u mnie to zapraszam do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.08.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 A nasze plany na dziś szlag trafił :/ mieliśmy wkopywać ekologiczną oczyszczalnię ścieków, wszystko załatwione, ludzie umówieni, zaczęliśmy pracować i jak zaczęło padać... najpierw chłopaki pracowali w deszczu,ale po godzinie odpuścili... wkopali tylko zbiornik i napełnili,a drenaże rozłączające i resztę pierdół musi poczekać do soboty (jak pogoda dopisze)Lidia i ja gratuję postępów-teraz to już pójdzie!!!Ranat to jest tempo pracy!!!! oby pogoda wam dopisywała!makawel lecę zajrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.08.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dziewczyny chłopaki mąż w szoku mówi ,że na wczasy mu się nie chce tak podziwia cieśli chciałby popatrzeć jak robią dachówke .W piątek mają skończyć .Dają czas murarzą na szczytówki i wchodzą z dachówka i obróbkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 18.08.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 makawel, ja juz zaglądałam do dzienniczka, fiu fiu - wygląda to super Renia, może Ty jedź, dziewczyno, na te wczasy, a jak mężulek się podszkoli na cieślę, to Ci odrobi na innych budowach wszelkie poniesione przez Was teraz koszty...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.08.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Lidzia oj mąż robi to co lubi ,a cieśli podziwia ,że tak im się chce pracować wstawie wam zdjęcia co zrobili u nas przez jeden dzień u sąsiada ciut więcej ale przez tydzień ale inni cieśle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.08.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 to z rana koło 8.00 a te koło 13 .00 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74e53c72e2caf08b.html jeszcze mam z 18 ale aparat się wyładował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 19.08.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Renata, musisz znaleć adres obrazka z końcówką jpg. Inaczej system forum nie wczyta obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 19.08.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 to z rana koło 8.00 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7900461c17575fe1tutaj a te koło 13 .00 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74e53c72e2caf08b.html jeszcze mam z 18 ale aparat się wyładował Najlepiej prawym klawiszem na obrazku i 'kopiuj adres obrazka' czy jakos tak. BTW - to ekipa ktora robila u PaniSmith, tak? (bo umowiony jestem z majstrem, a wspominal ze robia obecnie w Kryspinowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 19.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Lidzia oj mąż robi to co lubi ,a cieśli podziwia ,że tak im się chce pracować wstawie wam zdjęcia co zrobili u nas przez jeden dzień u sąsiada ciut więcej ale przez tydzień ale inni cieśle . No to jedziemy na tym samym wózku, bo mój A. też za żadne skarby nie zamieniłby swojej pracy na inną Pokaż tylko te zdjęcia , bo obudziłaś moją wielką ciekawość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.08.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Najlepiej prawym klawiszem na obrazku i 'kopiuj adres obrazka' czy jakos tak. BTW - to ekipa ktora robila u PaniSmith, tak? (bo umowiony jestem z majstrem, a wspominal ze robia obecnie w Kryspinowie) Tak więźbe ci co u PaniSmith . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.08.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7900461c17575fe1.html rano po południu http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74e53c72e2caf08b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.08.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ranata faktycznie mają tempo!!! przyjedziesz za kilka dni i dach będzie gotowy!!!nnt: gdzie jedziecie na wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.08.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Międzyzdroje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 19.08.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wow, Renatko, jestem pod wrażeniem! Ekipa super wydajna - trzymam kciuki, żeby do końca tak genialnie pracowali - żeby tylko w tym zawrotnym tempie nie zabrali się za wykończeniówkę pod Waszą nieobecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 19.08.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Nie chciałabym sie wymądrzać, ale czy ocieplanie poddasza przed wyschnięciem tynków to dobry pomysł? Myślę, że wełna będzie kumulowała w sobie wilgoć z tynków. - nie będzie. U mnie tynki były robione późną jesienią jednocześnie z kartongipsami na poddaszu i nic się nie skumulowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.08.2010 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 to koło 13 .00 a z wieczora dam później właśnie jade pogadać z szefem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/63a45d19994e22c3.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts