Renatamama3 19.08.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Godzina 19 dwa dni pracy .http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99054672232a3450.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/824135762834999c.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.08.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Chłopaki wariaty! jestem pełna podziwu dla ich tempa pracy! tylko pozazdrościć takiej ekipy!!!Domek coraz piękniejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 19.08.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Hejka dziewczny Renatko brawo dla twojej ekipy - jak ja lubię takie postępy na budowie. U mnie cieśle w sumie robili więżbę 2 dni. A dzisiaj ekipa dekarska od 6.15 do 15.00 połozyła całą membranę, kontrłaty, część łat i całą podbitkę http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TG117mWeZmI/AAAAAAAAB14/9gwg8yB7dF8/36.jpg http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TG12AHdIgSI/AAAAAAAAB18/9pF5Bk2ZxyQ/37.jpg http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TG12IrJe93I/AAAAAAAAB2M/6Lz3eBnFqfo/42.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.08.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Joluś super ,robi się już prawdziwy domek .U mnie z membraną wchodzą od środy i łatami ,teraz zostawili czas dla murarzy na ściany szczytowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.08.2010 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Kurcze Dziewczyny , ale juz macie fajne domki ..... RENATKA po prostu cudnie !!!!!! Jola ..... slicznie !!!!!!! i co to z czlowiekiem robi kawalek deski nad glowa .......:wiggle:. U mnie w srode maja klasc wiezbe !!!!! dzisiaj rozmawialam tez z dekarzem na poczatek mam kupic gwozdzie 80 - 20 kg. 100 - 20 kg. 120 - 20 kg. ...... Na poczatek !!!!!! ale co tam niech sie tylko buduje ..... Buziaki dla wszystkich .. Ja wprawdzie zaczelam na wiosne 2010 , ale skoncze na wiosne ...... 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.08.2010 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Hej Edytko no my też nakupiliśmy gwoździ podkładek wyszło koło 500 zł ,ale co tam daszek się robi ,zaraz jedziemy posprzątać skrawki po więźbie chłopaki poukładali na kupki ale trzeba usunąć w jedno mc jedziemy jutro na 2 tygodnie trzeba zostawić porządek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.08.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Hej Edytko no my też nakupiliśmy gwoździ podkładek wyszło koło 500 zł ,ale co tam daszek się robi ,zaraz jedziemy posprzątać skrawki po więźbie chłopaki poukładali na kupki ale trzeba usunąć w jedno mc jedziemy jutro na 2 tygodnie trzeba zostawić porządek . Milego wypoczynku Ladujcie akumulatorki na nastepne etapy budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.08.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Cześć, dziewczyny jolapp, daszek wygląda już prześlicznie, Renatko, miłego wypoczynku Edyta ma rację, domy rosną fantastycznie - aż miło popatrzeć... aż szkoda, że lato już wkrótce się skończy, bo tak chciałabym się jeszcze pocieszyć ta budową... A u nas już jest pierwsza posadzka (nad garażem) i nasz "naczelny bobek" zaprosił nas na naszą własną działkę na ognisko - jeśli tylko pogoda dopisze, to zbierzemy znajomych i chmarę dzieciaków swoich i pożyczonych no i upieczemy jakieś kiełbaski - tym razem menu będzie bez paszteciku (o paszteciku napisałam w moim dzienniku - kto ma ochotę niech zerknie, bo było śmiesznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 21.08.2010 03:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Pa pa budujcie swoje domki ,pewnie będzie co czytać i oglądać za te dwa tygodnie ,mam nadzieje ,że mój będzie miał daszek i ścianki .Buziaczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 21.08.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 witam wszystkich, widzę że dachy na tapecie renatamama z tego co czytam wzięłaś moich do robienia dachu tak? I zadowolona? Dobrze rozumiem? I wreszcie widać zdjęcia twojego domu - ładny! u mnie nic specjalnego się nie dzieje ale to z powodów osobistych.. będzie teraz przestój.. ale mam nadzieję w przyszłym roku dom będzie wykończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 21.08.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Hej dziewczęta W poniedziałek dekarze kończą dach, ale będą musieli jeszcze wrócić bo w środę przyjedzie domówione jeszcze jedno okno dachowe. Domek coraz bardziej mi się podoba. Nawet to sprzątanie, zamiatanie itp... może być, ale od poniedziałku wracam do pracy bo nowy rok szkolny za pasem. Budującym postępów prac życzę, a urlopującym wypoczynku, miłej i spokojnej niedzieli - pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam wszystkich milej niedzieli zycze .... ja niestety w niedziele musze do pracy , no coz przyzwyczailam sie juz do tego , ze zycie to jedno wielkie pasmo poswiecen w imie wyzszych celow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.08.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 u mnie nic specjalnego się nie dzieje ale to z powodów osobistych.. będzie teraz przestój.. ale mam nadzieję w przyszłym roku dom będzie wykończony Smithka, nie przejmuj się przestojem - najważniejsze są sprawy osobiste, a reszta zawsze da się zrobić - jak domek trochę postoi i "okrzepnie", to u dobrze zrobi - nie będziecie może później mieli niespodzianek typu "od niedawna mieszkamy i ściany nam pękają" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 22.08.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 "nam" to już nic więcej nie popęka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 "nam" to już nic więcej nie popęka.. :confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 22.08.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 :confused::confused: .. ano.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 .. ano.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.08.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 "nam" to już nic więcej nie popęka.. Bardzo mi przykro Smithka Uwierz, że wszystko będzie lepiej niż było, jakkolwiek nie ułożyłyby się sprawy... Trzymam kciuki i bardzo ciepło Cię pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 a do nas w środę przyjedzie "prothem" jak mówi mój naczelny bob budowniczy i będą już rosły ściany... cieszę się jak nie wiem co... a'propos nomenklatury to obok "prothemu" na ściany mamy jeszcze kupić "terravitę" - to o stropach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 "nam" to już nic więcej nie popęka.. O cholera. Że się wyrażę. Trzymaj się Smithko. Buziole przesyłam i tulaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts