Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka dziewczny :)

Renatko brawo dla twojej ekipy - jak ja lubię takie postępy na budowie. U mnie cieśle w sumie robili więżbę 2 dni. A dzisiaj ekipa dekarska od 6.15 do 15.00 połozyła całą membranę, kontrłaty, część łat i całą podbitkę :wiggle:

http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TG117mWeZmI/AAAAAAAAB14/9gwg8yB7dF8/36.jpg

http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TG12AHdIgSI/AAAAAAAAB18/9pF5Bk2ZxyQ/37.jpg

http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TG12IrJe93I/AAAAAAAAB2M/6Lz3eBnFqfo/42.jpg

Kurcze Dziewczyny , ale juz macie fajne domki .....

RENATKA po prostu cudnie !!!!!!

Jola ..... slicznie !!!!!!!

i co to z czlowiekiem robi kawalek deski nad glowa .......:wiggle::wiggle::wiggle:.

U mnie w srode maja klasc wiezbe !!!!! dzisiaj rozmawialam tez z dekarzem na poczatek mam kupic gwozdzie 80 - 20 kg. 100 - 20 kg. 120 - 20 kg. ......

Na poczatek !!!!!! :eek: ale co tam niech sie tylko buduje .....

Buziaki dla wszystkich ..

Ja wprawdzie zaczelam na wiosne 2010 , ale skoncze na wiosne ...... 2014 ;)

Hej Edytko no my też nakupiliśmy gwoździ podkładek wyszło koło 500 zł ,ale co tam daszek się robi ,zaraz jedziemy posprzątać skrawki po więźbie chłopaki poukładali na kupki ale trzeba usunąć w jedno mc jedziemy jutro na 2 tygodnie trzeba zostawić porządek .

Milego wypoczynku :wiggle:

Ladujcie akumulatorki na nastepne etapy budowy :)

Pozdrawiam ;)

Cześć, dziewczyny :)

jolapp, daszek wygląda już prześlicznie,

Renatko, miłego wypoczynku :)

Edyta ma rację, domy rosną fantastycznie - aż miło popatrzeć... aż szkoda, że lato już wkrótce się skończy, bo tak chciałabym się jeszcze pocieszyć ta budową...

A u nas już jest pierwsza posadzka (nad garażem) i nasz "naczelny bobek" zaprosił nas na naszą własną działkę na ognisko :) - jeśli tylko pogoda dopisze, to zbierzemy znajomych i chmarę dzieciaków swoich i pożyczonych no i upieczemy jakieś kiełbaski - tym razem menu będzie bez paszteciku ;)

(o paszteciku napisałam w moim dzienniku - kto ma ochotę niech zerknie, bo było śmiesznie)

witam wszystkich, widzę że dachy na tapecie :)

renatamama z tego co czytam wzięłaś moich do robienia dachu tak? I zadowolona? Dobrze rozumiem? I wreszcie widać zdjęcia twojego domu - ładny!

u mnie nic specjalnego się nie dzieje ale to z powodów osobistych.. będzie teraz przestój.. ale mam nadzieję w przyszłym roku dom będzie wykończony :)

Hej dziewczęta :)

W poniedziałek dekarze kończą dach, ale będą musieli jeszcze wrócić bo w środę przyjedzie domówione jeszcze jedno okno dachowe. Domek coraz bardziej mi się podoba. Nawet to sprzątanie, zamiatanie itp... może być, ale od poniedziałku wracam do pracy bo nowy rok szkolny za pasem.

Budującym postępów prac życzę, a urlopującym wypoczynku, miłej i spokojnej niedzieli - pa :)

Witam wszystkich milej niedzieli zycze .... ja niestety w niedziele musze do pracy :eek: , no coz przyzwyczailam sie juz do tego , ze zycie to jedno wielkie pasmo poswiecen w imie wyzszych celow ;).

u mnie nic specjalnego się nie dzieje ale to z powodów osobistych.. będzie teraz przestój.. ale mam nadzieję w przyszłym roku dom będzie wykończony :)

Smithka, nie przejmuj się przestojem - najważniejsze są sprawy osobiste, a reszta zawsze da się zrobić - jak domek trochę postoi i "okrzepnie", to u dobrze zrobi - nie będziecie może później mieli niespodzianek typu "od niedawna mieszkamy i ściany nam pękają" :)