Lidia_G. 27.09.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Dzięki, Renatka - mądrego to i dobrze posłuchać.... - zawsze sobie tak powtarzam, gdy łapię się na tym, że gadam sama do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 28.09.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Haaaaloooo, a co tu tak cicho??? - od dwóch dni tylko ja i Renata mamy robić tłum? Niby pogoda się psuje, niby nie lata się wtedy na budowę, a tu pustki aż echo hula! Wstyd i hańba albo jak kto woli sodoma i gomora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.09.2010 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Lidzia pobudowali teraz robia w środku .J wczoraj jeździłam i sprawdzałam ceny wełny na poddasze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 29.09.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witajcież U nas na razie przestój. Czekamy na ekipę do przyłacza wod-kan. Ponieważ mamy do zrobienia poprawki przy wejściu wody do budynku, musimy czekać. Ścianki działowe, te które moglismy zrobić, to wymurowaliśmy. Chyba trafiliśmy na szczyt sezonu, bo umówienie się z instalatorami wewnetrznymi póki co, graniczy z cudem. Jak nikogo nie znajdziemy sam z rodziną położę te rury )) Pozdrowienia i zyczenia poprawy pogody tym którzy potrzebują. Podobno przyszły tydzień ma być ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.09.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 U mnie też przestój bo pogoda raczej nie jest łaskawa i już nawet narzekać mi się na to wszystko nie chce. nic mi się nie chce .pozdrawiam.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.09.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No tak pada pada ,my też chcieliśmy obsypywanie fundamentów przed domem dość wysoko musimy nasypać z 80 cm a tu pada i nic z tego .Okna dopiero 18 października ale będziemy rozprowadzać prąd w domu zamówiłam kabelki na allegro 3x 1,5 i 2x2,5 dość tanio 100 m za 120 zł i za 185 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.09.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Zamawiać tez będziemy cement i wapno na tynki bo będziemy robić cementowo -wapienne .Ja zaczynam się bać ,że z wylewkami nie zdążymy przed zimą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 29.09.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam a u mnie nawet budowlańcy robią nie mogą weźby (bo pada)to kończą działówki na parterze(które specjalnie zostawili jak będzie padało). mam nadzieje ze wreszcie przestanie padać bo muszą dach skończyć ponieważ 8.10 wjeżdżają drzwi, okna oraz bramy garażowe a od soboty 9.10 zaczyna robić elektryk ....bedzie sie działo w nastepnym tygodniu a teraz taniec zaklinacz pogody :wave: :wave: Domek M&A&I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 29.09.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Renata, my też obawiamy się, że nie zdązymy z wylewkami, a moze nawet z tynkami przed zimą. Okna u nas bedą dopiero 17 listopada, aż się boję jaka będzie pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.09.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ja też tańcze z tobą makawel u nas okna 18 października i przed nimi chyba zrobimy elektryke i tynki .(Z oknami tak długo czekaliśmy bo Oknoplus wprowadzał na rynek nowe okna kwatery ocieplane pianką oraz miała być promocja na okna 3 szybowe ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 29.09.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Przyłączam się wo Was z tym tańcem, bo tego deszczu to jest stanowczo za dużo!!! :wave: :wave: U nas też ok 18 października mają okna, drzwi i bramy garażowe przyjechać, a na działce to chyba bagno już jest straszne - ani nie wiem, bo przy takiej pogodzie to nawet z domu nie chce się wychodzić. Planowaliśmy też w tym tygodniu posadzić thuje, no ale na razie nic z tego, zobaczymy jutro może w końcu przestanie padać. A więc jeszcze raz tańczmy :wave: :wave:Życzę wszystkim pięknej pogody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.09.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 http://images50.fotosik.pl/347/7c9cd4b06380c27amed.jpghttp://images50.fotosik.pl/347/7c9cd4b06380c27am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.09.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Jupi udało mi się wklejć zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.09.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Beatko fajnie ,że tańczysz z nami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.09.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 O, matko! Wczoraj darłam się tu sama i tylko echo mi odpowiadało, a dziś całe tłumy. Pierwszy interesik mam do Ciebie, makawel - powiedz, kochany, jak Ci się udało zrobić to, co nam zniknęło i pojawić się nie chce, czyli odnośnik do dziennika???? Renatko, jaki piękny dach i jaki piękny dom...! Zawyłam z zachwytu Ilona - trzymam kciuki, żeby dla Ciebie zaświeciło wielkie i ciepłe słońce - niech ogrzeje wszystkie smuteczki. Beata, makawel - tańczę z Wami, bo mi od piątku mają dach robić - hurrra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 30.09.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Gratulacje Renata! Zdjęcia pierwsza klasa. Jesli dobrze widzę, to fundament pomalowany dysperbitem + folia kubełkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 30.09.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 takie czary mary Lidia( a tak na poważnie skopiowane z sygnaturki) Co do tańców to u mnie pomogły dzisiaj nie pada.....na razie mam nadzieje ze tak będzie do końca tygodnia i od poniedziałku zacznie się akcja poprawki drogi dojazdowej no i tańce na następne dni pogody :wave: :wave: :wave: :wave: Renatko, fajnie te twoj daszek wygląda Domek M&A&I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.09.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 no to mnie powaliło Renatko, cudny domek i do tego już w czapeczce. gratulacje. avatarek też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.09.2010 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 zefirispka tak dyserbit stropian do fundamentów i folia kubełkowa + drenaż w koło domu ale to już sam mąż robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.09.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 makawel u nas też droga na tapecie ,kupiliśmy sporo gruzu ,koparkowy musi przyjechać trzeba kupić jeszcze kruszywa .Mamy droge prywatna 200 m na trzy osoby koszta .Tak daleko też ciągliśmy media kanalizacje i wode oraz prąd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts