Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcież :)

U nas na razie przestój. Czekamy na ekipę do przyłacza wod-kan. Ponieważ mamy do zrobienia poprawki przy wejściu wody do budynku, musimy czekać. Ścianki działowe, te które moglismy zrobić, to wymurowaliśmy. Chyba trafiliśmy na szczyt sezonu, bo umówienie się z instalatorami wewnetrznymi póki co, graniczy z cudem. Jak nikogo nie znajdziemy sam z rodziną położę te rury :)))

Pozdrowienia i zyczenia poprawy pogody tym którzy potrzebują. Podobno przyszły tydzień ma być ładny.

No tak pada pada ,my też chcieliśmy obsypywanie fundamentów przed domem dość wysoko musimy nasypać z 80 cm a tu pada i nic z tego .Okna dopiero 18 października ale będziemy rozprowadzać prąd w domu zamówiłam kabelki na allegro 3x 1,5 i 2x2,5 dość tanio 100 m za 120 zł i za 185 zł .

Witam a u mnie nawet budowlańcy robią nie mogą weźby (bo pada)to kończą działówki na parterze(które specjalnie zostawili jak będzie padało). mam nadzieje ze wreszcie przestanie padać bo muszą dach skończyć ponieważ 8.10 wjeżdżają drzwi, okna oraz bramy garażowe a od soboty 9.10 zaczyna robić elektryk ....bedzie sie działo w nastepnym tygodniu :D

a teraz taniec zaklinacz pogody :wave: :wave: :wave: :wave:

Domek M&A&I

Przyłączam się wo Was z tym tańcem, bo tego deszczu to jest stanowczo za dużo!!!:wave: :wave: :wave: :wave: U nas też ok 18 października mają okna, drzwi i bramy garażowe przyjechać, a na działce to chyba bagno już jest straszne - ani nie wiem, bo przy takiej pogodzie to nawet z domu nie chce się wychodzić. Planowaliśmy też w tym tygodniu posadzić thuje, no ale na razie nic z tego, zobaczymy jutro może w końcu przestanie padać. A więc jeszcze raz tańczmy :wave: :wave: :wave: :wave:Życzę wszystkim pięknej pogody!!!

O, matko! Wczoraj darłam się tu sama i tylko echo mi odpowiadało, a dziś całe tłumy.

Pierwszy interesik mam do Ciebie, makawel - powiedz, kochany, jak Ci się udało zrobić to, co nam zniknęło i pojawić się nie chce, czyli odnośnik do dziennika????

Renatko, jaki piękny dach i jaki piękny dom...! Zawyłam z zachwytu :)

Ilona - trzymam kciuki, żeby dla Ciebie zaświeciło wielkie i ciepłe słońce - niech ogrzeje wszystkie smuteczki.

Beata, makawel - tańczę z Wami, bo mi od piątku mają dach robić - hurrra! :)

takie czary mary Lidia( a tak na poważnie skopiowane z sygnaturki)

Co do tańców to u mnie pomogły dzisiaj nie pada.....na razie mam nadzieje ze tak będzie do końca tygodnia i od poniedziałku zacznie się akcja poprawki drogi dojazdowej

no i tańce na następne dni pogody :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Renatko, fajnie te twoj daszek wygląda

Domek M&A&I