Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej, Wiośniaczki :)

Renatka, fajne zdjęcia - rozbujałaś się z tym wklejaniem ;)

makawel, czy wszedłeś w ustawienia i po prostu zrobiłeś "kopiuj-wklej"? Czy to znaczy, że za każdym razem musisz robić to od nowa w każdym poście? Bo ja to bym tak chciała, żeby sygnaturka ukazywała się tak jak dawniej... :(

Wiecie, co ja sobie dziś zrobiłam? Popełniłam zbrodnię zawodową - ponad 4000 mali wywaliłam w kosmos!!! Skasowałam niechcący CAŁĄ służbową skrzynkę! Muszę mówić jak się czuję przez cały dzień? Buuuuuuuuuuuuu........

A jutro rano przyjeżdża więźba i zaczynają dach.... Dobrze, że chociaż to kręci się jak trzeba...

Ojej Lidzia współczuję,da się to jakoś odzyskać?

Renatka super domek,gratulacje!

My mamy dylemat,nie wiem czy zdążymy zrobić wylewki,tak straszą tą wczesną zimą.Mamy okna,mamy prad,mamy kanalizację,wodę mąż kończy robić,na 11 tynki umówione a na koniec października C.O ......no własnie i co dalej,a tak nam się spieszy.Jak przez tych naszych"fachmanów"będziemy musieli czekać do wiosny to mnie szlag tafi.Już mamy kafelkarza umówionego na luty.....buuu

Nie umię tańczyć z Wami,ale się przyłączę z prośbą o słonko

Renata, jeszcze raz piękne dzięki za obrazowy, dosłownie, instruktaż. Podobną izolację mieli nam zrobić murarze, ale "nie zdążyli", wczesniej pożegnaliśmy się z nimi. Zresztą może i dobrze, bo kto wie jaka byłaby to jakość, a tak wespół w zespół jak Adam Słodowy, zaizoluję te fundamenty.

Hej, Ludziki :)

Gabrysiu, nie wiem czy da się to odzyskać - mąż ma próbować po weekendzie. Mam nadzieję, że jego fiku-miku poskutkuje chociaż częściowym odzyskaniem poczty.

Smithka, fajnie, że jesteś - bardzo się cieszę, że turlasz dalej budowę i że wszystko toczy się zgodnie z planem. Trzymam kciuki za kredyt. :)

Zefirispka - dasz radę, przerośniesz jeszcze Słodowego i będziemy na Ciebie mówić MC Gywer! :D Uważaj, bo jak zaizolujesz za pięknie fundamentu i tak w Ciebie uwierzymy, to zaczniemy się domagać helikoptera z grafitu do ołówka :D

U nas dziś wylądowała więźba - będzie dach znaczysie

Pozdrawiam i życzę słonka podczas weekendu...

Nasz mały kawałek świata - dziennik L. i A.

Komentarze do dziennika L. i A.

O kurczę! poskutkowało! Za radą makawela zrobiłam sob ie kopiuj-wklej "robaczków" z sygnaturki i pokazały się odnośniki do dziennika - super! Wklejajcie i swoje, to będzie nam łatwiej odnajdywać dzienniki i podczytywać.

Dzięki, makawel!!! :D

Nasz mały kawałek świata - dziennik L. i A.

Komentarze do dziennika L. i A.

Dziś ładna pogoda pewnie popracowaliście na budowach .A ty zefirispka pewnie maziałeś fundamenty ? u mnie dziśmąż przód domu zaczął zasypywać ziemią bo po połowie października zapowiadają zime i stwierdził ,że fundamenty musi mieć zasypane ,chce też w tym tygodniu wstawić brame do garażu i drzwi do kotłowni .

Hej Renata. Nie dziś nie maziałem fundamentów. Zakładaliśmy czapki wylotowe na kominy i uzgadniałem z instalatorem cenę i sposób wykonania co i wod-kan. Chciałem zrobić więcej, ale czasem plany są niewykonalne. Może next weekend? Jeśli dobrze pójdzie to będziemy mieli na mikołaja, czyli 6 grudnia i prąd, i insze uzbrojenie domu, w tym kominek. Oby!