martaibartek 11.10.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Lidzia gratuluję papki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.10.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dzięki, Dziewczyny Gabrysia, spróbuj powalczyć z wklejaniem zdjęć, fajnie byłoby, gdybyś pokazała nam swoje cudo. Marta, dawno mnie u Ciebie nie było - wpadnę po środzie, bo jutro znikam na 2 dni - jadę do stolycy. Jak już wrócę taka ważna i warszawska, to zajrzę na plotki do Twojego dziennika - poszpieguję troszkę Dziś papki już całkiem sporo na naszym daszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.10.2010 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dziewczny gratulki dla Was .U mnie wczoraj przyjechał styropian na ocieplenie garażu i szczytów domu oraz wełna na ocieplenie sufitu w garażu ,bo nad arażem będzie nasza sypialnia i musi być ciepełko.Okna w poniedzieałek i wchodzi elektryka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 12.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Hej wszystkim, jestem nowa, tzn. nie dla wszystkich, bo widzę tu sporo znajomych z letniego wątku Co prawda u nas prace ruszyły z początkiem lata, ale biorąc pod uwagę bieganinę wstępną z papierologią chyba i tu się załapię, hehe. pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, ze dowiem sie kilku mądrych rezczy od tych z Was, którzy są już do przodu o te kilka miesięcy (jak ja bym już chciała wybierać drzwi!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.10.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Witamy witamy w naszych skromnych progachhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/60bujawka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.10.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Cześć, Dziewczyny i Chłopaki Renatka, co prawda, Ty jesteś już daleko przede mną, ale u nas też dziś przyjechały materiały na ocieplenie chaty. Chłopaki robią dach jak szaleni - zaraz wkleję zdjęcia do dziennika, to zobaczycie... Zaraz jak tylko skończą dach, biorą się za ocieplenie. Potem już powolutku będą dłubać sobie ścianki działowe., bo pod dachem jesienne deszcze nie będą im straszne. Hej, Dorbenka - fajnie, że tu wpadłaś Wpadaj regularnie. Ilonka, a Ty to niby kto, ten w aureolce czy ten z płonącą czachą, bo nie podejrzewam, że ten pod dechą...? Coś się tu ostatnio pusto zrobiło w tej grupie - jesień przyszła, ludzie teoretycznie powinni więcej czasu spędzać na forum, a tu tylko dyżurnych kilka osób stale pisze... Renia, wiesz coś o tym? Zdaje się, że słonko maczało w tym palce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.10.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Tak tak Lidzia jesień przyszła,ale słonko dziś ładne ja siedze i porównuje ceny styropianu na podłoge i na instalacje.2 co robie i pewnie spora część z nas szperam w necie i sprawdzam co mogę odliczyć z faktur Vat .Czekam na okna koze już mamy i zaczniemy instalacje elektryczne .Zaraz spadam na różaniec z synkiem bo to 2 klasista i czeka mnie komunia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Renia, odklep koronkę za ładną pogodę dla budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Cześć dziewczyny i chłopaki:D Wieki się nie odzywałam, ale czytam.... i podziwiam "dyżurne" że zawsze na posterunku. Co do materiałów do odliczenia, to może to pomoże: http://www.mi.gov.pl/2-482be1a920074-1793194-p_1.htm i sam wykaz http://www.mi.gov.pl/files/0/1793194/zal.pdf Co prawda od 1 stycznia ma obowiązywać, ale może warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 13.10.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 yuka znam te stronki ale teraz wertuje faktury i sprawdzam co odpisze br br straszna robota ,ale kaska się przyda .Chce złożyć jeden wniosek teraz ,żeby 2 zaraz po nowym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.10.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Lideczko oczywiście czasami jak ten pod dechą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.10.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 I ja się zbieram za te odliczenia i zebrać się nie mogę... wrrr... nie lubię księgowości...W piątek jedziemy po drzwi wewnętrzne, wkład do kominka, kafle na podłogę do garażu i setki innych pierdułek...Czy ktoś z was widział fajne połączenie kafli z panelami? Pozdrawiam i ładnej pogody życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.10.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Hejka Martusia:)Jak panele masz klejone to może być korek np. ale jeśli tzw. "pływająca" podłoga, to niestety tylko listwa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.10.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 http://archon.pl/uploads/forum/424/2575_1282984830_image.jpg Ciekawy czy się uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.10.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 http://archon.pl/projekty-domow-forum-temat/2575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 14.10.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 http://archon.pl/projekty-domow-forum-temat/2575 Coś marnie mi to wychodzi,ale coś widać.....Pozdrawiam i dalej się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 14.10.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 hej heju mnie woda się robi i kanalizaa co u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.10.2010 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam Wszystkich po dluzszej nieobecnosci nareszcie i umnie cos sie dzieje na budowie,dekarze zaczeli deskowanie dachu maja zrobic do jutra a od poniedzialku membrana dachowa plus laty i kontrlaty i dachoweczka juz nie moge sie doczekac.Wszystkim gratuluje postepow na budowach i dalszej pogody zycze .http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.10.2010 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 hej hej u mnie woda się robi i kanaliza a co u was? :)Chcialam zapytac czy wode i kanalize robi ta sama ekipa ktora budowala Twoj domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.10.2010 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 yuka znam te stronki ale teraz wertuje faktury i sprawdzam co odpisze br br straszna robota ,ale kaska się przyda .Chce złożyć jeden wniosek teraz ,żeby 2 zaraz po nowym roku . Renatka sprawdz priv..... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts