Redakcja 15.10.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Drodzy, Uczestnicy tej grupy. Wielkie wydarzenie w życiu forum! Gorąco zapraszamy do lektury „Gazety z forum”. Papierowe wydanie zostało dołączone do numeru 11 „Muratora”. W gazecie publikujemy wybrane „Dzienniki budowy”, znajdziecie dużo informacji o strukturze i życiu naszej społeczności; być może także o Was! „Gazeta z forum” ma się dobrze czytać. Mamy nadzieję, że dzięki wspólnej pracy z autorami dzienników, udało nam się to osiągnąć. A teraz prosimy, sprawdźcie nas - czytajcie gazetę o Was i dla Was. Miłej lektury! Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 15.10.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 hej hej u mnie woda się robi i kanaliza a co u was? A u nas też. Droga rozkopana, rury się kładą, minikoparka smiga aż miło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.10.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Gabrysiu gratulki fajny domek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.10.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 http://images39.fotosik.pl/349/69c9cec716acbc94.jpg gabi domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.10.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 No No Renatko domek w czapeczce z zasłoniętymi oczętami. JA TEŻ JUŻ TAK CHCĘ!!!! jutro zalewają u mnie strop na i2 części domu i zostanie wymurowanie 2 szczytów, nie mogę się doczekać pozdrawiam słonecznie Wszystkich i słoneczka życzę.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 15.10.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Piekny dom, jak są juz okna i drzwi, to można powiedzieć, że dom ma już swoją duszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.10.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 zefirispka i Ilonka to domek Gabrysi mój okienka będzie miał w poniedziałek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 15.10.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Renata, i tak dom jest ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.10.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 zefirispka teraz to słodzisz hi hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 15.10.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 przypominam się!!!I w tym miejscu przypominam też sobie że się stawiamy. bo po postępach na budowie można by sądzić, że wszyscy o nas zapomnieli.Minął sierpeień, wrzesień jest połowa pazdziernika a mój dach ciągle czeka na dekarza. Okna już czekają na montaż, ale będziemy je wstawiać dopiero jak dach przykryjemy. To czekanie, ta bezczynnośc ....... A u Was już domki w kapeluszach!!!! Też tak chcę i to już!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 15.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 zefirispka teraz to słodzisz hi hi. No pewnie, co ja na to poradzę, tak już mam: cukier krzepi A okien i tak zazdroszczę, my musimy czekać jeszcze miesiąc. Normalny obłęd z tymi terminami montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 A u nas okna już zamontowane, ale dach w trakcie;) To tak, żeby było nietypowo:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.10.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Lili zaraz i twój domek będzie miał kapelusz Yuka a co! grunt to być oryginalną u nas też inaczej: żadne pomieszczenie nie ruszone, a garaż pięknie wymalowany Renata jak montaż bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 16.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Renatka dziękuję Ci jesteś wielka!!! Piwko stawiam za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roby2603 17.10.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 No, dziewczynki, ja już zacząłem ocieplać. Pogoda sprzyja, żeby tak jeszcze tydzień wytrzymałohttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=27291 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.10.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Marta brama w pudełku jeszcze ,mąż przygotowywał otwory okienne bo jutro wielki dzień okna ,w kuchni musiał podkuć bo wymyśliłam sobie bez parapebtu tylko na całości blat kuchenny .Wstawiał drzwi między domem a garażem też musiał kuć bo budowlańcy zrobili otwór o 10 cm mniejszy a mąż wraca o 16 zje obiad i na działke ale dużo zrobić się nie da bo zimno i ciemno .W tym tygodniu kończyć będzie kanalize w domu musi jeszcze rozprowadzić w kuchni i zastanawia się czy wode i centralne będzie sam rozprowadzał czy zlecić to komuś ,od środy prąd będzie się robił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.10.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Gabrysia to proste .Musisze wejść na http://www.fotosik .plwchodzisz na dodaj zdjęcie później wciskasz przeglądaj dodaj zdjęcie ze swojego komputera jak zdjęcie wejdzie to pod spodem masz kody ,robisz kopiuj (te) na forum ,wchodzisz na forum muratora ,robisz wklej ,ale usuwasz początek i koniec http://images39.fotosik.pl/350/42ca3c1fd1a48bfd.jpg normalie weszło by ci tak i wtedy powstaje link do zdjęcia usówasz początek i koniec zostaje tylko htt;//images39.fotosik.pl/350/42ca3c1a48bfd.jpg uda ci się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.10.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Gabrysiu ostatnio zapomniałam pogratulować tobie zakończonego kolejnego etapu budowy: GRATULUJĘ i oby dalej tak szło Roby ale twój domek cudny! taki swojski uzupełnij dziennik, to chętnie będę zaglądała. U nas wczoraj chłopaki ocieplili poddasze wełną 15. Z zewnątrz w tym roku nie ocieplamy. W sumie możemy już mieszkać: woda w domu, prąd, kaloryfery cieplutkie, podłogówka działa, a że wszędzie tylko beton i tynk... tak industrialnie po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Co to kurna jest z tymi podwojnymi wpisami .......... to te unowoczesnienia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.10.2010 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Edytko tak tak wczoraj było 100 stron wpisów dziś 95 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts