Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie chodziło mi o vat do odliczenia,to wiem,że będzie i nic się w tej kwesti nie zmieni.Chcę teraz możliwie dużo kupić,bo później ceny wzrosną o 1%,ale jednak.Dla niektórych to będzie pewnie okazja podwyżek,będą mieli wytłumaczenie,że to przez vat.A poza tem to ja wolę wydać jak jeszcze mam kasę (tzn.już z kredytu) i myśleć o dalszym etapie.Staram się załatwiać wszystko na luzie,bez gonitwy.Renata u nas w garażu i kotłowni też mąż będzie sam kładł,ale akurat do tych pomieszczeń jeszcze płytek nie mam.

Kochane widzę, ze orientujecie się w tych sprawach podatkowych - proszę napiszcie mi DUZYMI LITERAMI jak to jest -ja to tak rozumiem, ze teraz kupując materiały z 22% Vatem mogę wystąpic o zwrot 15 % tegoż Vatu, ale takie prawo ma przysługiwać tylko do konca tego roku? Czy jednak w przyszłym roku też, a moze o inną ulgę chodzi?? Zefirispka oświeciz mnie? dzięki

NO no no Gabrysiu ,ale zakupy te zebrano dość popularne ,ale ładne .Idziesz pełną parą .

Ja dziś byłam 2 razy po 10 minut na budowie pierwszy raz otworzyć budowe hydraulikowi bo oddał klucze przedwczoraj kuzynowi ( Elektrykowi) bo wczoraj miał sprawy rodzinne i go nie było .W poniedziałek kończy ma nas tylko podpiąć do licznika ( główny zawór ) i będzie po hydraulice po tynkach ma wejść zrobić wszystko co trzeba w kotłowni .

Drugi raz byłam sprawdzić po ciemku jak wyglądają drzwi ,wstawili z moim tatą z garażu do kotłowni i do momu wkońcu mam drzwi ,brama jeszcze czeka na montaż .

Jutro niedziela pracująca musimy posprzątać przed tynkami .Zaczynamy albo w poniedziałek albo wtorek .

Hej, Kochane

Martusiu, jestem konsultantką ślubną i prowadzę takąż agencję - więcej nie mogę napisać tutaj, bo powiedzą, że się reklamuję, a nie mam takich intencji. :) ...A czemu o to pytasz?

Gabrysiu, czy Ty może zamierzać zająć się zawodowo projektowaniem wnętrz? Wizualki, które wkleiłać na forum są super! Może otworzysz "kiosk" z poradami arch, tutaj na naszej grupie...? :)

Znajdą się tacy, co dobrze zapłacą... :D

Hejka ,pogoda dziś znowu dość ładna .

Wczoraj 3 godziny sprzataliś budowe i mąż z tatą rozkładali kabelki do alarmu .Elektryka gotowa zostało po tynkach połączyć kabelki w skrznce cena nas zadowoliła 4000 tys cała elektryka nawet mąż sobie wymyślił projektor też mu rozprowadzili .