Renatamama3 04.11.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Gabrysiu ja też mam płytki do wiatrołapu oraz holu i garaż z kotłownią w garaż maż chce sam kłaść przez zimę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 04.11.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nie chodziło mi o vat do odliczenia,to wiem,że będzie i nic się w tej kwesti nie zmieni.Chcę teraz możliwie dużo kupić,bo później ceny wzrosną o 1%,ale jednak.Dla niektórych to będzie pewnie okazja podwyżek,będą mieli wytłumaczenie,że to przez vat.A poza tem to ja wolę wydać jak jeszcze mam kasę (tzn.już z kredytu) i myśleć o dalszym etapie.Staram się załatwiać wszystko na luzie,bez gonitwy.Renata u nas w garażu i kotłowni też mąż będzie sam kładł,ale akurat do tych pomieszczeń jeszcze płytek nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 05.11.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Kochane widzę, ze orientujecie się w tych sprawach podatkowych - proszę napiszcie mi DUZYMI LITERAMI jak to jest -ja to tak rozumiem, ze teraz kupując materiały z 22% Vatem mogę wystąpic o zwrot 15 % tegoż Vatu, ale takie prawo ma przysługiwać tylko do konca tego roku? Czy jednak w przyszłym roku też, a moze o inną ulgę chodzi?? Zefirispka oświeciz mnie? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.11.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Lidzia Kochana- trochę prywaty. Czy mogłabyś zdradzić kim jesteś z zawodu i czym się zajmujesz? Gabrysia pochwal się płytkami! Mój małż z teściem też będą sami kładli płytki w garażu i kotłowni chyba rodzin nam się jakaś nowa świecka tradycja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.11.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ....http://archon.pl/projekty-domow-forum-temat/2575?page=23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.11.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 http://archon.pl/projekty-domow-forum-temat/2575?page=23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.11.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Tylko tak potrafię się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.11.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 http://archon.pl/projekty-domow-forum-temat/2575?page=17 Kuchnia ta z zabudowaną lodówką będzie.Płytki do jednej łazienki będę Opoczno zebrano,do drugiej Opoczno fiji,na korytarz stonewood nowa gala 03 i do kuchni stonewod 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.11.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 http://www.dekordia.pl/index.php?s=ugal&rodzgal=r&id_gal=617 To nie moja łazienka,tylko takie płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.11.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 http://ceramika24h.pl/opoczno-fiji-c-1_2_126.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.11.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 http://www.dekordia.pl/index.php?s=produkt&id=56174 http://www.dekordia.pl/index.php?s=produkt&id=56455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.11.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 NO no no Gabrysiu ,ale zakupy te zebrano dość popularne ,ale ładne .Idziesz pełną parą .Ja dziś byłam 2 razy po 10 minut na budowie pierwszy raz otworzyć budowe hydraulikowi bo oddał klucze przedwczoraj kuzynowi ( Elektrykowi) bo wczoraj miał sprawy rodzinne i go nie było .W poniedziałek kończy ma nas tylko podpiąć do licznika ( główny zawór ) i będzie po hydraulice po tynkach ma wejść zrobić wszystko co trzeba w kotłowni .Drugi raz byłam sprawdzić po ciemku jak wyglądają drzwi ,wstawili z moim tatą z garażu do kotłowni i do momu wkońcu mam drzwi ,brama jeszcze czeka na montaż .Jutro niedziela pracująca musimy posprzątać przed tynkami .Zaczynamy albo w poniedziałek albo wtorek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 06.11.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Hej, Kochane Martusiu, jestem konsultantką ślubną i prowadzę takąż agencję - więcej nie mogę napisać tutaj, bo powiedzą, że się reklamuję, a nie mam takich intencji. ...A czemu o to pytasz? Gabrysiu, czy Ty może zamierzać zająć się zawodowo projektowaniem wnętrz? Wizualki, które wkleiłać na forum są super! Może otworzysz "kiosk" z poradami arch, tutaj na naszej grupie...? Znajdą się tacy, co dobrze zapłacą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 06.11.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Lidzia tu a ja byłam u Ciebie ,dziś mi łeb penka w nocy głupie sny ,że mąż wydał kase na tynki kupił jakieś 2 auta budowlane tak się wkurzyłam aż mu wlałam .Ta budowa mnie wykończy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 06.11.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Lidka bardzo dziękuję,że tak mnie doceniasz,ale niestety nie jestem taka zdolna.Projekty robione mam w salonach.Łazienki TGS Partner a kuchnia lokalny salon kuchenny.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.11.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Renatko kochana nie martw się snami, mnie ostatnio śniły się okna z profilami z czekolady dla dzieci i we śnie zastanawiałam się czy dzieci jej nie zjedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 07.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Lidzia przez Ciebie wczoraj poszłam spać po północy.Super masz dziennik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Hejka ,pogoda dziś znowu dość ładna .Wczoraj 3 godziny sprzataliś budowe i mąż z tatą rozkładali kabelki do alarmu .Elektryka gotowa zostało po tynkach połączyć kabelki w skrznce cena nas zadowoliła 4000 tys cała elektryka nawet mąż sobie wymyślił projektor też mu rozprowadzili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Czekamy na cene z instalacje wodną praca ok 1.400 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Pan kupił materiały na instalacje wodną ale mówił wstępnie,że maź 1.800 dziś mamy się rozliczyć jutro albo w środe tynki pan jeszcze gdzieś kończy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts