Renatamama3 11.11.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Wczoraj chłopaki zrobili szpryc w całym domu obsadzili narożniki ,zaszkoczyli mnie tym ,że gaszą wapno ,czyli będe mieć super tradycyjne tynki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.11.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Hejka Ale dużo się u Was dzieje! Gratulacje - trzymam kciuki za szybkie zakończenie prac. Zefirispka, Renatka super, że trafiliście na fajnych fachowców - ze świecą takich szukać, a jak już się znajdą, to trzeba chuchać i dmuchać, żeby się nie popsuli Makawel[, pięknie podgoniłeś roboty. Tańczę z Tobą, bo dość już mam deszczu - co prawda nic wielkiego się u nas nie dzieje, ale nie lubię jak tak szaro jest na świecie. Marta, mów sobie co chcesz, mnie i tak się będziesz kojarzyć z anielską cierpliwością - przy Tobie, to ja sama sobie wydaję się niezłą zołzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Hejka Cholera, własnie zżarło mi przed chwilą cały post!!! Jeszcze raz: Gratuluję Wam serdecznie i trzymam kciuki za szybkie zakończenie prac, bo strasznie dużo się u Was jeszcze na budowach dzieje. Renata, zefirispka, świetnie, że trafiliście na takich fachowców - dopieszczajcie ich ile wlezie, żeby się nie popsuli i byli równie fajni dla innych... makawel, ależ podgoniłeś roboty! Super! Tańczę z Tobą, bo mam już dość takiego szarego i rozmazanego świata - na budowie niewiele się u nas dzieje odkąd murarze sobie poszli, ale pogoda by się przydała, bo chcemy ognisko dzieciom zrobić i z racji deszczu kończy się na obietnicach... Marta, mnie i tak będziesz kojarzyć się z anielską dobrocią (nie pytaj czemu, bo nie wiem). Przy Tobie ja sama w swoich oczach, to niezła zołza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.11.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Lidzia też się ciesze bo aż mnie częsie jak ktoś leci zemną w gumki .A dzi rano pojechaliśmy do leroy merlin bo jest promocja na wełne kupiliśmy Isowera na strych i dostaliśmy drabine gratis zakupy powyżej 500 zł jest drabina w prezencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 12.11.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Renatamama3 czy mogła byś coś więcej o tej promocji wełny powiedzieć - za jaką cenę udało Wam się kupić rolkę i jakiej grubości i nie orientujesz się, czy ta promocja jest we wszystkich marketach w leroy merlin? (my ze Śląska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.11.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Beatko kupiliśmy Uni mate współczynnik 39 14,20 metr rolka 98 zł wiem ,że jest na promocji jeszcze Ursa wsółczynik 45 8,84 metr rolka ponad 53 zł .Po wylewkach chcemy ocieplić strych , później sufity u dzieciaków ale sufity chcemy ocieplić Super matą współczynnik 33 a ta jest tańsza na necie .Grubość 15 cm my ocieplać dędziemy 15 + 10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 12.11.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Beatko ale na allegro na śląsku masz taniej .U mnie też właśnie sprawdzałam dziś sprzedawca od którego styropian kupowałam obniżył cene wełny z 14,20 na 12,80 Isowera ,no nic dostaliśmy chociaż drabine . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 12.11.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Dzięki Renatko za odpowiedzi. Mąż również chce wełnę Isover kupić, dlatego to mnie tak ciekawiło. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 14.11.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Hej, kochani a co tu tak cicho??? Podbijam wątek, żeby nam nie spadł na łeb na szyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefirispka 14.11.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Niech będzie, to i ja zakrzyknę wieczorową porą. Jutro montują nam drzwi, a w środę okna! No i fundamenty ociepliliśmy na zimę Tylko gdzie ona, dziś miałem 18 stopni na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.11.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 http://images41.fotosik.pl/379/7ad17bf9ff4eabbfmed.jpg moja więźba, robiona 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.11.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 http://images46.fotosik.pl/364/92220a80494de641med.jpga to kawałek mojego bałaganu budowlanego.pozdrawiam wszystkich.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Niech będzie, to i ja zakrzyknę wieczorową porą. Jutro montują nam drzwi, a w środę okna! No i fundamenty ociepliliśmy na zimę Tylko gdzie ona, dziś miałem 18 stopni na plusie. Gratuluję i marzę o tym samym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 14.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Hejka:) Ale dużo wpisów przybywa. Musiałam trochę poczytać co tam u was, pogoda sprzyja zatem czały czas do przodu. U mnie po dwutygodniowej przerwie w oczekiwaniu na naszego murarza, "zaczęły się tynki" http://lh4.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TOAPPZduEbI/AAAAAAAACQY/KXV1w8puUnE/11.jpg Ja podobnie jak i wy spędzam czas na przeglądaniu netu i sklepów (kafelki, wanny, brodziki, umywalki, kabiny, baterie.....) Na dodatek do naszych drzwi pukają potencjalni kupcy mieszkania :D:D Pozdrawiam - Jola http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.11.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 zefirispka ,ilonko gratulki ,super postępy do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 14.11.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Joluś ten sam etap mamy tylko większy syf ,chłopaki robią tynki ręczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 14.11.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Joluś ten sam etap mamy tylko większy syf ,chłopaki robią tynki ręczne . Kochana "mój" murarz jest już przeze mnie wyćwiczony http://emotikona.pl/emotikony/pic/0acute.gif ( u sąsiadów zostawił syf z zastygłych tynków), a ja zamiast siłowni wolę sprzątanie na budowie. Niestety na dole jest bajzel (wszystko pod nogami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.11.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 U mnie chłopaki to co spadnie w większośći zbierają i spowrotem do betoniary i znów na ściane są oszczędni .W pierwszy dzień był taki syf ,że lepiej było na budowe nóżek nie wkładać robili obrzute cały dom był obrzucony 1 warstwą no i podłoga też .W sobote jak pojechali troche posprzątałam 3 pokoje bo tyle zrobili ,w tygodniu ciężko sprzątać bo pracują o 7-8 do 18-19 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.11.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 witam Jako że wszyscy się tynkują to i ja dzisiaj mogę tez się do tych osób zaliczyć panowie przez dwa wcześniejsze dni przygotowywali narożniki a dzisiaj mieli juz zacząć tynkować . W czwartek jako że miałem wolne i myślałem wszyscy tez maja pojechałem na działkę łopata pomachać dla zdrowotności o to co zastałem na działce bardzo mnie ucieszyło panowie układali dachówkę(spytałem się czy wolnego dzisiaj nie maja a oni ze wolne to wczoraj mieli bo padało a dzisiaj to trzeba ładna pogodę wykorzystać ) wiecej w dzienniku oczywiscie http://img600.imageshack.us/img600/2589/pict0787.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.11.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Gratuluję wszystkim postępów! Jak są tynki to już tak bardzo domowo w środku się robi Ja tynków dobrze nie wspominam, bo ciągnęło się to i ciągnęło... teraz tak samo myślę o gładzeniu ścian- podobna robota :/ Choć efekt później robi wrażenie i bardzo cieszy więc chcąc nie chcąc trzeba się przemęczyć. A u nas dziś wszedł pan od glazury i terakoty. Właśnie gruntuje ściany. Dół wygładzony, pan Rysiu ściera klatkę schodową. Czekamy na kuriera z brodzikiem i kabiną prysznicową. Czas rozglądać się za panelami. Za 2-3 tygodnie będziemy zamawiali kuchnię w Ikea, bo do 24.12 jest dobra promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts