Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiosna 2010 - ZACZYNAMY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć, Kochani :)

Ależ się działo przez weekend - przyjemnie popatrzeć: więźba, dachówka, tynki, ocieplenia...GRATULACJE! Ja też tak chcę!!! :D

U nas pogoda super - dziś było 13 st. - na południu Polski lato -fajowo!

Za parę dni będą u nas robić bramę garażową - ale nie taką piękniusią, tylko starą, używaną, żeby na zimę garaż zamknąć. Auto w każdym razie można byłoby już wstawić... :D

Od dziś mamy drzwi do domu.

http://img254.imageshack.us/img254/5439/111510144949.jpg

Niestety, okna będą dopiero końcem listopada. Jak twierdzi wykonawca, producent nie wyrabia z zamówieniami. I kicha, a taka ładna wiosna jest tej jesieni, w sam raz na takie prace. Co za pech.

Ps. Renata, ja jeszcze w sprawie tynków i wylewek. Czy zamierzacie potem w zimie ogrzewać cały dom, czy też jak wszystko się zwiąże, wyłączycie dmuchawy i piec? Cały czas mnie to nurtuje, a mam sprzeczne informacje.

zefirispka pogoda nam sprzyja panowie nawet kozy nie palą w sobote i niedziele do 17 wietrzyliśmy tak było pięknie .A z wylekami już pewnie tak się nie uda ,więc jakiś czas będziemy palić po kilka godzin wczoraj był kierownik budowy i powiedział można robić jak przyjdzie mróz to żebyśmy dodali jakiś dodatek do betonu .

Renata a skąd to foto kuchni? bo fronty faktyczne jak Ikea Stat (czyli te co chcę zakupić)

My wreszcie też daliśmy faktury do rozliczenia dla księgowej mam nadzieję, że szybko się upora i nowa kaska spłynie.

A i chwalę się: płyteczki na ścianie w kuchni położone! cudnie wyglądają :) cieszę się jak gwizdek!