amyF 22.07.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 a jaką polecacie dachówkę ceramiczną?i gdzie najlpiej kupic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 24.07.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 a jaką polecacie dachówkę ceramiczną? i gdzie najlpiej kupic??? jest dużo producentów dachówki - do wyboru do koloru. Jak zwykle wszystko zalezy od tego co Ci sie podoba, ile masz środków, jakieś inne prywatne preferencje, czy chcesz zakładkową, karpiówka etc. Znani producenci to Braas, Ruup, Creaton, Roben, Koramic, Jungmeier - to te bardziej znane firmy. Te droższe to Koramic, Ruup i Creaton. Ja brałem z Dekpolu (ul. Sytkowska 43) - ceny mają dobre ale szwankuje u nich liczenie przy ofercie - w niektórych istotnych pozycjach mówiąc delikatnie dają ciała. Słyszałem, że ludzie biorą też w Waszdachu w Kórnik – Skrzynki ul. Poznańska 2. Na Obornickiej jest też kilka firm (przed mostem w Suchym Lesie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 26.07.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam, ja coprawda juz wybudowana i mieszkajaca ale ciagle na wykończeniu:) Szukam parapetów zewnętrznych. Czy ktos sie moze orientuje gdzie w Poznaniu lub okolicy jest największy wybór, chodzi mi głównie o parapety kamienne . Od sierpnia wchodzi ekipa z ociepleniem i tynkami wiec jak ie sprawdza to polece:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 27.07.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Temat szamba z Radomia:Poki co 2 zdecydowanych na 3 tydzień sierpnia więc jeśli ktoś chce się załapać na ten transport proszę o kontakt ze mną 600373201, Jeszcze jedno szambo wejdzie na samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 27.07.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Temat szamba z Radomia: Poki co 2 zdecydowanych na 3 tydzień sierpnia więc jeśli ktoś chce się załapać na ten transport proszę o kontakt ze mną 600373201, Jeszcze jedno szambo wejdzie na samochód. No ludziska, nie ociągać się, bo w naszym transporcie na spółę z tomclavem jest miejsce tylko na jedno dodatkowe szambicho. Nie prześpijcie okazji taniego sprowadzenia polecanego szamba z samego centrum szeroko znanego szambiarskiego zagłębia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodzinnebudowanie 28.07.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Sorka że się wtrącę...Czy jeśli napisać że Radomskie to g....ane zagłębie, to będzie:- reklama?- antyreklama?- szczera prawda? (Radomszczaki się nie obrażajcie proszę) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 29.07.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 pytanie odnośnie szamba:czy ta firma również montuje szambo czy tylko "wkłada" do wykopanej dziury???no i daje jakąś gwarancje czy cos??/ do Rodzinnebudowanie: o co ci chodzi z tym zagłębiem że ci nie pasuje? może jakies konkrety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodzinnebudowanie 29.07.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 do Rodzinnebudowanie: o co ci chodzi z tym zagłębiem że ci nie pasuje? może jakies konkrety??? Żart to miał być niewinny.... Sorrka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 29.07.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 pytanie odnośnie szamba: czy ta firma również montuje szambo czy tylko "wkłada" do wykopanej dziury??? no i daje jakąś gwarancje czy cos??/ do Rodzinnebudowanie: o co ci chodzi z tym zagłębiem że ci nie pasuje? może jakies konkrety??? na szambo musi być atest do odbioru budynku na koniec. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 29.07.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Skoro tak to tylko + dla nich. Minus w różnicy cen, a załatwienie koparki to nie problem - ani czasu ani kosztów (max 2h kopania kosztuje 200 zł). Sorry za sceptycyzm ale lichwa mnie po prostu .... denerwuje. Problem polega na tym że zwykłą koparką nie podniesiesz żelbetowago zbiornika i musisz jeszcze jakiś dźwig organizować - oni maja koparkę Taką konkretną i wstawiają zbiornik. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 30.07.2010 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 można zamontować 2 mniejsze szamba spięte razem i wtedy powinna koparka wstawić takie mniejsze szambo moi sąsiedzi mają tak zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 30.07.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Żart to miał być niewinny.... Sorrka... hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 30.07.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 można zamontować 2 mniejsze szamba spięte razem i wtedy powinna koparka wstawić takie mniejsze szambo moi sąsiedzi mają tak zrobione można , ale po co i czy wyjdzie taniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 30.07.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Nie wyjdzie taniej. Szambicho dwukomorowe składane z 2 części kosztuje parę stówek więcej niż jednokomorowe. Edit: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 02.08.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Problem polega na tym że zwykłą koparką nie podniesiesz żelbetowago zbiornika i musisz jeszcze jakiś dźwig organizować - oni maja koparkę Taką konkretną i wstawiają zbiornik. Piotr mi jak przyjechali z szambem z Radomia to od razu mieli HDS na pace - nie musiałem dźwigu organizować. A kosztowało tyle samo (w cenie nie było wyszczególnionych kosztów montażu). tu w Wlkp nie mieli nic lepszego niż kolesie 400 kilometrow dalej - anie pod względem jakości ani ceny ani warunków dostawy. rozumiem patriotyzm lokalny ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 03.08.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 OK - ja grzecznie napisałem że u mnie i moich klientów Fach -bet zrobił dobrze szybko i kompleksowo wybór nalezy do każdego inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 04.08.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 można , ale po co i czy wyjdzie taniej ? z tego co wiem robili tak z powodu wysokiej wody żeby nie musieć za głęboko kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 04.08.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Tylko czy te pół metra w różnicy głębokości szamb 1- i 2-komorowych jest aż tak ważne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 04.08.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 nie mam pojęcia mówię tylko jak robili nasi sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 04.08.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Hmmm... Bo dwukomorowe szamba mają (jak dla mnie) duży minus. Przy połączeniu przelewowym takich zbiorników trzeba je opróżniać oddzielnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts