aadamuss24 01.09.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam. Gdzieś na którejś grupie poznańskiej ktoś polecał Pana z Kobylnicy do różnych prac ogrodowych i nie mogę znaleźć tego postu Czy ktoś pomoże ? pozdrawiam adam znalazłem Polecam też, jeśli komuś potrzeba -pracownika na godziny.Jest to pan , który na naszym osiedlu w klinach wykonałjuz sporo czarnej roboty. za godzinę bierze 10 zl. Jeśli komus wyda sie to duzo to zaznaczam , ze jest bardzo wydajny. Oczko wodne 18m2 wykopal mi w 10 godzin. U sasiadow pan z zona rozwozil żwirek na rabatach na calej dzialce, kosił, pracowal przy kopaniu pod fundamenty,kopaniu pod rury, kopaniu pod zbiorniki na deszczowke przy betoniarce, cięciu drewna, rozplantowaniu ziemi po dzialce.Polecam go szczegolnie budujacym sie i mieszkajacym w rejonie wiosek puszczy zielonki, kobylnicy, klinów, kicina, tuczna i innych. to ze wzgledu na to, ze ten pan dojezdza rowerem z kobylnicy. Jego żona wyrywa chwasty, pomaga w ciezszych pracach ogrodowych, sprząta też w domach.Ona bierze 8 zł za godzine. Bardzo ich polecam bo pracuja na naszym osiedlu bardzo solidnie, a to jest ich jedyne zrodlo utrzymania.Rozejrzyjcie sie po dzialkach bo czasem czlowiek nawet nie wie, ze w czyms przydalaby sie pomoc, a komus dzieki temu mozna dac zarobic na chleb. Państwo ci nazywaja sie Wróbel.ich nr tel 883423035. tel zawsze odbiera żona.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.09.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam, mam 2 prosby. 1 dotyczy drewna kominkowego. Pora sie zainteresowac a ostatni dostawca, od ktorego kupowalem sprzedal mi mokre drewno. Na pewno nie bylo sezonowane. Macie jakies namiary? 2 rzecz dotyczy parkieciarza. Stracilem namiar do swojego a potrzebuje kogos kto polozy nowy olej na moj kawalek parkietu. Najlepiej gdyby byl z okolic Swarzedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 01.09.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 witam,mogę również prosić o cenę drzwi na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 02.09.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witamzna może ktoś namiary na parapety wewnętrzne i zewnętrzne? Interesują mnie różne materiały, paleta kolorów etc. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rahlus 02.09.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam, mam pytanie, czy ktoś z Was kupował okna w firmie Bereźnicki z Suchego Lasu? (profile Veki) Jeżeli tak, to czy mogę prosić jakieś opinie nt. okien, montażu,serwisu itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 05.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Tak odnośnie pana od prac ogrodowych. Dwa razy przyszedł a na trzeci dzień (gdzie inni byli umówieni na układanie rur w wykopach), już sobie dał spokój i wcale się nie pojawił pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 08.09.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Pilnie kupię skrzynkę elektryczną budowlaną - tel 510 08 55 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 10.09.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Przypominam sie jeszcze raz. Czy zna ktoś może namiary na firmę, gdzie można pooglądać różniaste parapety - generalnie wewnętrzne ale zewnętrznymi też nie pogardzę. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzmet 10.09.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Witam wszystkich budujących i tych co zamierzają budować w niedalekiej przyszłości. Ja jestem na etapie wyboru projektu. Zastanawiam się pomiędzy 2 projektami z kolekcji Muratora:Niewielki i Bursztynowy Blask. Projekt "niewielkiego"liczy już sobie kilka lat dzięki czemu można się wiele na jego temat dowiedzieć. Z kolei Bursztynowy blask to nowość. Być może ktoś z was też przymierza się do któregoś z tych projektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 13.09.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam, szukam dobrej firmy instalacyjnej CO, woda, kanaliza. Dajcie proszę jakieś konkretne namiary na ludzi solidnych i nie za drogich oczywiście. Buduję w Zalasewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakiw 17.09.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 witam poszukuje brukarzy, biała lista niestety nie jest zbyt bogata w tym temacie:( macie sprawdzone kontakty?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawłotka 20.09.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Polecam ekipę instalacyjną pana Łukasza Nowaka z Grodziska Wielkopolskiego. Sprawni, solidni, pan Łukasz ze sporym doświadczeniem podpowiada różne rozwiązania, a do tego naprawdę cenowo konkurencyjni. Ekipa już była polecana na forum, na białej liście 503103414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 27.09.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 cześćCzy posiada ktoś namiary na sprzedawców drewna do kominka - głównie dębina, buk, grab. To co na razie mam to ceny z deczka wysokiedzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawomik 03.10.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Witam budujących Wielkopolan , dołączyłem dopiero dziś ale swój domek zacząłem w zeszłym roku budować.Buduje w okolicach Ostrowa Wlkp. i jeśli znajdują się tu osoby z tych okolc to dajcie znać , ja jestem na etapie dachu i okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 11.10.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 czy ktoś móglby pozycyc rusztowanie warszawskie na kilka dni?600373201[email protected] poszkuje także sprawdzonego składu drewna z suchym dębem na schody oraz stolarza który zrobi rame do drzwi zewnętrznych- bez wypelnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 14.10.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam Was, polecam wam fachowca od wszelkich prac wykończeniowych - podaję namiary p. Robert tel.661 633-095 (proszę powołać się na Cypriana) Fachowiec solidny, terminowy, punktualny, który potrafi również doradzić i podsunąć dobre pomysły i rozwiązania - bardzo nam pomógł przy budowie. U nas wykonywał prace od gipsowania, malowania, zabudowy nidą, ocieplenia poddasza po drenaż, ocieplenie budynku, kład również glazurę, panele podłogowe, wykonywał również prace stolarskie - całość przy naprawdę rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 18.10.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witam,poszukujemy sprawdzonych kontaktów brukarzy w rejonie Kostrzyna Wlkp, Swarzędza i okolic, biała lista niestety, jak słusznie zauważono kilka postów wcześniej jest krótka. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 20.10.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 U znajomych bruk kładła firma Solid Bruk chyba z Kostrzyna.Tempo pracy i jakość niezła.tel 608 596 946.Mojego wykonawcy niestety raczej nie polecam z uwagi na b.długi termin wykonywania prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 21.10.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 U znajomych bruk kładła firma Solid Bruk chyba z Kostrzyna.Tempo pracy i jakość niezła.tel 608 596 946.Mojego wykonawcy niestety raczej nie polecam z uwagi na b.długi termin wykonywania prac. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubiakpiotr1982 24.10.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 witam wszystkich poszukuję ekipę do tynków cementowo-wapiennych zacieranych piaskiem kwarcowym w miarę tanich i solidnych. Jeśli macie jakieś namiary i ceny za m2 bedę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts