jarekn5 22.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam!Zgłaszam się do grupy budujących 2009.Będę budował we Wirach,jestem na etapie zakupu wybranego projektu,potem oczekiwanie na pozwolenie budowlane. pozdrawiam wszystkich budujących w 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 23.03.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam!Zgłaszam się do grupy budujących 2009. Będę budował we Wirach,jestem na etapie zakupu wybranego projektu,potem oczekiwanie na pozwolenie budowlane. pozdrawiam wszystkich budujących w 2009 r. witamy Ja juz rozpocząłem w sobotę..... wykopałem szpadlem dwa kanały, które odprowadzają wodę z wykopu, który jest na mojej działce Teraz tylko modlić się o dobrą pogodę co by CAT mógł wjechac na moja glinę aha - no i pustak niemiecki tez już zarezerwowany - Wieneberger Poroton 24, czyli tak jak chciałem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jakby ktoś potrzebował to mam na zbyciu sam licznik prądu za 50 zł - południowo/wschodnia część Poznania - był używany jak miałem pożyczany prąd od sąsiada. Teraz już mam "swój" prąd i mi niepotrzebny.Jeśli zainteresow-any/-ana to pisz na maila lub P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam!Zgłaszam się do grupy budujących 2009. Będę budował we Wirach,jestem na etapie zakupu wybranego projektu,potem oczekiwanie na pozwolenie budowlane. pozdrawiam wszystkich budujących w 2009 r. witamy Ja juz rozpocząłem w sobotę..... wykopałem szpadlem dwa kanały, które odprowadzają wodę z wykopu, który jest na mojej działce Teraz tylko modlić się o dobrą pogodę co by CAT mógł wjechac na moja glinę aha - no i pustak niemiecki tez już zarezerwowany - Wieneberger Poroton 24, czyli tak jak chciałem. Pozdrawiam wszystkich Hej U nas też sucho na działce było w sobotę. Ten tydzień ma ponoć popadać, a później już prognozują ładną wiosnę. Liczę na to. My tez zamierzamy ściągać humus w tym tygodniu. A powiedz po ile dostałeś pustak? My jeszcze negocjujemy ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 23.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hej U nas też sucho na działce było w sobotę. Ten tydzień ma ponoć popadać, a później już prognozują ładną wiosnę. Liczę na to. My tez zamierzamy ściągać humus w tym tygodniu. A powiedz po ile dostałeś pustak? My jeszcze negocjujemy ceny. Hej, 5,45 PLN brutto z dostawą, rozładunkiem, przechowaniem, odbiorem resztki nawet kilku pustaków, dowóz kilku szt itd. Polski Portherm jest chyba po 5,36 brutto Też liczę na ładną i ciepłą wiosnę Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 23.03.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam!Zgłaszam się do grupy budujących 2009. Będę budował we Wirach,jestem na etapie zakupu wybranego projektu,potem oczekiwanie na pozwolenie budowlane. pozdrawiam wszystkich budujących w 2009 r. witamy Ja juz rozpocząłem w sobotę..... wykopałem szpadlem dwa kanały, które odprowadzają wodę z wykopu, który jest na mojej działce Teraz tylko modlić się o dobrą pogodę co by CAT mógł wjechac na moja glinę aha - no i pustak niemiecki tez już zarezerwowany - Wieneberger Poroton 24, czyli tak jak chciałem. Pozdrawiam wszystkich SUPER Witam po sąsiedzku my budujemy w Kiekrzu pod Rokietnicą!!! Też mamy glinę na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 23.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Byłam dziś w składzie budowlanym i dowiedziałam się, że do końca marca Ytong ma promocje na bloczki 40, 36,5, 24 i 7,5. Warto zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Byłam dziś w składzie budowlanym i dowiedziałam się, że do końca marca Ytong ma promocje na bloczki 40, 36,5, 24 i 7,5. Warto zamawiać. podaj może ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 23.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mnie interesowały bloczki 36,5 i dostałam cenę netto 99,50/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mnie interesowały bloczki 36,5 i dostałam cenę netto 99,50/m2 No właśnie nie pamiętam, ale ile wchodzi bloczków 36,5 Ytong na 1m2, muszę sprawdzić na fakturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 23.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mnie interesowały bloczki 36,5 i dostałam cenę netto 99,50/m2 No właśnie nie pamiętam, ale ile wchodzi bloczków Ytong na 1m2 8,33 szt/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisee 23.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zrobiliśmy ekspertyzę gleboznawczą dla Legaletu - u nas generalnie "piasek słabogliniasty, piasek luźny, w warstwie podglebia wytrącenia żelaziste". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mnie interesowały bloczki 36,5 i dostałam cenę netto 99,50/m2 No właśnie nie pamiętam, ale ile wchodzi bloczków Ytong na 1m2 8,33 szt/m2 właśnie zaczytałam sie w dzienniku, że zaczęliście budowę .... GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 23.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mnie interesowały bloczki 36,5 i dostałam cenę netto 99,50/m2 No właśnie nie pamiętam, ale ile wchodzi bloczków Ytong na 1m2 8,33 szt/m2 właśnie zaczytałam sie w dzienniku, że zaczęliście budowę .... GRATULUJĘ Ale niestety deszcz nam wszystko pomieszał. Mam teraz problem z koparką. A niech to wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mnie interesowały bloczki 36,5 i dostałam cenę netto 99,50/m2 No właśnie nie pamiętam, ale ile wchodzi bloczków Ytong na 1m2 8,33 szt/m2 właśnie zaczytałam sie w dzienniku, że zaczęliście budowę .... GRATULUJĘ Ale niestety deszcz nam wszystko pomieszał. Mam teraz problem z koparką. A niech to wszyscy nie martw sie , nie Ty jedna..... a tez czekam na pogodę..... słyszałam, że jeszcze jutro ma padać...... o zgrozo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 23.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mam nadzieję że w sobotę będzie można wjechać sprzętem, bo jak nie to klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mam nadzieję że w sobotę będzie można wjechać sprzętem, bo jak nie to klapa. już dawno nie śledziłam tak prognozy pogody jak teraz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 23.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mam nadzieję że w sobotę będzie można wjechać sprzętem, bo jak nie to klapa. już dawno nie śledziłam tak prognozy pogody jak teraz..... to tak jak ja i pewnie mój wykonawca, bo przesuwaja mu sie wszystkie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej1975 23.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Z tą pogodą to jakaś masakra jest Humus zdjęty, gleba goła leży, gotowa do kopania pod ławy, a tu leje i leje. Dobrze, że przynajmniej konkretnie wieje, to może błotko szybko wyschnie Budujemy tuż obok Kristofurosa w Szczepankowie Komfortowy II z biura MG Projekt. Jutro mamy wizytację z banku - fachowiec będzie robił wycenę gruntu. Może mu jakieś kaloszki sprawię na tę okoliczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 24.03.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Hejka, widzę, że wszysce z wodą walczą... ja mam nadzieje że moje odprowadzenie wody funkcjonuje bo inaczej to mam basenik na weekend o wymiarach 15x20 m to byłby pierwszy basen w Rokietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts