GLAMOURMUM 21.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No właśnie - mimo, że nie są drewniane Ja niby chciałam tylko drewniane ale w zasadzie ... te drzwi u nich tak mi wpadły w oko, że co tam (drewniane trzeba konserwować, malować itp., itd. - grunt to sobie dobrze wytłumaczyć, prawda ? ) Co do założenia dzinnika - no czytałam i czytałam , jak to zrobić ale z wklejaniem zdjęć ni choler... nie mogę skumać Pozdrawiam PS. Inne grupy się spotykają - może i w naszej coś by się zadziało ? Ja jestem ZA, aczkolwiek czasu wiecznie brak ... Ja też jestem za...... mocno ZA!!!! załóż dziennik i napisz do mnie priva...wytłumaczę ci jak sie wkleja zdjęcia Koniecznie musisz założyć dziennik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 GLAMOURMUM Ty się tak nie rozpędzaj z tymi zakupami, bo jeszcze trochę i mnie przegonisz - a ja zaczynałem budowę pod koniec maja zeszłego roku miły sąsiedzie...ja się w październiku wprowadzam... A dzisiaj sobie jechałam koło Twojego domciu.... i dużo ludzi tam sie kręci....cóz oni teraz robią ??? Szkoda, że to nie u mnie To u szanownego Sąsiada Poroton mu przywieźli I chyba nic więcej dzisiaj u niego nie robili, bo mu podbeton wysycha. Pozdówka dla Sąsiada. http://www.talenty.pl/emoticons/238.gif Ale chwila moment, może to ja byłem Rano byłem koło 8.30 byli pomierzyć otwór na drzwi do pomieszczenia gospodarczego za garażem, a wieczorkiem byłem z gościem od parapetów wewnętrznym zrobić pomiar. Jak stała taka srebrna strzała - klasyczny sedan to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 21.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No właśnie - mimo, że nie są drewniane Ja niby chciałam tylko drewniane ale w zasadzie ... te drzwi u nich tak mi wpadły w oko, że co tam (drewniane trzeba konserwować, malować itp., itd. - grunt to sobie dobrze wytłumaczyć, prawda ? ) Co do założenia dzinnika - no czytałam i czytałam , jak to zrobić ale z wklejaniem zdjęć ni choler... nie mogę skumać Pozdrawiam PS. Inne grupy się spotykają - może i w naszej coś by się zadziało ? Ja jestem ZA, aczkolwiek czasu wiecznie brak ... Ja też jestem za...... mocno ZA!!!! załóż dziennik i napisz do mnie priva...wytłumaczę ci jak sie wkleja zdjęcia Koniecznie musisz założyć dziennik..... Dzięki, dzięki Jeżeli mogę - napiszę na priva jak tylko założę dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 GLAMOURMUM Ty się tak nie rozpędzaj z tymi zakupami, bo jeszcze trochę i mnie przegonisz - a ja zaczynałem budowę pod koniec maja zeszłego roku miły sąsiedzie...ja się w październiku wprowadzam... A dzisiaj sobie jechałam koło Twojego domciu.... i dużo ludzi tam sie kręci....cóz oni teraz robią ??? Szkoda, że to nie u mnie To u szanownego Sąsiada Poroton mu przywieźli I chyba nic więcej dzisiaj u niego nie robili, bo mu podbeton wysycha. Pozdówka dla Sąsiada. http://www.talenty.pl/emoticons/238.gif Ale chwila moment, może to ja byłem Rano byłem koło 8.30 byli pomierzyć otwór na drzwi do pomieszczenia gospodarczego za garażem, a wieczorkiem byłem z gościem od parapetów wewnętrznym zrobić pomiar. Jak stała taka srebrna strzała - klasyczny sedan to ja Nie zwróciłam uwagi na autka,tylko na ilość ludzików kręcących się koło domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 No właśnie - mimo, że nie są drewniane Ja niby chciałam tylko drewniane ale w zasadzie ... te drzwi u nich tak mi wpadły w oko, że co tam (drewniane trzeba konserwować, malować itp., itd. - grunt to sobie dobrze wytłumaczyć, prawda ? ) Co do założenia dzinnika - no czytałam i czytałam , jak to zrobić ale z wklejaniem zdjęć ni choler... nie mogę skumać Pozdrawiam PS. Inne grupy się spotykają - może i w naszej coś by się zadziało ? Ja jestem ZA, aczkolwiek czasu wiecznie brak ... Ja też jestem za...... mocno ZA!!!! załóż dziennik i napisz do mnie priva...wytłumaczę ci jak sie wkleja zdjęcia Koniecznie musisz założyć dziennik..... Dzięki, dzięki Jeżeli mogę - napiszę na priva jak tylko założę dziennik spoko , załapiesz... bardzo szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie zwróciłam uwagi na autka,tylko na ilość ludzików kręcących się koło domku:) No to nie było nas za dużo - przynajmniej jak ja byłem. Rano 3 osoby, wieczorkiem 2 - razem ze mną licząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie zwróciłam uwagi na autka,tylko na ilość ludzików kręcących się koło domku:) No to nie było nas za dużo - przynajmniej jak ja byłem. Rano 3 osoby, wieczorkiem 2 - razem ze mną licząc. to może sołtys wycieczki organizuje....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.04.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie zwróciłam uwagi na autka,tylko na ilość ludzików kręcących się koło domku:) No to nie było nas za dużo - przynajmniej jak ja byłem. Rano 3 osoby, wieczorkiem 2 - razem ze mną licząc. to może sołtys wycieczki organizuje....??? No tam gdzie budowa to już nie sołtys to nie jego teren - tylko Pan Prezydent Grobelny by się musiał pofatygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie zwróciłam uwagi na autka,tylko na ilość ludzików kręcących się koło domku:) No to nie było nas za dużo - przynajmniej jak ja byłem. Rano 3 osoby, wieczorkiem 2 - razem ze mną licząc. to może sołtys wycieczki organizuje....??? No tam gdzie budowa to już nie sołtys to nie jego teren - tylko Pan Prezydent Grobelny by się musiał pofatygować hmmm, nie zdziwiło by mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 21.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie zwróciłam uwagi na autka,tylko na ilość ludzików kręcących się koło domku:) No to nie było nas za dużo - przynajmniej jak ja byłem. Rano 3 osoby, wieczorkiem 2 - razem ze mną licząc. to może sołtys wycieczki organizuje....??? No tam gdzie budowa to już nie sołtys to nie jego teren - tylko Pan Prezydent Grobelny by się musiał pofatygować hmmm, nie zdziwiło by mnie to W każdym razie ja go specjalnie zapraszać nie będę Ale Ciebie to owszem, mogę zaprosić i zapraszam Jak będziesz przy okazji przejeżdżać i zobaczysz srebrna strzałę na H lub niebieskiego Jazzika też ze znaczkiem H na masce to smiało zajeżdzaj. Pokaże Ci swoje włości i przy okazji podpatrzysz co u mojego Sąsiada słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie zwróciłam uwagi na autka,tylko na ilość ludzików kręcących się koło domku:) No to nie było nas za dużo - przynajmniej jak ja byłem. Rano 3 osoby, wieczorkiem 2 - razem ze mną licząc. to może sołtys wycieczki organizuje....??? No tam gdzie budowa to już nie sołtys to nie jego teren - tylko Pan Prezydent Grobelny by się musiał pofatygować hmmm, nie zdziwiło by mnie to W każdym razie ja go specjalnie zapraszać nie będę Ale Ciebie to owszem, mogę zaprosić i zapraszam Jak będziesz przy okazji przejeżdżać i zobaczysz srebrna strzałę na H lub niebieskiego Jazzika też ze znaczkiem H na masce to smiało zajeżdzaj. Pokaże Ci swoje włości i przy okazji podpatrzysz co u mojego Sąsiada słychać Bardzo dziękuję Teraz już będę przyglądać się autkom a nie biegającym ludzikom na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 kupuję więźbę dachową za 610 zł nettozainteresowanym podam namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 22.04.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Razem z niską ceną trzeba pytać o impregnację oraz rodzaj drzewa z jakiego wykonane, i ostatecznie potwierdzić jakość (prostoliniowość) krokwi. Ja też kupiłem tanio to mi potem górale klneli że krzywe i na prostowanie stracili 2 dni. Na szczęście dla mnie dachówka leży w jednej płaszczyźnie. nic złośliwego tylko taka przestroga dla młodszej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.04.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Razem z niską ceną trzeba pytać o impregnację oraz rodzaj drzewa z jakiego wykonane, i ostatecznie potwierdzić jakość (prostoliniowość) krokwi. Ja też kupiłem tanio to mi potem górale klneli że krzywe i na prostowanie stracili 2 dni. Na szczęście dla mnie dachówka leży w jednej płaszczyźnie. nic złośliwego tylko taka przestroga dla młodszej grupy Foczki Wrzuć mi jakiś kontakt na P.W. bo mój sąsiad się do Ciebie chce dobić o skrzynkę budowlaną - jeżeli jeszcze aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 22.04.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 To ja też się przyłącze do pytania o więźbę. Chętnie łykam wszystkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IGEPA 22.04.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Hejka wszystkim. Mam pytanko, robił ktos już instalacje wew. gazu? Jak to cenowo wyszło?. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.04.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Razem z niską ceną trzeba pytać o impregnację oraz rodzaj drzewa z jakiego wykonane, i ostatecznie potwierdzić jakość (prostoliniowość) krokwi. Ja też kupiłem tanio to mi potem górale klneli że krzywe i na prostowanie stracili 2 dni. Na szczęście dla mnie dachówka leży w jednej płaszczyźnie. nic złośliwego tylko taka przestroga dla młodszej grupy Nie pisałabym o tym, gdyby jakość więźby nie została sprawdzona.... Po drugie więźba ta pochodzi z takich miejsc, w których jest to normalna cena... Szukam osoby, która chciałaby kupić więźbę około 20 maja....bo wtedy koszta transportu na głowę wyniosą 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam w nowym tygodniu! Czytając w weekend grupę wrocławską natknąłem się na 2 całkiem ciekawe propozycje. Może one już istnieją na poznańskich grupach, ale z racji swojego wieku (tutaj) mogłem przeoczyć Otóż: 1. Powstał wątek z ogłoszeniem co komu ile zostało. Taki wyodrębniony spoza grupy budującej - można łatwo podlinkować w stopce. 2. Osoby zainteresowane konkretnym materiałem organizują się w "grupy interesu" i idą do hurtowni po większą ilość. Tym sposobem mają większą siłę przebicia przy negocjowaniu rabatów itp. upustów. Co Wy na to? Jeżeli temat się już przejawiał to ja bardzo przepraszam PS. Szukam firm (dobrych i tanich) z Wielkopolski montujących wentylację i rekuperatory. Rozpoznaję temat GWC typu "zrób to sam". PPS. Rozpoznaję temat przydomowych oczyszczalni ścieków. popieram - świetny pomysł... pozwolę sobie założyć ten temat pt: WIELKOPOLSKI MARKET BUDOWLANY - KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ a oto link : http://forum.muratordom.pl/post3294065.htm#3294065 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 pozwolę sobie założyć ten temat pt: WIELKOPOLSKI MARKET BUDOWLANY - KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ Jak już założysz temat to wrzuć tu sznurka i najlepiej na wszystkie Wlkp, żeby wszyscy co trzeba wiedzieli o nowym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 pozwolę sobie założyć ten temat pt: WIELKOPOLSKI MARKET BUDOWLANY - KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ Jak już założysz temat to wrzuć tu sznurka i najlepiej na wszystkie Wlkp, żeby wszyscy co trzeba wiedzieli o nowym wątku Krzysiu masz siłę przebicia i ludzie cię szanują na forum...więc proszę powklejaj ten link gdzie sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts