GLAMOURMUM 24.04.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A DLACZEGO TO FORUMOWICZE WOJ. WIELKOPOLSKIEGO NIE WPISUJĄ SIĘ NA LISTĘ ORGANIZOWANEGO ZJAZDU MURATORA?????? CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 24.04.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Napiszcie proszę gdzie kupowaliście dachówkę + akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewkap22 24.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 budowa od podstaw- stan surowy zamknięty Co to za wykonawca co ma czas łazić po forum Muratora i nie pilnuje budów w taką pogodę Taki co robi wyceny na budowie i zaraz zostawi formu muratora dla transportu porothermu winenbergera za 5,20- ładna cena co? i ma takie coś takiego jak laptop na budowie, i wiele rzeczy załatwia przy uzyciu komórki i komputera. Jak masz działać sprawnie to trzeba iśc z duchem czasu, teraz klient zyczy sobie przesłania zdjęcia e-malilem z budowy (jeśli go nie ma w kraju) i wykonania szybkiej analizy cenowej materiałów, aby to wykonać trzeba znać ceny i kurs euro. Dziwi Cię komputer, a Ty nie jesteś w pracy? Gdzie można kupić winenbergera w tej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 24.04.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 zależy od rozmiaru nawet jak wejdziesz na allegro to masz jakieś odniesienie. ale najlepsze są hurtownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.04.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Napiszcie proszę gdzie kupowaliście dachówkę + akcesoria No nie Terry-ale już do mnie do komentarzyków i czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 24.04.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 jak juz tak o sporcie piszemy to moze ma ktos jutro wolne popoludnie i ma ochote poogladac czarny sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 24.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 to ja już wiem czemu tu tyle postów do czytania, to sport, to hemoroidy Glamurka, my się tu budujemy a nie latamy A poważniej to z powodu pracy, dzieci budowy i zlotów z innych forów już nie ma czasu na zlot muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SuchyLas 24.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 budowa od podstaw- stan surowy zamknięty Co to za wykonawca co ma czas łazić po forum Muratora i nie pilnuje budów w taką pogodę Taki co robi wyceny na budowie i zaraz zostawi formu muratora dla transportu porothermu winenbergera za 5,20- ładna cena co? i ma takie coś takiego jak laptop na budowie, i wiele rzeczy załatwia przy uzyciu komórki i komputera. Jak masz działać sprawnie to trzeba iśc z duchem czasu, teraz klient zyczy sobie przesłania zdjęcia e-malilem z budowy (jeśli go nie ma w kraju) i wykonania szybkiej analizy cenowej materiałów, aby to wykonać trzeba znać ceny i kurs euro. Dziwi Cię komputer, a Ty nie jesteś w pracy? Gdzie można kupić winenbergera w tej cenie ? W tej cenie można kupić ale w odpowiednich ilościach np. 4 pełne transporty po 22 palety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.04.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 to ja już wiem czemu tu tyle postów do czytania, to sport, to hemoroidy Glamurka, my się tu budujemy a nie latamy A poważniej to z powodu pracy, dzieci budowy i zlotów z innych forów już nie ma czasu na zlot muratora foczki...mogę już wysłać do Ciebie moje rzuty..?? Rozmawialiśmy o tym przed Świętami Wielkanocnymi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.04.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 budowa od podstaw- stan surowy zamknięty Co to za wykonawca co ma czas łazić po forum Muratora i nie pilnuje budów w taką pogodę Taki co robi wyceny na budowie i zaraz zostawi formu muratora dla transportu porothermu winenbergera za 5,20- ładna cena co? i ma takie coś takiego jak laptop na budowie, i wiele rzeczy załatwia przy uzyciu komórki i komputera. Jak masz działać sprawnie to trzeba iśc z duchem czasu, teraz klient zyczy sobie przesłania zdjęcia e-malilem z budowy (jeśli go nie ma w kraju) i wykonania szybkiej analizy cenowej materiałów, aby to wykonać trzeba znać ceny i kurs euro. Dziwi Cię komputer, a Ty nie jesteś w pracy? Gdzie można kupić winenbergera w tej cenie ? W tej cenie można kupić ale w odpowiednich ilościach np. 4 pełne transporty po 22 palety. To są spore ilości ( no chyba , że się mylę, bo znawcą budowlanym to ja akurat nie jestem - ja kupiłam 42 palety Ytonga i jeszcze mi zostało) .... czyli na zdrowy rozum - kuszenie inwestora dobrą ceną, która nie jest dla niego osiągalna...bo przecież bloku nie buduje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 25.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 to ja już wiem czemu tu tyle postów do czytania, to sport, to hemoroidy Glamurka, my się tu budujemy a nie latamy A poważniej to z powodu pracy, dzieci budowy i zlotów z innych forów już nie ma czasu na zlot muratora foczki...mogę już wysłać do Ciebie moje rzuty..?? Rozmawialiśmy o tym przed Świętami Wielkanocnymi.. Jasne, wysyłaj, adresik na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 26.04.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Czy możecie polecić jakiś sklep/hurtownię gdzie można zakupić materiały potrzebne do wykonania podłogówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 26.04.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 aha i podzielcie się informacją, gdzie można dostać stal na zbrojenie w przystępnej cenie, najlepiej z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 26.04.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 aha i podzielcie się informacją, gdzie można dostać stal na zbrojenie w przystępnej cenie, najlepiej z transportem Polecam Konsorcjum Stali na Lutyckiej. Niestety nie mogłam u nich zamówić, bo budujemy się k. Gniezna, więc transport byłby bradzo drogi, ale rozmawiałam z nimi. Bardzo miła obsługa, ceny przyzwoite. W marcu otrzymałam od nich kalkulację, możliwe że dzić ceny są inne, bo często się zmieniają: fi 6 gł - 6mb 1,80 zł/ za kg fi 6 żebro - 6mb 1,77 zł/ za kg fi 8 żebro - 6 lub 12 mb 1,70 zł/ za kg fi 10 żebro- 6 lub 12 mb 1,56 zł/ za kg fi 12 żebro- 6 lub 12 mb 1,52 zł/ za kg fi 14 żebro- 6 lub 12 mb 1,56 zł/ za kg fi 16 - 25 żebro- 6 lub 12 mb 1,48 zł/ za kg drut wiązałkowy 1,2 lub 1,4 3,90 zł / za kg Co do transportu to oczywiście mają, ale nie wiem jakie koszty. Na moją działkę to ok 400 zł. Wiem, że można u nich zamówić gotowe zbrojenie, trzeba im tylko dostarczyć projekt. Rozmawiałam z Panią Edytą Olszewską-Przybylską tel 664 946 799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 26.04.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 aha i podzielcie się informacją, gdzie można dostać stal na zbrojenie w przystępnej cenie, najlepiej z transportem Nova Stal na ul.Lutyckiej....można zamówić z transportem.... - korzystne ceny i miła obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 26.04.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Czy to ta sama hurtownia którą poleca pawalara? Poszperałem już w sieci i okazuje się, że to dwie różne firmy. Dziękuję za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 26.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Kochani, wiem że to nie związane bezpośrednio z tematem forum, ale PILNIE POSZUKUJĘ PRACY!!!. Może gdzieś ktoś potrzebuje kogoś po ekonomii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 27.04.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale tutaj miło było.... idealne coś dla mnie...małe kłótnie Krzysiu ja też lubie formułę 1 .... ile u Ciebie płacą i co musiałabym umieć robić, żeby siedzieć obok Ciebie i formułę oglądać ??? Za mało łe ten trening nieciekawy - podam wyniki od końca 20. HEI 19. KOV 18. RAI 17. KUB 16. MAS 15. PIQ 14. BOU 13. BUE 12. FIS 11. HAM 10. NAK 09. BAR 08. GLO 07. SUT 06. BUT 05. WEB 04. VET 03. TRU 02. ALO 01. ROS Nie komentuję bo to nie to forum ło matko!!! tak daleko też nasz "KUB" Niestety, ale się ciasna stawka zrobiła od 1 do 20 tylko 1,451 s ale to nie budowlane - pach po łapkach qurcze - forum mnie nie informowało o postach teraz dopiero czytam... no to widzę mamy kolejny wspólny temat - ja to maniak F1 jestem i to juz od jakiś 15 lat czyli rozumiem ze jakiś nowy temat założyć trzeba np F1 GRUPA WLKP. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 teraz dopiero czytam... no to widzę mamy kolejny wspólny temat - ja to maniak F1 jestem i to juz od jakiś 15 lat czyli rozumiem ze jakiś nowy temat założyć trzeba np F1 GRUPA WLKP. Pozdro Ja buszuję często gęsto na http://www.f1wm.pl najlepsza polska strona o f1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts