Gość Gosc_gość 27.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 teraz dopiero czytam... no to widzę mamy kolejny wspólny temat - ja to maniak F1 jestem i to juz od jakiś 15 lat czyli rozumiem ze jakiś nowy temat założyć trzeba np F1 GRUPA WLKP. Pozdro Ja buszuję często gęsto na http://www.f1wm.pl najlepsza polska strona o f1 a ja z kolei tutaj http://www.motorsport-total.com/f1/index.php bo ja niemiecko języczny jestem No tak, ale to nie po naszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 27.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Posiadam namiary na kilku murarzy. przeglądałem także forum w poszukiwaniu opinii. Czy ktoś z Was słyszał coś na temat n.w. ekip? - Bartosz Sękowski (niestety nie wiem skąd jest) - Paweł Zawadzki (Z gminu Pobiedziska, chyba Biskupice), - Marek Charliński (firma ZPHU Mar-BUd z Pobiedzisk), - Zbigniew Wawrzyniak (Zakład Ogólnobudowlany WABUD z miejscowości Kłecko/Polska Wieś k/Gniezna). - Jarek Jessa (o nim czytałem ale za dużo informacji nigdy dość), - Kuba Antczak z Kalisza. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Posiadam namiary na kilku murarzy. przeglądałem także forum w poszukiwaniu opinii. Czy ktoś z Was słyszał coś na temat n.w. ekip? - Bartosz Sękowski (niestety nie wiem skąd jest) Pewno z 6 strony tego wątku o tu: http://forum.muratordom.pl/post3258044.htm#3258044 Pod tym się mogę podpisać budował/buduje dla Glamurki i dal 2 moich kolegów, znany jest od dawna na forum i ma bardzo dobre opinie wśród klientów forumowych i pewno nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.04.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Hejka sąsiad... Czy może ktoś ma znajomości w przedszkolu w Tulcach.....chętnie bym z tych znajomości skorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Hejka sąsiad... Czy może ktoś ma znajomości w przedszkolu w Tulcach.....chętnie bym z tych znajomości skorzystała To zależy do którego, bo są 2 - 1 przy szkole i na jego temat się nie wypowiem, ale jest też drugie i pewno tu może być zdecydowanie gorzej z zapisami - http://www.bajkowa.com/ O tym mogę pisać tylko w samych superlatywach z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.04.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Hejka sąsiad... Czy może ktoś ma znajomości w przedszkolu w Tulcach.....chętnie bym z tych znajomości skorzystała To zależy do którego, bo są 2 - 1 przy szkole i na jego temat się nie wypowiem, ale jest też drugie i pewno tu może być zdecydowanie gorzej z zapisami - http://www.bajkowa.com/ O tym mogę pisać tylko w samych superlatywach z doświadczenia Już rozmawiałam z właścicielką tego przedszkola. Rzeczywiście jest problem z miejscami... ale wpisała nas na listę oczekujących... Oczywiście do przedszkola koło szkoły tez się zapisaliśmy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Hejka sąsiad... Czy może ktoś ma znajomości w przedszkolu w Tulcach.....chętnie bym z tych znajomości skorzystała To zależy do którego, bo są 2 - 1 przy szkole i na jego temat się nie wypowiem, ale jest też drugie i pewno tu może być zdecydowanie gorzej z zapisami - http://www.bajkowa.com/ O tym mogę pisać tylko w samych superlatywach z doświadczenia Już rozmawiałam z właścicielką tego przedszkola. Rzeczywiście jest problem z miejscami... ale wpisała nas na listę oczekujących... Oczywiście do przedszkola koło szkoły tez się zapisaliśmy ... W tej Bajkowej Krainie jest taka super atmosfera, że nawet nie myślę o innym przedszkolu dla naszej 3 tygodniowej Ani - oczywiście przyszłościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonkola 27.04.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam my zaczynamy budoę z p.Markiem Charlińskim na razie jest wszystko ok. człowiek bardzo elastyczny i bezproblemowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.04.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 teraz dopiero czytam... no to widzę mamy kolejny wspólny temat - ja to maniak F1 jestem i to juz od jakiś 15 lat czyli rozumiem ze jakiś nowy temat założyć trzeba np F1 GRUPA WLKP. Pozdro Ja buszuję często gęsto na http://www.f1wm.pl najlepsza polska strona o f1 a ja z kolei tutaj http://www.motorsport-total.com/f1/index.php bo ja niemiecko języczny jestem no to ja chyba Twojej pomocy będę potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 27.04.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam my zaczynamy budoę z p.Markiem Charlińskim na razie jest wszystko ok. człowiek bardzo elastyczny i bezproblemowy Spotkałem się raz z p.Charlińskim. Został mi polecony przez mojego kierownika budowy. Faktycznie pierwszy odbiór był bardzo pozytywny. Odpadł jednak ze względów na zbyt wyśrubowany kosztorys. Ale to było w tych chorych czasach co to ceny przywędrowały do nas z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 27.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 medenes - a wiesz, że nie jesteś pierwszy w Wilkopolsce, który LMP 132 buduje? Fakt - jak się wejdzie do mojego dziennika, to mozna nie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 27.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Posiadam namiary na kilku murarzy. przeglądałem także forum w poszukiwaniu opinii. Czy ktoś z Was słyszał coś na temat n.w. ekip? - Bartosz Sękowski (niestety nie wiem skąd jest) - Paweł Zawadzki (Z gminu Pobiedziska, chyba Biskupice), - Marek Charliński (firma ZPHU Mar-BUd z Pobiedzisk), - Zbigniew Wawrzyniak (Zakład Ogólnobudowlany WABUD z miejscowości Kłecko/Polska Wieś k/Gniezna). - Jarek Jessa (o nim czytałem ale za dużo informacji nigdy dość), - Kuba Antczak z Kalisza. Dzięki z góry. Bartosz Sękowski to inaczej firma BisBud. Od znajomych oraz kierownika budowy słyszałem dużo dobrego dlatego 10 maja wchodzi do nas na budowę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
medenes 27.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 medenes - a wiesz, że nie jesteś pierwszy w Wilkopolsce, który LMP 132 buduje? Fakt - jak się wejdzie do mojego dziennika, to mozna nie poznać Super, że wreszcie jest ktoś z LMP132. Założyłęm wątek na budujemydom.pl ale nikt z Wielkopolski chyba się nie pojawił. Za to bardzo mnie oświeciły inne realizacje LMP132. My nie mamy aż tak zmienionego projektu. Pozwoliliśmy sobie na poszerzenie troszku w lewo i troszku w prawo. Dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.04.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Posiadam namiary na kilku murarzy. przeglądałem także forum w poszukiwaniu opinii. Czy ktoś z Was słyszał coś na temat n.w. ekip? - Bartosz Sękowski (niestety nie wiem skąd jest) - Paweł Zawadzki (Z gminu Pobiedziska, chyba Biskupice), - Marek Charliński (firma ZPHU Mar-BUd z Pobiedzisk), - Zbigniew Wawrzyniak (Zakład Ogólnobudowlany WABUD z miejscowości Kłecko/Polska Wieś k/Gniezna). - Jarek Jessa (o nim czytałem ale za dużo informacji nigdy dość), - Kuba Antczak z Kalisza. Dzięki z góry. Bartosz Sękowski to inaczej firma BisBud. Od znajomych oraz kierownika budowy słyszałem dużo dobrego dlatego 10 maja wchodzi do nas na budowę. Pozdrawiam jak skończy u mnie a gdzie sie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 28.04.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Właśnie słyszałem od Bartka że będzie kończył jakąś budowę, czyli na to wygląda że mówił o Tobie. Jeżeli chodzi o miejsce budowy to jest to Swarzędz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Właśnie słyszałem od Bartka że będzie kończył jakąś budowę, czyli na to wygląda że mówił o Tobie. Jeżeli chodzi o miejsce budowy to jest to Swarzędz. Pozdrawiam chyba tak...zostało zalanie wieńca i schody... A myślałam , że jesteś spod Komornik ,to tam też zaczyna budowę około 10 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 28.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jak widać na brak zajęcia nie narzeka. Mojej koleżance w Smochowicach też buduje dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jak widać na brak zajęcia nie narzeka. Mojej koleżance w Smochowicach też buduje dom. Zaczynał równo z moim.... Dobry fachowiec nigdy nie narzeka na brak zajęcia... A ta Twoja koleżanka to też prowadzi dziennik, chętnie bym zobaczyła jej budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 28.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jak widać na brak zajęcia nie narzeka. Mojej koleżance w Smochowicach też buduje dom. Zaczynał równo z moim.... Dobry fachowiec nigdy nie narzeka na brak zajęcia... A ta Twoja koleżanka to też prowadzi dziennik, chętnie bym zobaczyła jej budowę. "Dobry fachowiec nigdy nie narzeka na brak zajęcia... " i tu się z Tobą zgodzę. Jeżeli chodzi o koleżankę to nie prowadzi dziennika (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jak widać na brak zajęcia nie narzeka. Mojej koleżance w Smochowicach też buduje dom. Zaczynał równo z moim.... Dobry fachowiec nigdy nie narzeka na brak zajęcia... A ta Twoja koleżanka to też prowadzi dziennik, chętnie bym zobaczyła jej budowę. "Dobry fachowiec nigdy nie narzeka na brak zajęcia... " i tu się z Tobą zgodzę. Jeżeli chodzi o koleżankę to nie prowadzi dziennika (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo). Pozdrawiam No to życzę powodzenia na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts