1Pablo 28.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Również wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Temat przeniesiony z komentarzyka wodza [ niech się pocieszy....że ma branie No i pozostawić kobiety same sobie i odrazu coś zaczynają wymyślać W każdym razie miło mi Was u mnie widzieć wcale nie wymyślamy...teraz tym bardziej nie mogę się doczekać spotkania Wielkopolan... no właśnie kiedy robimy jakieś spotkanie regionalne dobry pomysł - im szybciej tym lepiej - żonę mam na ostatnich nogach Myślę że musimy to wiąć w nasze ręce tzn Ty, Guzmanka , Kristioforus i ja no to zaczynamy - Kiedy... Hmmmm, chyba by tą dyskusję na Grupę przenieść trzeba Z tym,że ja proponuję pierwsze spotkanie zrobić w naszym gronie....tzn. bez współmałżonków. Myślę, że to rozluźni atmosferę....poznamy się, pogadamy a kolejne spotkanie zrobilibyśmy już z rodzinami z mężami i żonami. Co o tym myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 29.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Spotkanie regionalne już brzmi lepiej niż gdzieś pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyki 29.04.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witam Poszukuję namiary na sprawdzonych projektantów wnętrz. dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Do Warszawy na pewno na spotkanie się nie wybiorę. Natomiast w Poznaniu chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Do Warszawy na pewno na spotkanie się nie wybiorę. Natomiast w Poznaniu chętnie. Ja proponuję.... 22 maj w jakimś pubie.... w piątkowe popołudnie..., czy jakąs większą imprezę robimy z grilem...i wogóle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 29.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jak widać na brak zajęcia nie narzeka. Mojej koleżance w Smochowicach też buduje dom. Zaczynał równo z moim.... Dobry fachowiec nigdy nie narzeka na brak zajęcia... A ta Twoja koleżanka to też prowadzi dziennik, chętnie bym zobaczyła jej budowę. "Dobry fachowiec nigdy nie narzeka na brak zajęcia... " i tu się z Tobą zgodzę. Jeżeli chodzi o koleżankę to nie prowadzi dziennika (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo). Pozdrawiam Czyżby tu mowa była o mnie?'' To mnie buduje Bartek w Smochowicach. Tydzień temu zalał pierwszy strop teraz czekamy aż wyschnie i ruszamy z piętrem, chyba po długim weekendzie? Dziennika nie mam, bo szczerze mówiąc ostatnio nie miałam czasu na śledzenie forum. Glamourmum kiedyś pisałaś że znalazłaś ekipę od tynków za 18zł, czy możesz mi dać na nich namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 29.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Z tym,że ja proponuję pierwsze spotkanie zrobić w naszym gronie....tzn. bez współmałżonków. Myślę, że to rozluźni atmosferę....poznamy się, pogadamy a kolejne spotkanie zrobilibyśmy już z rodzinami z mężami i żonami. Co o tym myślicie??? Glamurek co się tak od męża separujesz Jak mnie żona samego puści to chętnie... chociaż moze byc cieżko - do koleżanki Guzmanki nie chciała mnie puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 29.04.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 :) Nam się udało, w 2008 zrobiliśmy u mnie na budowie Gdzieś mam nawet zdjęcia w dzienniku. Jak coś skręcicie to o ile termin będzie dobry to też wpadnę, oczywiście bez męża ( ) Pozdrawiam, Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Z tym,że ja proponuję pierwsze spotkanie zrobić w naszym gronie....tzn. bez współmałżonków. Myślę, że to rozluźni atmosferę....poznamy się, pogadamy a kolejne spotkanie zrobilibyśmy już z rodzinami z mężami i żonami. Co o tym myślicie??? Glamurek co się tak od męża separujesz Jak mnie żona samego puści to chętnie... chociaż moze byc cieżko - do koleżanki Guzmanki nie chciała mnie puścić wodzu ...pantoflarz.....???? Ja się nie separuję od męża.....mój mąż i tak w tym czasie będzie w Japonii. Ja takie spotkanie zaproponowałam dla dobra Twojej żony i Twojego dobra... , bo jak Twoja żona zobaczy jakie masz atrakcyjne kobiety w grupie wielkopolskiej...to juz nigdy na spotaknie cię nie wypuści.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 29.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Z tym,że ja proponuję pierwsze spotkanie zrobić w naszym gronie....tzn. bez współmałżonków. Myślę, że to rozluźni atmosferę....poznamy się, pogadamy a kolejne spotkanie zrobilibyśmy już z rodzinami z mężami i żonami. Co o tym myślicie??? Glamurek co się tak od męża separujesz Jak mnie żona samego puści to chętnie... chociaż moze byc cieżko - do koleżanki Guzmanki nie chciała mnie puścić wodzu ...pantoflarz.....???? Ja się nie separuję od męża.....mój mąż i tak w tym czasie będzie w Japonii. Ja takie spotkanie zaproponowałam dla dobra Twojej żony i Twojego dobra... , bo jak Twoja żona zobaczy jakie masz atrakcyjne kobiety w grupie wielkopolskiej...to juz nigdy na spotaknie cię nie wypuści.. chyba juz to przeczuwa więc mogę mieć kłopoty po drugie kobieta w ciąży miewa rózne pomysły i domysly w każdym razie ja się wstepnie piszę... no chyba że mojemu potomkowi się zachce wcześniej na ten swiat a moze troche wczesniej to zoorganizujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jak widać na brak zajęcia nie narzeka. Mojej koleżance w Smochowicach też buduje dom. Zaczynał równo z moim.... Dobry fachowiec nigdy nie narzeka na brak zajęcia... A ta Twoja koleżanka to też prowadzi dziennik, chętnie bym zobaczyła jej budowę. "Dobry fachowiec nigdy nie narzeka na brak zajęcia... " i tu się z Tobą zgodzę. Jeżeli chodzi o koleżankę to nie prowadzi dziennika (przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo). Pozdrawiam Czyżby tu mowa była o mnie?'' To mnie buduje Bartek w Smochowicach. Tydzień temu zalał pierwszy strop teraz czekamy aż wyschnie i ruszamy z piętrem, chyba po długim weekendzie? Dziennika nie mam, bo szczerze mówiąc ostatnio nie miałam czasu na śledzenie forum. Glamourmum kiedyś pisałaś że znalazłaś ekipę od tynków za 18zł, czy możesz mi dać na nich namiary? hejpoznan - dalej zakładaj dziennik...i pochwal się swoją budową... Znalazłam za 18 zł ... ale to nie jest ekipa znana na forum z super referencjami.... mogę podać ci numer na priva...ale weźmiesz ich na swoją odpwiedzialność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Z tym,że ja proponuję pierwsze spotkanie zrobić w naszym gronie....tzn. bez współmałżonków. Myślę, że to rozluźni atmosferę....poznamy się, pogadamy a kolejne spotkanie zrobilibyśmy już z rodzinami z mężami i żonami. Co o tym myślicie??? Glamurek co się tak od męża separujesz Jak mnie żona samego puści to chętnie... chociaż moze byc cieżko - do koleżanki Guzmanki nie chciała mnie puścić wodzu ...pantoflarz.....???? Ja się nie separuję od męża.....mój mąż i tak w tym czasie będzie w Japonii. Ja takie spotkanie zaproponowałam dla dobra Twojej żony i Twojego dobra... , bo jak Twoja żona zobaczy jakie masz atrakcyjne kobiety w grupie wielkopolskiej...to juz nigdy na spotaknie cię nie wypuści.. chyba juz to przeczuwa więc mogę mieć kłopoty po drugie kobieta w ciąży miewa rózne pomysły i domysly w każdym razie ja się wstepnie piszę... no chyba że mojemu potomkowi się zachce wcześniej na ten swiat a moze troche wczesniej to zoorganizujemy? a kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzu1 29.04.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 [ a kiedy? a moze w następny weekend tzn. 9.05? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 [ a kiedy? a moze w następny weekend tzn. 9.05? 10 mamy Komunię.... kompletnie mi nie pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.04.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hmmm a mnie Glamurko jak nazwiesz, bo bez drugiej połówki nie przyjdę, tzn. przyjdę ale z nim , no chyba że by nie chciał A co myślicie o 15.05? Tak ... pośrodku. I zapraszamy wszystkich forumowiczów z Wielkopolski!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hmmm a mnie Glamurko jak nazwiesz, bo bez drugiej połówki nie przyjdę, tzn. przyjdę ale z nim , no chyba że by nie chciał A co myślicie o 15.05? Tak ... pośrodku. I zapraszamy wszystkich forumowiczów z Wielkopolski!!! z dziećmi też przyjdziecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 29.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 hejpoznan - dalej zakładaj dziennik...i pochwal się swoją budową... Znalazłam za 18 zł ... ale to nie jest ekipa znana na forum z super referencjami.... mogę podać ci numer na priva...ale weźmiesz ich na swoją odpwiedzialność.... Dziennik założony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 hejpoznan - dalej zakładaj dziennik...i pochwal się swoją budową... Znalazłam za 18 zł ... ale to nie jest ekipa znana na forum z super referencjami.... mogę podać ci numer na priva...ale weźmiesz ich na swoją odpwiedzialność.... Dziennik założony Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 29.04.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hej, nie mam odpowiedzi od osób z "Marketu budowlanego" więc pytam tutaj: czy ktoś ma na zbyciu papę izolacyjną, która niepotrzebnie zalega np. w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts